- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 71
-
15-11-2008, 09:03 PM #31
Re: ποιος είναι ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη;
-
15-11-2008, 10:17 PM #32
:embarrestΒασικά έχω μπλεχτεί λίγο...
λοιπόν με ωροσκόπο σκορπιό θα πρέπει να έχω κυρίαρχο πλανήτη στο χάρτι μου ή τον πλούτωνα ή τον άρη.....απο ότι βλέπω ο πλούτωναs στον 11ο κάνει μόνο μία όψη με σελήνη ( με μεγάλη ανοχή ,αρα δεν θα πρέπει να την λάβω σοβαρά υπόψιν ), και το κλασικό εξάγωνο με ποσειδώνα....απο την άλλη ο Αρούληs μου είναι στον 1ο στον τοξότη με πολλέs όψειs ( σύνοδο ερμή, τρίγωνο δια,λίλιθ, χιαστι χείρων,βέρτεξ ):weird::weird:στον 1ο τοξότη έχω και ερμή και ποσειδώνα...
λοιπόν 1) εγώ τώρα έχω κυβερνήτη του χαρτη τον ¶ρη?
2)με τόσο τοξότη στον 1ο οίκο μήπωs αναιρείται κατα κάποια έννοια ο ωροσκόποs στον σκορπιό???
-
15-11-2008, 10:25 PM #33
-
15-11-2008, 10:29 PM #34
-
15-11-2008, 10:32 PM #35
Προσπαθώ να καταλάβω:embarrest:embarrest.......
ο ουρανόs μου βρίσκεται στον σκορπιο άρα σε έξαρση, όμωs είναι στον 12ο,άρα εν μέρη ακυρώνεται ( παρόλα αυτά έχει πολλέs όψειs)...
τώρα εγώ να υποθέσω οτι κυρίρχοs είναι ο ουρανόs και τα στοιχεία μου εκφράζονται περισσότερο σαν υδροχόοs??:weird::weird
πάλι σαλάτα τα κανα μήπωs???:embarrest
-
15-11-2008, 10:38 PM #36
Εχεις απολυτο δικιο Maroulita , αν και το συστημα το περιγραφω (συνοπτικα) στο αρθρο μου περι κλεφτων και ωριαιας θα το κανω copy \ paste εδω :
Λοιπον , θεμελιωδεις δυναμεις ειναι ενα συστημα βαθμολογησης , απο το οποιο ενας πλανητης βαθμολογειται ειτε θετικα ειτε αρνητικα ετσι ωστε στο τελος να του δοθει μια βαθμολογικη αξια.
Η βαθμολογικη αυτη αξια προκυπτει απο την θεση που κατεχει ενας πλανητης μεσα σε ενα ωροσκοπιο πχ η θεση του σε ενα ζωδιο , σε μια θεση εξαρσης , σε μια θεση κυριαρχιας , σε μια θεση πτωσης και ουτο καθεξης. Ολα αυτα ακολουθουνται απο μια βαθμολογια.
Εκτος απο τις θεμελιωδεις δυναμεις , εχουμε και τις συμπληρωματικες (αν ειναι αυτος ο ορος , δεν θυμαμαι καλα γιατι δεν εχω τα βιβλια μου μπροστα μου αυτη την στιγμη) οι οποιες περιεχουν και αυτες ενα συστημα βαθμολογισης ενος πλανητη και περιεχουν βαθμολογιες οι οποιες περιεχουν πχ την θεση του πλανητη ανα οικο , αν ειναι ανατολικα η δυτικα του ηλιου , αν ειναι καμενος απο τον ηλιο κ.ο.κ.
Αφου βρεθει το συνολο των θεμελιωδων και των συμπληρωματικων δυναμεων τοτε προκυπτει η τελικη βαθμολογια του πλανητη.
-
15-11-2008, 10:39 PM #37
-
15-11-2008, 10:42 PM #38
-
16-11-2008, 01:13 AM #39
Kαταρχην, για να βρεις τον κυβερνητη του ωροσκοπιου σου θα πρεπει να βρεις τον Ωροσκοπο σου,(τον Ανατελον Ζωδιο). Αν για πχ,εχεις Ωροσκοπο στον Κριο ο κυβερνητης του Ωροσκοπου σου(δηλ του πρωτου οικου) ειναι ο Αρης,κοιτας σε ποιο Ζωδιο και σε ποιον οικο πηγαινει, τι τιτλους εχει (κυριαρχια, αδυναμια,εξαρση, πτωση) και τελος τι οψεις κανει με τους αλλους Πλανητες του χαρτη σου. Στην συνεχεια κοιτας αν μεσα στον Πρωτο οικο υπαρχει αλλος Πλανητης, αν υπαρχει τοτε ειναι και αυτος κυβερνητης και τον εξεταζεις ακριβως με τον ιδιο τροπο.Το ιδιο κανεις για ολες τις ακμες των οικων και για ολους τους Πλανητες. Αυτο τωρα που λες για τον Σκορπιο δεν ισχυει,κυβερνητης του Σκορπιου ειναι ο Πλουτωνας και μονο, αυτο δεν αλλαζει,κυβερνητη οικου ψαχνουμε δηλ. οι ακμες των οικων σε ποια Ζωδια πεφτουν και τι κυβερνητη εχουν. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω για να ξεμπερδευτεις, ελπιζω να εγινα κατανοητη και να βγαλεις ακρη:toung:
-
16-11-2008, 11:49 AM #40
Λοιπον , στειλε μου την ημερομηνια -ωρα - τοπο γεννησης και οταν κατεβω στην Αθηνα (επειδη ειμαι εκτος της βασης μου
) θα συμβουλευτω τα καλα μου τα βιβλια και θα προσπαθησω να σου βρω τον κυριαρχο πλανητη.
( ... και εγω Ωροσκ. Σκορπιο αλλα βρηκα οτι ο επικυριαρχος του ωροσκοπιου μου ειναι ο αρχικα ο Ποσειδωνας και επειτα ο Πλουτωνας ) -> στο λεω αυτο για να δεις οτι θελει λιγο ψαξιμο ο επικυριαρχος μιας και μπορει να μην φανερωνεται αμεσως!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.