s
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις. - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 113
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Μανητίζει ένα άτομο που με το βλέμμα ή με την παρουσία του σε έλκει προς αυτό, ακόμα και άθελά του - ο μαγνητισμός είναι άσχετος με την εξωτερική εμφάνιση. Τώρα εάν οι αποδέκτες αυτή την έλξη την ερμηνεύσουν σαν σεξουαλικό ενδιαφέρον ή οτιδήποτε άλλο, είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα (επειδή μέχρι εκεί τους επιτρέπει η προσωπικότητά τους) και όχι εκείνου που την διαθέτει.
    Δείμων
    Συμφωνώ ότι δεν είναι θέμα εμφάνισης. Και δεν διαφωνώ ως προς το πώς ορίζεις τον "μαγνητισμό", διαφωνώως προς το ότι πιστεύω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μαγνητίζει τους πάντες ώστε να αποτελέσει και σημείο αναφοράς για τους "αστρολογικούς κανονες προσωπικού μαγνητισμού":bigsmile:
    Θα είναι μαγνητικός για κάποια μερίδα ανθρώπων. Με αυτή την λογική θεωρώ ότι δεν μπορεί να δοθεί ένας κανόνας.

Σχετικά με το Πλουτώνειο, ¶ρειο, Ουράνιο στοιχείο - και θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και όλα τα άλλα και να πούμε Σεληνιακό, Κρόνιο και οτιδήποτε άλλο- ακριβώς υποστηρίζουν ότι υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία που μαγνητίζουν τους άλλους, ανάλογα με το τί τους συγκινεί ή πώς λαμβάνουν τα στοιχεία αυτά, σαν άτομα. :bigsmile:

Για μένα θα έπρεπε να κοιτάξουμε εκατοντάδες ωροσκόπια ανθρώπων που απο κάποιους απο εμάς θεωρούνται μαγνητικοί και να βρούμε τα μεταξύ τους κοινά στοιχεία, αν κάτι επαληθεύεται σε κάθε χάρτη, ώστε σε βάθος χρόνου να έχουμε κάποιο σχετικό αποτέλεσμα.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Για μένα θα έπρεπε να κοιτάξουμε εκατοντάδες ωροσκόπια ανθρώπων που απο κάποιους απο εμάς θεωρούνται μαγνητικοί και να βρούμε τα μεταξύ τους κοινά στοιχεία, αν κάτι επαληθεύεται σε κάθε χάρτη, ώστε σε βάθος χρόνου να έχουμε κάποιο σχετικό αποτέλεσμα.
    Νομίζω κάπως έτσι διαμορφώνεται και δουλεύει η αστρολογία από τις απαρχές της

Τώρα για το στοιχείο πομπού - δέκτη έχω να πω ότι οι Ουράνιοι τύποι δεν χρειάζονται κάποιον πολύ «συντονισμένο» δέκτη μιας και εκπέμπουν... broadband :bigsmile: δηλαδή σε ένα μεγάλο εύρος (υψηλών) συχνοτήτων που όλοι μπορούν να αντιληφθούν άσχετα από την τρέχουσα καθημερινότητά τους σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τύπους «εκπομπής» που στοχεύουν σε κάποιον πιο συγκεκριμένο τομέα ο οποίος πράγματι πρέπει να είναι ενεργοποιημένος εκείνη τη στιγμή στον αποδέκτη για να τον αισθανθεί. Στον χάρτη που έδειξα σαν παράδειγμα πιο πάνω έχουμε σύνοδο Ήλιου - Ουρανού - Κρόνου σε τρίγωνο Πλούτωνα - ¶ρη - Σελήνης από Σκορπιό. Για να καταλάβεις τι θέλω να πω, απλά αφαίρεσε τον Ουρανό από τον εν λόγω σχηματισμό και θα δεις τη διαφορά. Σε εκείνο που θα συμφωνήσω είναι ότι εάν ο άλλος είναι... γκάου ακόμα και να μαγνητιστεί δεν θα το καταλάβει! Πράγμα όμως που δεν αφαιρεί την ιδιότητα από τον φέροντα.

Μητσάκο άμα είναι να πάμε να πάμε μαγνητισμένοι!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Σοφία

Μήπως να' ναι και Ελοχίμ???:nuts:

Εδώ και πολλές μέρες μπαίνω στα κλεφτά στο σαιτ ρίχνω μια ματιά και φεύγω και κάαθε μέρα βλέπω αυτό το θέμα πρώτο πρώτο.
    Τι έγινε βρε παιδιά? Πολύ μαγνητίζει ο μαγνητισμός!

