s
Καμπάνες σε αστρολόγους και λοιπούς από το ΕΣΡ. Επιβολές προστίμων - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 35 of 35
    Όνομα:
    Pely

Re: Καμπάνες σε αστρολόγους και λοιπούς από το ΕΣΡ. Επιβολές προστίμων

Σας συγχαίρω για την προσπάθειά σας και την στάση σας γενικά! Εγώ, στο όσο διάστημα είμαι μέλος στο σάιτ ποτέ δεν έχω νιώσει να προσβάλλεται η ηθική μου ούτε στο ελάχιστο. Αντίθετα νιώθω ότι κερδίζω. Εκτός από τις άρτιες γνώσεις αστρολογίας, παίρνω και πολύ καλό παραδείγματα απο τις θέσεις σας γενικώς, αλλά καί από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε και αντιμετωπίζετε όλες τις απόψεις με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια.Σας ευχαριστώ γι' αυτό και σας εύχομαι να συνεχίσετε να πηγαίνετε μόνο μπροστά:

Όνομα:
    Ιουλία

Ναι, ναι, συγχαρητήρια για το ήθος και από μένα.

Να ρωτήσω κάτι; Με την εταιρεία αυτή που δούλευε ως αστρολόγος η κα Μυριαμ και ο κος Πράσινος έχει το παρόν site καμιά σχέση;

Εννοώ είχε ποτέ οικονομικές/εμπορικές συναλλαγές; Εκτός από τη διαφήμιση που μια εποχή είχε.

Σε ποιόν ανήκε/ανήκει η εταιρεία αυτή;

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΨΥΧΩΝ,ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ Κ.Α ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.(ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ)

Όνομα:
    Σωκράτης

Γεια σου MANTY
    Να σε ενημερώσω ότι στην "γλώσσα" του ίντερνετ τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις. Αυτό κάνεις; Ή μήπως είναι άγνοια;

Επίσης να σε ενημερώσω ότι το myhoroscope δεν είναι έντυπο και δεν έχει διαφημίσεις που να αναφέρουν επικλήσεις ψυχών. Φυσικά αυτό το βλέπουν πολλοί άνθρωποι και αναρωτιέμαι γιατί όχι και εσύ.
    Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι σπίτι σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά μέσα στο myhoroscope ακολουθείς κάποιους όρους.

Τρίτον, έχεις κάποια απόδειξη ότι το myhoroscope εισπράττει χρήματα από κάποιες διαφημίσεις ή απλά γράφεις για να γράφεις;

Και τέταρτον και τελευταίο, μερικά ποστ παραπάνω έγραψα ότι εδώ μέσα τουλάχιστον οι μαντικές τέχνες είναι αποδεκτές ΑΛΛΑ δεν επιτρέπεται ταύτιση με την αστρολογία. Πόσο ποιο σαφές θα ήθελες αυτό να γίνει;

Είδες πουθενά να αναφέρεται επιστημονική Αστρολογία και συνεργάτες χαρτομάντεις; Αν ναι σε παρακαλώ να μου το δείξεις και εμένα.

Quote Originally Posted by MANTY View Post
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΨΥΧΩΝ,ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ Κ.Α ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.(ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ)
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Αφού διάβασα όλα τα post είπα και εγώ να πω τι γνώμη μου αν και συγγνώμη που ξεθάβω ένα παλιό θέμα.

Δυο είναι τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου επιστημονικά αποδεδειγμένα.Το ένα είναι το σύμπαν και το άλλο ο ανθρώπινος εγκέφαλος θα πω 2 παραδείγματα και θα εξηγήσω γιατί τα αναφέρω.Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι τα «δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων νευρικά κύτταρα στον ανθρώπινο εγκέφαλο ίσως σχηματίζουν μέχρι ένα τετράκις εκατομμύριο συνδέσεις». Και με τι χωρητικότητα; Ο Καρλ Σαγκάν αναφέρει ότι ο εγκέφαλος θα μπορούσε να χωρέσει πληροφορίες που «θα γέμιζαν περίπου είκοσι εκατομμύρια τόμους, όσους περιέχουν οι μεγαλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου». Δηλαδή, δεν είναι δεσμευμένος για να χειρίζεται τις φυσικές λειτουργίες του σώματος αλλά είναι διαθέσιμος για τις υψηλότερες διανοητικές διεργασίες που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους από τα ζώα. «Δεν είμαστε απλώς εξυπνότεροι πίθηκοι»

