s
Πλατωνικοί έρωτες σε συναστρία - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 48
    Όνομα:
    dnaki

Re: Πλατωνικοί έρωτες σε συναστρία

[QUOTE=roadrunner;59290]Για να υπάρξει ένα καθαρά πλατωνικό αίσθημα που δεν εξελίσσεται σε ουσιαστική σχέση κατά την άποψη μου σε συναστρία θα πρέπει

α) να μην υπάρχει καμιά σύνδεση ανάμεσα σε 5ο και 8ο οίκο ή κυβερνητων των ακμών αυτών στην συναστρία
    β) Έντονος ποσειδώνας στον καθένα απο τους χάρτες σε γωνιακό οίκο κατά προτιμηση που να συνδέεται με προσωπικούς πλανήτες ή φώτα στον γενέθλιο και ταυτόχρονα να αποτελεί συνδετικό κρίκο στην συναστρία τους μέσω όψεων με προσωπικούς και φώτα.
    γ) 8ος οίκος των ατόμων σε ζώδια περισσότερο "θεωρητικά" του αέρα ή της φωτιάς ή ο κυβερνήτης της ακμής σε τέτοια ζωδιακή θέση και με όψεις που τον συνδέουν με ποσειδώνα

Θεωρώ σε γενικές γραμμές πως ενας έντονος Ποσειδώνας σε γενεθλιο χάρτη δίνει μαι τάση εξιδανίκευσης και αναζήτησης της υπέρτατης πνευματικής σύνδεσης ενώ όλα τα υπόλοιπα περνούν τελευταία στις αναζητησεις του ατόμου.Αν τυγχάνει ο Ποσειδώνας του καθένα να ενεργοποιείται μέσω της συναστρίας τους και δεν υπάρχει ο γήινος παράγοντας στα ωροσκοπια τους, τότε είναι πολυ πιθανό πιστευω να παραμείνει η σχέση τους στο επίπεδο του πλατωνικου.

Αυτά απο μένα:embarrest[

Καλημέρα Φωτεινή (το προτιμώ απο το σκοτεινή
    Απο προσωπική εμπειρία,συμφωνώ με το α) και το γ) σκέλος της απάντησης σου.Τώρα πάμε στο β)..
    Οταν λές έντονος Ποσειδώνας?Εννοείς ίσως στο ζώδιο των Ιχθύων σε όψεις με προσωπικούς πλανήτες?Μια ακμή 9ου στους Ιχθύες με σελήνη εκεί σε τετράγωνο με Αφροδίτη Διδύμων 11ου,πιστεύεις οτι είναι ένδειξη για σύναψη τέτοιων σχέσεων??:unsure:
    Οσο για τον παράγοντα Γη,συμφωνώ απόλυτα ,καθώς δεν έχω κανένα πλανήτη σε γήινο ζώδιο..
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Mητσάκο ΟΚ, εχεις δίκιο ως προς την σωστή τοποθέτηση της έννοιας Πλατωνικός Έρωτας. Στον Πλατωνικό έρωτα η έλξη δεν έχει πάντοτε ερωτικά και σαρκικά κίνητρα και αποτελεί την έκφραση πνευματικών συναισθημάτων για ένα άτομο ή θέμα. Η συνουσία ειναι πνευματική και δεν αποκλείει αντικείμενα (πχ. ενα βιβλίο, μια θεατρική παράσταση κα). ......Όμως δια μέσου των αιώνων, ως γνωστών παραποιήθηκε ολίγων, καταλήγοντας να σημαινει στην νεοελληνική, ανεκπλήρωτος έρωτας (δες κόλλημα) ως προς την σαρκική του έκφανση ή πιο κόσμια η σχέση στην οποία υπάρχει το ερωτικό στοιχείο-συναίσθημα, αλλά δεν ολοκληρώνεται με τη σεξουαλική επαφή. Νομιζω οτι η φίλη που εθεσε το ερωτημα, αυτό ειχε κατα νου.....Βέβαια ηταν πολυ καλος ο διαχωρισμός, μιας και καλο ειναι να μην ξεχνάμε τις πραγματικές ρίζες εννοιών και λέξεων.
    Επιμένω ότι, ακόμα και αν έχει αλλοιωθεί η αρχική έννοια, δεν παύει να εμφορείται από τα στοιχεία που έχουν ήδη προαναφερθεί. Το γεγονός ότι κάποιοι δεν έχουν υπόψη τους και την σημερινή έννοια και χρησιμοποιούν τον όρο καταχρηστικά για να εκφράσουν άλλου είδους καταστάσεις δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να επισημάνουμε το γεγονός και να συμβάλλουμε στην ορθή χρήση της ελληνικής.
    Το myhoroscope αποτελεί μέσο μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης και μία από τις υποχρεώσεις που έχουν όλοι όσοι ενεργά και ουσιαστικά συμμετέχουν σε αυτό είναι η προσπάθεια να διατηρείται υψηλό όχι μόνο το επίπεδο των αστρολογικών πληροφοριών που παρέχονται αλλά και ο τρόπος με τον οποίο παρέχονται. Στο πλαίσιο αυτό εκτιμώ ότι είναι απαραίτητες και οι επισημάνσεις που βοηθούν όλους μας να γνωρίζουμε καλύτερα και να αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας :bigsmile:

