- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 32 of 32
-
01-11-2011, 06:10 PM #31
astrotrella μου καταλαβαίνεις πως για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα χρειαζόμαστε όχι μόνο τον Αρη στην ακμή του 11ου αλλά τις όψεις του καθώς και τον κυβερνήτη και τις όψεις της ακμής του 11ου. Περιληπτικά να σου πω, πως με Αφροδίτη και Άρη στην ακμή του 11ου, μια στο καρφί και μια στο πέταλο είσαι όταν πρόκειται για τα φιλικά σου πρόσωπα. Η δημοφιλία στο φιλικό σου περιβάλλον γρήγορα εναλλάσσεται με την φήμη της εριστικής/ανταγωνιστικής φίλης και όχι μόνο. Είσαι μια κοπέλα που αγαπά να βάζει στόχους στη ζωή της και που είναι ιδιαίτερα μαχητική ως προς την υλοποίηση τους.
Για το θέμα της σύνδεσης των απέναντι οίκων. Όλες οι απέναντι ακμές συγκροτούν κάποιους άξονες. Ο 1ος με τον 7ο για παράδειγμα συγκροτούν τον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων αφού ουσιαστικά ο ένας οίκος συμπληρώνει τον άλλο. Όταν βρεθεί ένας πλανήτης στον 1ο οίκο τα χαρακτηριστικά που θα προσδώσει στον 1ο οίκο προβάλλονται στον απέναντι. Επί πρακτικού, όταν έχουμε την Αφροδίτη στον 1ο οίκο δίνουμε μεγάλη σημασία στην εμφάνιση μας, βγάζουμε γλυκύτητα, διατηρούμε χαμηλούς τόνους μιας και αποφεύγουμε τις διαμάχες και φροντίζουμε να περνάμε καλά. Όλη αυτή η εικόνα βγαίνει προς τα έξω με αποτέλεσμα να ελκύουμε τους άλλους, να γινόμαστε κοινωνικοί, να έχουμε περισσότερη εύνοια στις σχέσεις και στις συνεργασίες.
Ωστόσο ποια είναι η διαφορά, με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο μας ενδιαφέρει ο εαυτός μας και η προσωπικότητα μας κι αυτό το εκπέμπουμε, ενώ αν η Αφροδίτη είναι στον 7ο, μας ενδιαφέρουν οι άλλοι και οι καλές και ισορροπημένες σχέσεις τους για να μπορέσουμε να εκδηλώσουμε την προσωπικότητα μας.
Όλα μα όλα μέσα στο ωροσκόπιο συνδέονται κι ας το δούμε και από την πλευρά των διελεύσεων. Όταν περνά η Αφροδίτη από τον 1ο οίκο είναι πολύ πιθανό να κάνουμε νέες ερωτικές γνωριμίες, νέες συνεργασίες και γενικότερα να βελτιωθούν οι σχέσεις μας, ή απλά να έχουμε ένα καλό διαζύγιο με συμφέρουσες και συμβιβαστικές λύσεις και για τους δυο παρόλο, που επί της ουσίας εστιάζουμε στον εαυτό μας και όχι στα θέματα του 7ου οίκου.
Εγώ προσωπικά αυτό εννοώ όταν λέω πως οι πλανήτες λειτουργούν αξονικά, τώρα εσύ μπορείς να κάνεις πρακτική εφαρμογή στον χάρτη σου και να δεις αν ο Κρόνος στον 9ο λειτουργεί και στον 3ο και να μας πεις τα συμπεράσματα σου.
-
01-11-2011, 09:13 PM #32
Ισχυουν ολα αυτα που λετε ειμαι ανταγωνιστικη ,εγωιστρια, εχω το θαρρος της γνωμης μου και περισσοτερο ανεξαρτητη απο οτι δειχνω και πολλους τους ξενιζει αυτο γιατι με αντιλαμβανονται με διαφορετικο τροπο πιο ηπια, Αφροδιτη γαρ! Βαζω στοχους αλλα τους εγκαταλειπω στα μισα γιατι βαριεμαι ευκολα, εκτος και αν κατι με δυσκολευει και με ενδιαφερει γιατι τοτε παθιαζομαι πιο πολυ..
Βασικα αυτο εχω αρχισει και το κανω και οχι μονο στο δικο μου ωροσκοπιο αλλα και κοντινων μου ανθρωπων ,προσπαθω να καταλαβω που εστιαζουν η εχουν περισσοτερα γεγονοτα σε καποια συγκεκριμενη περιοδο της ζωης τους και πως αποτυπωνεται στο χαρτη των διελευσεων.
Τωρα βεβαια που περιμενω να μπει ο κρονος στον 6ο οικο και να κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο κρονο και συνεπως με τις ακμες 3ου 9ου αλλα και 6ου 12ου θα προσπαθησω να δω αν μου βγαλει γεγονοτα (που το απευχομαι γιατι Κρονος ειναι αυτος) και με την διελευση του Αρη στην παρθενο να ενεργοποιει τον Αρη μου απο απεναντι πιστευω θα φανουν στον αξονα 5ου 11ου, γεγονοτα για να σιγουρευτω οτι εκει εκφραζεται.Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.