- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 62
-
23-02-2010, 05:13 PM #31
Re: Ερωτική ζωή και γάμος σε γενέθλιο χάρτη
Σοφία μου και ναι και όχι. κάποιοι αστρολόγοι την πιάνουν κάποιοι όχι. Κανονικά δεν θα την έπιανα αν και με τις ανοχές έχω και εγώ ένα θέμα .οπως οι περισσότεροι. Όμως στην συγκεκριμένη γυναίκα λειτούργησε. Γι αυτό λέμε ότι η ολοκληρωμένη ανάλυση ωροσκοπίου δεν γίνεται μέσω γραπτών μηνυμάτων αλλά με την συμμετοχή του ενδιαφερόμενου ώστε να υπάρχει διάλογος. Αν δεν είχα συζητήσει μαζί της αρκετά ίσως να μην την έπιανα και εγώ.
-
23-02-2010, 05:22 PM #32
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-02-2010, 05:23 PM #33
Ας πω κι εγώ την γνώμη μου στα γρήγορα,γιατί πρέπει να φύγω.
Πρώτα από όλα συμφωνώ με τον Μητσακο.
Λοιπόν,ο κυβερνήτης του 7 οίκου στο 12 στην Παρθένο.Οι δείκτες του αρσενικού Αρης,Κρόνος,και Ήλιος,σε όχι και τόσο αρρενωπά ζώδια.Ο κυβερνήτης του 8,στο 12 επίσης στην Παρθένο.Κυβερνήτης του 5 ο Ουρανός στους Διδύμους.Η ακμή του 8 τετράγωνο με Κρόνο.Ο Αρης τετράγωνο με μαύρη σελήνη στον Τοξότη.Ο 2 οίκος(ως παράγωγος)είναι ο 8 του συζύγου,στον Ζυγό και με συγκυβερνήτη τον Πλούτωνα.
Χμμ.. θα έλεγα οτι ο κυριος αυτος,εχει.."διαφορετικες" ερωτικες προτιμησεις,οι οποιες δεν περιλαμβανουν την συζηγο του.
Τις καλησπερες μου!
-
23-02-2010, 05:24 PM #34
-
23-02-2010, 05:26 PM #35
-
23-02-2010, 05:32 PM #36
Απλώς 9 μοίρες μου φαίνονται πολλές αλλά οκ..ίσως είναι και κάτι που άλλες φορές και σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής γίνεται πιο αισθητό και άλλες όχι.
Κυβερνήτης του 8ου στον 12ο..φαντασία στην ερωτική πράξη..κρυφές ερωτικές επιθυμίες και φαντασιώσεις που θα ήθελε να φέρει στο φως..? :nuts:
Με τον κρόνο στον καρκίνο και στον 10ο να τετραγωνίζει την ακμή του 8ου οίκου της στον κριό μάλλον τις κράταγε αρκετά κρυφές αυτές τις επιθυμίες της..ο κρόνος μάλλον της έφερνε ένα σκαμπανέβασμα στην ερωτική της διάθεση και έναν περιορισμό ενίοτε της σεξουαλικότητάς της..
Και αν και ο σύντροφος ήταν λιγάκι ''ξενέρωτος'' μάλλον δεν την βοηθούσε και πολύ σε αυτό..
Ε??Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
23-02-2010, 05:33 PM #37
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-02-2010, 05:51 PM #38
Μήπως ο 8ος οίκος σε συνδιασμός με τον 12ο κάνει τον κακοποιό? Αν δεν΄κάνω λάθος ο 12ος οίκος είναι και οι φυλακές. Μήπως ο συζυγός της είχε να κάνει με ...φυλακές?
Ολα τα χαζά...έχω πεί σήμερα! :embarrest
-
23-02-2010, 06:06 PM #39
..ο κρόνος μάλλον της έφερνε ένα σκαμπανέβασμα στην ερωτική της διάθεση και έναν περιορισμό ενίοτε της σεξουαλικότητάς της..
Και αν και ο σύντροφος ήταν λιγάκι ''ξενέρωτος'' μάλλον δεν την βοηθούσε και πολύ σε αυτό..
Ε??
Μπράβο Σοφία μου.