Θα συμφωνήσω ότι είναι θέμα εν μέρει υποκειμενικό παρά το ότι κάποιες όψεις και θέσεις μπορεί να δηλώνουν κάποια γοηττεία να το πω και να προσδίδουν έναν αέρα σε έναν άνθρωπο.

Αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να ψάχνουμε για όψεις που να καταπλήσσουν όλα τα πλήθη! Μόνο σε βιβλία και ταινίες φαντασίας θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο...''το ¶ρωμα'' μου έρχεται στο μυαλό που στο τέλος πέφτουν και τον κατασπαράζουν:nuts:

Για κάποιον, ένας Πλουτώνιος μπορεί να είναι τρομερά ελκυστικός και να τον μαγνητίζει τρελά και σε άλλον να προκαλεί τρομερή απέχθεια.
    Παρομοίως ένα ''Ουράνιο'' πλασματάκι να αναστατώνει ένα ''φλογερό'' και παράλληλα να σηκώνει την τρίχα σε ένα Κρόνιο πλασματάκι σαν τη γάτα όταν βλέπει σκύλο..

Μάλλον ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση είναι αυτά που μαγνητίζουν και τραβάνε τα βλέματα στους περισσότερους ανθρώπους, είτε αυτά είναι χαρακτηριστικά εκ γεννησιμιού είτε επίκτητα είτε ψεύτικα και απλά ένας καλά κουκουλωμένος αμυντικός μηχανισμός!

Ααα.! και κάτι άλλο, πέρα απο κάποιους γενικούς κανόνες περί γοητείας και εικόνας, νομίζω ότι με άλλο μάτι μπορεί να βλέπει αυτό το θέμα ένας άντρας και με άλλο μια γυναίκα, πέρα φυσικά από την γενική υποκειμενική άποψη πάνω στο θέμα.
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

κι αυτον περιεργα μαγνητικο τον βρισκω

16/11/1980 01:55 Αθηνα:weird:
    Μηδέν άγαν.

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ View Post
    κι αυτον περιεργα μαγνητικο τον βρισκω

16/11/1980 01:55 Αθηνα:weird:
    ….και στη συνέχεια αποκάλυψε μας ότι πρόκειται για τον δικό Σου χάρτη που δεν σου ξεφεύγει θηλυκή γάτα ή ακόμα χειρότερα πως πρόκειται για το χάρτη «της δικιας σου» που μόλις την είδες.... έμεινες? (κάτι μάλλον φυσικό αν πρόκειται για περίπτωση δίμετρης ξανθιάς με προτίμηση στο μαύρο δερμάτινο ντύσιμο....)

....:bigsmile:
    οι εξελίξεις του θέματος μαγνητισμός μας προσπερνούν και -δοξα σοι ο Θεός!- οι περισσότεροι συμμετέχοντες υποδεικνύουμε έναν άκριτο (και ακράτητο) υποκειμενισμό

υποψιάζομαι λοιπόν πως το θέμα ίσως πρέπει να διαφοροποιηθεί ελαφρώς

όποιος δίνει "χάρτη μαγνητικού ατόμου" ας κάνει τον κόπο να μας δίνει και το δικό του γενέθλιον για να βλέπουμε πως και τι μαγνητίζεται

ΥΓ Εγώ ας πούμε στην συμπαθή μου νεότητα "μαγνητίστηκα" από κύριο που οι περισσότεροι συνάνθρωποι έφτυναν τον κόρφο τους όταν τον συναντούσαν :nuts:

όπως αποδείχθηκε το νοήμον πλήθος είχε δίκιο

το ίδιο και η έρμη η αστρολογία….Πως μπορεί να αντιδράσει κάποια ας πούμε στην εντελώς συνηθισμένη περίπτωση που ο Ωροσκόπος Της κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα Του και τούμπαλιν (ναι! Και ο Ωροσκόπος Του κάνει τρίγωνο με τον δικό Της Πλούτωνα) απλά και καθημερινά φαινόμενα

καταλήγω λοιπόν στο ίδιο αβίαστο συμπέρασμα με τη Σοφία πως ο μαγνητισμός στις περισσότερες περιπτώσεις είναι συναστρία.
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

...Εκτός κάποιας δυνατά υποστηριζόμενης συνόδου Ήλιου - Ουρανού σε προσωπικό ωροσκόπιο επιμένει μία φωνή βοώντος εν τη ερήμω...! :toung::bigsmile: Παρατήρηση που δεν έχει να κάνει με υποκειμενικό κριτήριο αλλά με το σύνολο του περίγυρου του ατόμου.

