s
Απορία καρμικού τύπου - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 106
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Απορία καρμικού τύπου

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Μα δεν γίνεται...... Αφού από την πρώτη ματιά τα καταλαβαίνεις αυτά. :nuts::toung:

(ερώτηση: Πώς γίνεται στο 99% των διαλυμένων σχέσεων, ή στα "σουταρίσματα" από καρμικΟΣ - μοιραιΟΣ να γίνεται ο ακατανόμαστος; )
    Το καταλαβαινει... ο ενας! [Συνηθως αυτη...]
    Καταληγει ακατανομαστος γιατι δεν καταλαβε οτι ηταν μοιραιος-καρμικος, και αυτο ειναι σιγουρα σοβαρος λογος ...για να του σερβιριστει κρυο πιατο εκδικησης εν καιρω!:nuts::toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Χρυσα...

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αν γίνω ...φίλη σου, θα μου πεις
    θα σου πω εγω (αν δωσεις κατι παραπανω :toung
    Εχω στοιχεια και την κραταω στο χερι....απο προηγουμενες ζωες....:w00t::w00t::w00t:

<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Χρυσα...

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Το καταλαβαινει... ο ενας! [Συνηθως αυτη...]
    Καταληγει ακατανομαστος γιατι δεν καταλαβε οτι ηταν μοιραιος-καρμικος, και αυτο ειναι σιγουρα σοβαρος λογος ...για να του σερβιριστει κρυο πιατο εκδικησης εν καιρω!:nuts::toung:
    Πολυ καλο....
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Φωτεινή

Ακατανόμαστο ονομάζουν κάποιον΄μόνο όσοι δεν εχουν κατανοήσει την έννοια μιας "καρμικής" ή μοιραίας σχέσης. Μια καρμικού τύπου σχέση δεν είναι απαραίτητο να έχει και χάπι έντ- και συνήθως δεν έχει. Η ουσία της είναι η σχέση καθεαυτή και το πόσα μας διδασκει την δεδομένη στιγμή ο σύντροφος αυτός.

Αν μας κάνει να νιώσουμε προσωρινά καλύτερα, τον ονομάζουμε ακατανόμαστο. Σε βάθος χρόνου όμως είναι εύκολο να κατανοήσουμε ότι ήταν απαραίτητο το μαθημα που μας έδωσε , ότι ουσιαστικά εμείς είχαμε ανάγκη την δεδομένη στιγμή αυτή την σχέση. Για αυτό λένε πολλοί πρόσεχε τί ευχεσαι γιατί ίσως να πραγματοποιηθεί:bigsmile:

Αυτα σχετικά με την "φιλοσοφικη" πλευρά. Πρακτικά θεωρώ ότι ο Κρόνος , ο Δίας οι ανάδρομοι πλανήτες ειδικά, ο 12ος οίκος παίζουν ρόλο σε τέτοιου τύπου σχέσεις. Ωστόσο το πώς θα δούμε κάθε σχέση, εξαρτάται απο εμάς. Αναρωτιέμαι πόσοι θα βιαζόταν να ονομάσουν μια σχέση καρμική, αν εκ των προτέρων γνώριζαν ότι για να εισπράξουν το θετικό της επαφής, θα επρεπε να περάσουν δια πυρός και σιδήρου.Νομίζω ελάχιστοι..
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    dnaki

Αν γίνω ...φίλη σου, θα μου πεις
    Εννοείτε¶λλωστε είπαμε..Οι Τοξότες είναι το καλό μου κάρμα
    What goes around comes around

Όνομα:
    dnaki

Έχετε σκεφτεί ότι αυτό που φαίνεται σαν "καρμική σχέση με την πρώτη ματιά" μπορεί απλώς να είναι έντονη φυσική έλξη, σεξουαλική; :unsure:
    Και να είναι πιο απλά τα πράγματα αν κοιτούσαμε ¶ρη-Αφροδίτη-Πλούτωνα-5ο-8ο;:nuts:
    Iσχύει αυτό που λές εγώ όμως μιλάω για μακροχρόνιες σχέσεις όπου ο έρωτας κ τα σχετικά έχουν πάει περίπατο..Και δεν μιλάω μόνο για το πάθος που μπορεί να έχει παραπάνω μια καρμική σχέση αλλά και για καταστάσεις έντονου προβληματισμού κ ολίγον χαοτικές

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by xry45 View Post
    θα σου πω εγω (αν δωσεις κατι παραπανω :toung
    Εχω στοιχεια και την κραταω στο χερι....απο προηγουμενες ζωες....:w00t::w00t::w00t:

Εσύ μη χάσεις..Αρτέμη Μάτσα

Όνομα:
    Χρυσα...

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Εσύ μη χάσεις..Αρτέμη Μάτσα
    Θα βαλω την χαρτοσακκουλα (αυτη εχω..απο ντοματες κανει?)
    και θα σε περιλαβω...
    Τους τοξοτες τους ρωτας αν θελουν να ειναι το καλο σου καρμα?
    Μμμμμμμ....:nea:

Όνομα:
    Φωτεινή

Παρακαλώ ας αποφύγουμε το τσάτ και να επιστρέψουμε στο θέμα:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ακατανόμαστο ονομάζουν κάποιον΄μόνο όσοι δεν εχουν κατανοήσει την έννοια μιας "καρμικής" ή μοιραίας σχέσης. Μια καρμικού τύπου σχέση δεν είναι απαραίτητο να έχει και χάπι έντ- και συνήθως δεν έχει. Η ουσία της είναι η σχέση καθεαυτή και το πόσα μας διδασκει την δεδομένη στιγμή ο σύντροφος αυτός.

Αν μας κάνει να νιώσουμε προσωρινά καλύτερα, τον ονομάζουμε ακατανόμαστο. Σε βάθος χρόνου όμως είναι εύκολο να κατανοήσουμε ότι ήταν απαραίτητο το μαθημα που μας έδωσε , ότι ουσιαστικά εμείς είχαμε ανάγκη την δεδομένη στιγμή αυτή την σχέση. Για αυτό λένε πολλοί πρόσεχε τί ευχεσαι γιατί ίσως να πραγματοποιηθεί:bigsmile:

Αυτα σχετικά με την "φιλοσοφικη" πλευρά. Πρακτικά θεωρώ ότι ο Κρόνος , ο Δίας οι ανάδρομοι πλανήτες ειδικά, ο 12ος οίκος παίζουν ρόλο σε τέτοιου τύπου σχέσεις. Ωστόσο το πώς θα δούμε κάθε σχέση, εξαρτάται απο εμάς. Αναρωτιέμαι πόσοι θα βιαζόταν να ονομάσουν μια σχέση καρμική, αν εκ των προτέρων γνώριζαν ότι για να εισπράξουν το θετικό της επαφής, θα επρεπε να περάσουν δια πυρός και σιδήρου.Νομίζω ελάχιστοι..
    Συμφωνώ απόλυτα.Και πιστεύω πως πραγματικά έχω έναν έντονα καρμικό χάρτη με Κρόνο,Ερμή,κ Ήλιο στο 12ο,σε ποικίλες όψεις,κ με ένα Δία ανάδρομο στους Ιχθύες κ στον 8ο σε σύνοδο με Σελήνη και σε τεράγωνο με Β.Δ. και βέρτεξ..και άλλα πολλάΔια πυρός κ σιδήρου, και βέβαια δεν μου ήταν κ τόσο ευχάριστο,παρά μόνο σε βάθος χρόνου κ ύστερα απο αρκετές στιγμές μοναξιάς κ προσωπικού διαλόγου με τον ίδιο μου τον εαυτό.

Page 4 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)