¨Όχι Μητσάκο μου, εργοστάσιο έχει ο άνθρωπος.
Αγγελική μου θα μπορούσε να ισχύει αυτό που λές.
Σας διαβεβαιώ πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από
όσο φαντάζεστε.
-
23-02-2010, 06:19 PM #40
Θα κάνω κι εγώ μία προσπάθεια...:embarrest
Ο Ήλιος της στον 10, δείχνει μια καταξίωση μέσω του συζύγου. Το είχε ανάγκη θεωρώ γιατί μετράει το τι "λεει" ο κόσμος και ενδιαφέρεται για την εικόνα της προς τα έξω.
Η Σελήνη της στην Παρθένο, σε τετράγωνο με τον Ουρανό της στους Διδύμους θεωρώ την κάνουν ιδιαίτερα νευρική, με μια τάση ξαφνικά να αλλάζει συναισθήματα και θα έλεγα πως γενικά, παρόλο που είναι Καρκίνος, είναι ένα άτομο που βιώνει εγκεφαλικά και αρκετά αποστασιοποιημένα τις σχέσεις της...μέσα στις οποίες και οι ερωτικές. (ακμή 5ου σε υδροχόο και Ουρανός στον 9ο σε Διδύμους σε τετράγωνο με Σελήνη) και κυβερνήτης 5ου σε τετράγωνο με κυβερνήτη 8ου.
Εξωστρεφής και ομιλητική, αλλά ίσως τις αληθινές της σκέψεις τις κρατάει για τον εαυτό της;
Κυβ ωροσκόπου Αφροδίτη, με Δία Ποσειδώνα σε πρώτο οίκο και Αφροδίτη σε Λέοντα, θα έλεγα μία γυναίκα που πρέπει να ήταν πολύ όμορφη και γοητευτική.
Ο ¶ρης κυβερνήτης του 7ου στον 6ο παράγωγο οίκο,στην Παρθένο, νομίζω συμβολίζει έναν άνθρωπο αρκετά προσανατολισμένο στην δουλειά του, εννοώ πως θεωρώ ότι αφιέρωνε πολύ χρόνο στην εργασία του. Σχετικά με το επάγγελμα του τώρα... μπερδεύομαι αρκετα. Απο παραϊατρικά επαγγέλματα, φάρμακα, υπηρεσίες... ;;:unsure:
Ο κυβερνήτης του 8ου της και πάλι ο ¶ρης στον 12ο οίκο της στην Παρθένο, μου κάνει για μία συγκρατημένη φύση απο ερωτική άποψη. Ωστόσο επειδή ο άρης κάνει θετική με Ηλιο (σεξουαλικό πρότυπο άνδρα και σύζυγος) Παρθένος - Καρκίνος, ενώ η ίδια έχει μία Σελήνη στην Παρθενο και Αφροδίτη στον Λέοντα με εφαρμόσιμη σύνοδο Ερμή Πλούτωνα, θα έλεγα ότι επιβάλλεται αρκετά στον σύζυγο της, σε πολλά πράγματα - ή ότι έστω προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις της. Νομίζω γενικά καταφέρνει να περνάει το δικό της.
Επίσης θεωρώ ότι δεν ανήκει στην μερίδα των γυναικών που είναι και τόσο "ρομαντικές" αν και θέλει να προσφέρει(η να σώζει- ή να εξαρτώνται απο αυτήν;- λαμβάνοντας υπόψη τον ποσειδώνα σε όψη με ήλιο) αλλά μάλλον ότι είναι αρκετά οπαδός της "χρησιμότητας" και πιθανόν να έκανε ένα γάμο που θα της εξασφάλιζε όπως και στα παιδιά που θα έκανε, ένα όνομα και μία άνετη ζωή - ή οσο το δυνατόν άνετη.
Λόγω Κρόνου επίσης στον Καρκινο στον 10ο της θα κάνω και μία υπόθεση ότι ίσως ήθελε να ξεφύγει και απο το σπίτι της;Να αποκτήσει την ανεξαρτησία της; :unsure:
Αυτά τα ολίγα και νομίζω θα επανέλθω αφού το σκεφτώ περισσότερο:bigsmile::embarrestεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.