Λοιπόν με βάση αυτά τα παραδείγματα καταλαβαίνουμε ότι οι δυνατότητες του εγκεφάλου είναι τρομακτικές το άσχημο τις υποθέσεις είναι ότι ποτέ δεν το καλλιεργούμε και δεν χρησιμοποιούμε ούτε το 1/3 των λειτουργιών του.Με λίγα λόγια είμαστε δείκτες σε έναν υλικό και αυλό κόσμο γεμάτο ερεθίσματα οντότητες και πληροφορίες.

Κάπου αναφέρθηκε η επίκληση νεκρών δεν είναι αποδεκτή.Αστείο αν σκεφτούμε ότι οι θρησκείες στηρίζονται στη μετέπειτα ζωή από τι στιγμή που αφήνουμε το βιολογικό μας σώμα αλλά την επίκληση τι θεωρούμε κομπογιαννίτικη.Πλέον η ζωή μας είναι εύκολη και δεν διευρύνουμε τον εγκέφαλο μας γιατί η τεχνολογία τα απλοποίησε όλα δεν έχουμε πλέον ερευνητικό μάτι δεν έχουμε αναπτυγμένες αισθήσεις όπως είχανε οι προπαππούδες μας.Ένας τσοπάνης καταλαβαίνει την απότομη αλλαγή του καιρού χωρίς κανένα σύννεφο στον ουρανό καλύτερα και από την εμυ.Αμφισβητούμε την αστρολογία που είναι βασικά εξισώσεις και τα μαθηματικά κινούνε το μέλλον και αποκρυπτογραφούνε το μέλλον.Όταν τα αστρα αποτελούσανε τον αλάνθαστο οδηγώ τον πλοίων και τον οδοιπόρων στους περασμένους αιώνες.Όταν μελετώντας τα αστρα μάθαινες για τα μελλοντικά αστρικά φαινόμενα και τι επιρροές θα έχει στο πλανήτη μας.Και τώρα μας φαίνεται παράλογο το ότι μπορούνε να μας επηρεάζουν σαν ανθρώπους και ότι μπορούνε να διακρίνουνε κάποια σημαντικά γεγονόντα στη πορεία μας ?

Απλά στο υποσυνείδητο μας ότι δεν καταλαβαίνουμε η το περιφρονούμε η το θεοποιούμε.

Τώρα όσον αφορά τις διαφημίσεις ένα site δεν συντηρείτε από τις διαφημίσεις του google λογικό να κοιτάνε να βρούνε από αλλου πόρους δεν είναι παράλογο ούτε κάτι το κακό.Και όλα είναι θέμα επιλογής αν δεν θες απλά δεν τις κλικαρις είναι άλλο το αντικείμενο του site.

Κάπου αναφέρθηκε από κάποιον χρήστη ότι δεν του φαίνεται ότι το site μπορεί να έχει τόσα πολλά έξοδα.
    Αν δεν είσαι web development η αν δεν έχεις ένα σοβαρό site με απαιτήσεις και λειτουργία όπως php,ajax,mysql,xml,rss λογικό να μην καταλαβαίνεις.Και δεν βάζω μέσα σε αυτά τι συντήρηση ενός server την αναβάθμιση η το domain η τι γραφιστική δουλειά η τα προγράμματα που νοικιάζεις σε java η οτιδήποτε άλλο είναι πολλά τα έξοδα όσο υπερβολικό και αν ακούγεται.

Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουνε κακοί και καλοί επαγγελματίες.Αν είναι να κατακρίνουμε μια τεχνογνωσία από αρνητικά παραδείγματα θα πρέπει να καταργήσουμε από τι ιατρική μέχρι και τους ταξιτζήδες να είμαστε λογικοί.

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)