s
Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 47

Re: Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω;

Καλησπέρα και πάλι.
    Μια διευκρινιστική ερώτηση: όταν εξετάζουμε τα στοιχεία που έχουμε ήδη αναφέρει σε γενέθλιο, κοιτάμε ακριβώς τα ίδια και όταν πρόκειται για αντρικό ωροσκόπιο ή υπάρχει κάποια διαφορετική έμφαση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)
    D.
    Jusqu’ici, tout va bien...

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by dnassib View Post
    Καλησπέρα και πάλι.
    Μια διευκρινιστική ερώτηση: όταν εξετάζουμε τα στοιχεία που έχουμε ήδη αναφέρει σε γενέθλιο, κοιτάμε ακριβώς τα ίδια και όταν πρόκειται για αντρικό ωροσκόπιο ή υπάρχει κάποια διαφορετική έμφαση?

D.
    Αν εννοείς τα στοιχεία που αναφέρονται σε επανασύνδεση ναι κοιτάς τα ίδια! γιατί να αλλάζουν?

Quote Originally Posted by dnassib View Post
    Καλησπέρα και πάλι.

D.
    Ειμαι καινουρια κ δεν ξερω πολλα,,,αλλα νομιζω πως η διαφορα στο αντρικο ωροσ. ειναι π.χ. οτι η σεληνη εκτος απο το συναισθηματικο κοσμο κ τη μητερα,μας δειχνει ισως κ την γυναικα που θα ηθελε διπλα που η'αυτη που τελικα θα εχει
    οπως κ στο γυναικειο ηλιος η' πιο συνηθες ο αρης εκτος απο τη -δυναμικοτητα- του χαρακτηρα της γυναικας δειχνει κ τον τυπο αντρα που προσελκυει:embarrest

Nαι - αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αν πρέπει να δωθεί μεγαλύτερη έμφαση στη σελήνη, αλλά έχεις δίκιο κρασάκι -- αφού έτσι κι αλλιώς κοιτάμε όψεις 'Ηλιου-Σελήνης για αρχή ίσως να μην ήταν ιδιαίτερα... ευφυής η ερώτηση.
    Ευχαριστώ πάντως.
    Jusqu’ici, tout va bien...

Ο κ.¶ρχος στο άρθρο του επανασύνδεση και αστρολογία (13/02/09) αναφέρει
    σε ερωτική συναστρία ...
    "Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μην έχει ο Κρόνος όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου και αντίθεσης με τον Χείρωνα ή –ακόμη χειρότερα– να μην κάνει ο Κρόνος παραλληλία ή αντιπαραλληλία με αυτόν, " ..γιατί είναι δύσκολη η επανασύνδεση

δεν βλέπω να αναφέρονται οι όψεις χιαστί , συνόδου και τριγώνου

γιατί ?

δεν ισχύει για αυτές τις όψεις η παρεμποδιστική όψη μεταξύ κρόνου και χείρωνα για θέμα επανασύνδεσης ?
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Ο κ.¶ρχος στο άρθρο του επανασύνδεση και αστρολογία (13/02/09) αναφέρει
    σε ερωτική συναστρία ...
    "Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μην έχει ο Κρόνος όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου και αντίθεσης με τον Χείρωνα ή –ακόμη χειρότερα– να μην κάνει ο Κρόνος παραλληλία ή αντιπαραλληλία με αυτόν, " ..γιατί είναι δύσκολη η επανασύνδεση

δεν βλέπω να αναφέρονται οι όψεις χιαστί , συνόδου και τριγώνου

γιατί ?

δεν ισχύει για αυτές τις όψεις η παρεμποδιστική όψη μεταξύ κρόνου και χείρωνα για θέμα επανασύνδεσης ?
    Να στο πω διαφορετικά: Αν ο Κρόνος σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Χείρωνα (όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου ή αντίθεσης) είναι ένδειξη δυσκολίας στην επανασύνδεση. Αν κάνει θετική (τρίγωνο, εξάγωνο) ή ουδέτερη (σύνοδος) δεν αποτελεί ένδειξη δυσκολίας στην επανασύνδεση
    (και η χιαστί είναι ...κακιά όψη)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Να στο πω διαφορετικά: Αν ο Κρόνος σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Χείρωνα (όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου ή αντίθεσης) είναι ένδειξη δυσκολίας στην επανασύνδεση. Αν κάνει θετική (τρίγωνο, εξάγωνο) ή ουδέτερη (σύνοδος) δεν αποτελεί ένδειξη δυσκολίας στην επανασύνδεση
    (και η χιαστί είναι ...κακιά όψη)

H χιαστή κακία ? οχι ουδέτερη ?
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Εγώ την έχω για κακιά. Αν εσύ την θες για ουδέτερη, ας την έχεις για ουδέτερη. Εγώ ξέρω ότι είναι κακιά και ...ύπουλη, γιατί την κατανοείς όταν πια εκδηλώνονται τα αποτελέσματά της και δεν μπορείς να κάνεις κάτι πια :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εγώ την έχω για κακιά. Αν εσύ την θες για ουδέτερη, ας την έχεις για ουδέτερη. Εγώ ξέρω ότι είναι κακιά και ...ύπουλη, γιατί την κατανοείς όταν πια εκδηλώνονται τα αποτελέσματά της και δεν μπορείς να κάνεις κάτι πια :bigsmile:
    έχει σημασία τι θέλω !
    το σωστό πιο είναι !
    ε και κάποιοι μεγαλύτεροι λόγο εμπειρίας έχουν κ μια γνώμη παραπάνω κ όποιος θέλει την ακούει
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Και εγω λογω προσωπικης εμπειριας,την χιαστη οψη την εχω για''κακη'':unsure:
    Use it before lose it ''May West''

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)