Το ότι η εν λόγω σύνοδος δίνει και μία παραπάνω αίσθηση αυτοπεποίθησης (πραγματική ή υποκειμενική, δεν έχει σημασία) όντως βοηθάει στην μαγνητική εκπομπή. Η απλή αυτοπεποίθηση δεν πιστεύω ότι μαγνητίζει, απλά εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα επαναλάβω τέλος πως άλλο το λεγόμενο σεξ-απήλ και άλλο ο μαγνητισμός... ¶λλο Πλούτωνας - Αφροδίτη - ¶ρης, άλλο Ουρανός.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Καλημέρα!!! :bigsmile:

Η ιδέα με τον ουρανό μου αρέσει... Όμως θέλω να ρωτήσω.. Ισχύει μόνο με μια ισχυρή σύνοδο με ήλιο ή με ωροσκόπο ενδεχομένως? ή κ με άλλες όψεις κ με άλλους πλανήτες κλειδιά? π.χ. εγώ έχω ουρανό σε τοξότη να κάνει τρίγωνο με αφροδίτη, άρη, λίλιθ στον κριό... θα μπορούσε αυτή η όψη να δώσει μαγνητισμό?

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by Isis View Post
    Καλημέρα!!! :bigsmile:

Η ιδέα με τον ουρανό μου αρέσει... Όμως θέλω να ρωτήσω.. Ισχύει μόνο με μια ισχυρή σύνοδο με ήλιο ή με ωροσκόπο ενδεχομένως? ή κ με άλλες όψεις κ με άλλους πλανήτες κλειδιά? π.χ. εγώ έχω ουρανό σε τοξότη να κάνει τρίγωνο με αφροδίτη, άρη, λίλιθ στον κριό... θα μπορούσε αυτή η όψη να δώσει μαγνητισμό?
    υποψιάζομαι πως οι όψεις που αναφέρετε δίνουν σε γυναικείο ωροσκόπιο απο Σοφία Λώρεν μέχρι Τζέσικα Ράμπιτ:bigsmile:
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ο Ήλιος είναι το ισχυρότερο στοιχείο του χάρτη, είναι η καθ' εαυτού προσωπικότητα και το εγώ μας. Ο Ωροσκόπος είναι ο τρόπος που μας βλέπουν οι άλλοι. Η σύνοδος, η ισχυρότερη των όψεων όπου οι ποιότητες των εμπλεκόμενων στοιχείων εκφράζονται με τον πλέον έντονο τρόπο. Σίγουρα και με άλλες περιπτώσεις θα υπάρχει μαγνητισμός, όχι όμως τόσο δυνατός ή «γενικευμένος».

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    ...Εκτός κάποιας δυνατά υποστηριζόμενης συνόδου Ήλιου - Ουρανού σε προσωπικό ωροσκόπιο επιμένει μία φωνή βοώντος εν τη ερήμω...! :toung::bigsmile: Παρατήρηση που δεν έχει να κάνει με υποκειμενικό κριτήριο αλλά με το σύνολο του περίγυρου του ατόμου.

Το ότι η εν λόγω σύνοδος δίνει και μία παραπάνω αίσθηση αυτοπεποίθησης (πραγματική ή υποκειμενική, δεν έχει σημασία) όντως βοηθάει στην μαγνητική εκπομπή. Η απλή αυτοπεποίθηση δεν πιστεύω ότι μαγνητίζει, απλά εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα επαναλάβω τέλος πως άλλο το λεγόμενο σεξ-απήλ και άλλο ο μαγνητισμός... ¶λλο Πλούτωνας - Αφροδίτη - ¶ρης, άλλο Ουρανός.
    Δηλαδη Δειμων με το φωνη βοωντος τι θες να πεις;Συγκεκριμενοποιησε το αν θες,φωναζει και δε πειθει κανεναν,ή δε του δινει κανεις σημασια;Ή η συγκεκριμενη συνοδος εχει κατι να δειξει απο μονη της ,αλλα ο υπολοιπος χαρτης ειναι μια <<ερημος>>;Τι απο ολα;

:unsure:
    Μηδέν άγαν.

Page 4 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)