- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 37 of 37
Thread: Ήλιος Πλούτωνας σε συναστρία
-
20-11-2008, 07:12 AM #31
Re: Ηλιος-Πλούτωνας σε συναστρία
Συγγνώμη, αλλά αυτήν την προσέγγιση την θεωρώ εντελώς εσφαλμένη. Στην αστρολογία αξιολογούμε αλλά δεν αθροίζουμε, καθώς αφορά κυρίως ποιοτικά μεγάθη και όχι ποσοτικά. Το σκεπτικό σου ως προς την σύνοδο έγινε πλήρως αντιληπτό, ωστόσο το κρίνω λανθασμένο και σου εξηγώ το γιατί. Δεν έχουμε να κάνουμε με αθροίσεις αριθμών ή ενεργειών, αλλά με περισσότερο με μια προσομοίωση αλληλεπιδράσεων πεδίων. Για το λόγο αυτό και δεν ισχύει μια αντιμετώπιση του τύπου "η απόσταση 90ο ή 180ο είναι πιο αδύναμη από την απόσταση των 0ο". Πρόκειται για γωνιακές απόστασεις που εκφράζουν ποιοτικά μεγέθη και όχι για μετρήσεις μήκους. (Σκέψου κάτι αντίστοιχο με τον βόρειο και νότιο πόλο ενός μαγνήτη.) Επομένως, η σύνοδος, το τετράγωνο και η αντίθεση έχουν την ίδια ισχύ, αλλά με διαφορετική ποιοτικά έκφραση.
Φιλικά. :bigsmile:Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
12-01-2009, 04:41 PM #32
...Ειμαι κι έγω παθούσα σε μία τέτοια σύνοδο, αλλα απο τη Πλουτώνια πλευρα, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει οτι κυριαρχεί ο Πλούτωνας στον Ήλιο.
Ακόμα και ο Ηλιος που είναι στο Ζυγο, πιο πολυ καταπίεζε, ήταν σκοτεινός, κτητικος .Μπορει να φταιει και η αφροδιτη του στο Σκορπιο αλλα οκ.
Ο ηλιος θεωρω οτι φωτιζει τον πλουτώνιο τυπο. Του δειχνει τα μονοπάτια του σκοτεινού του ευατου. Του βγαζει στην επιφάνεια όλα τα κρυφα και ανεξομολογητα πάθη του.
Ο πλουτώνιος τυπος , χρωματιζεται απο το φως του ηλιου βγάζοντας ενδιαφερουσες εικονες και αυτο μαγνητιζει τον Ηλιο.
Υπάρχει μια μυστηρια ελξη και μια μονιμη μαχη για την εξουσια, που το ποιο συνηθισμενο ηταν να νικα ο Ηλιος που ειχε το φως και τη δυναμη...
ΕΛπιζω να μη τα ειπα πολυ μπερδεμενα....
Φιλικά,...ειμαι τοξότηςςςςς...και ειμαι καλά...
η ζωη ειναι ωραια, χαλαρααααα...
-
12-01-2009, 04:51 PM #33
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-08-2010, 01:50 PM #34
καλησπερα σας ! η οψη ηλιος (γυναικα ) χιαστι πλουτωνας (αντρας ) τι σημαινει ?
οπου ηλιος στον κριο στον 11ο οικο και πλουτωνας στον σκορπιο στον 1ο οικο ?
-
24-08-2010, 07:15 PM #35
-
25-08-2010, 03:40 AM #36
εγω γνωρισα καποιον και βγαινουμε εδω και ενα μηνα.στη συναστρια μας βγαινει το εξης ο ηλιος του κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα μου και ο πλουτωνας του κανει τετραγωνο με τον ηλιο μου.τι σημαινει αυτο?αν μπορειτε να μου εξηγησετε ευχαριστω..
-
25-08-2010, 10:35 AM #37
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.