(μαρουλίτα, βάλε ένα χεράκι :nuts: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ράνια

Ναι βρε παιδί μου συμφωνώ ΛΕΜΕ...

Αλλα πες κι εσυ οτι το θέμα ειναι "Ερωτες χωρις σαρκική εκπλήρωση", για να το δούμε όλοι μαζί απο την ιδια σκοπία.....αστρολογικά τουλάχιστον!!!!

ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ

Όνομα:
    Γεωργία

Απο προσωπική εμπειρία μιας και το πλατωνικό μου είναι πολύ οικείο και 2-3 φορές μάλιστα το έχω ζήσει και πολύ δυνατά, νομίζω ότι λίγο πολύ όλα όσα αναφέρθηκαν μέχρι τώρα βοηθούν στην σύναψη τέτοιων σχέσων. Το κακό είναι ότι δεν γνωρίζω τους χάρτες των ανθρώπων αυτών γιατί πολύ θα ήθελα να δω τις δικές τους όψεις στο γενέθλιό τους. Ξέρω μόνο για τον έναν ότι τέτοια σχέση ξεκίνησε όταν είχε τον Ποσειδώνα απο διέλευση να κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ηλιο του. Στο γενέθλιό του δε, ο Ποσειδώνας του δίνει όψη με την Αφροδίτη του, με τον Ηλιο του και με τον Πλουτωνα του. Τις οψεις αυτές τις κάνει ο Ποσειδώνας μου και στον δικό μου γενέθλιο ακριβως. Οι πλανήτες βέβαια αυτοι είναι σε διαφορετικές θέσεις και ζώδια πλην του Ποσειδώνα όπου το ζώδιο και ή μοίρα στην οποία βρίσκεται είναι ίδια με την δική μου. Θεωρώ επίσης σημαντικό ότι η Αφροδίτη μου είναι σε ζώδιο φωτιάς και μάλιστα στο Λιοντάρι. Εχω την αίσθηση ότι αν είχα Αφροδίτη στον Κριό πχ δεν θα λειτουργούσε το ίδιο.
    Επίσης έχω έναν πάρα παρα πολύ τονισμένο 9ο οίκο όπου εκεί βρίσκεται και ο Ηλιος μου και η Σελήνη μου. Γεγονός που επίσης θεωρώ πολύ σημαντικό, γιατί τι άλλο εκτός απο το πνεύμα θα μπορούσε να κρατήσει μια επαφή τόσο ζωντανή απο την στιγμή που δεν υπάρχει το σεξουαλικό στοιχείο. Αναφέρομαι πάντα σε ετεροφυλικές σχέσεις και να πω ακόμη ότι στο χάρτη μου η Αφροδίτη μου , η Σελήνη μου και ο Αρης μου δουλεύουν πολύ καλά μεταξύ τους. Και αυτό για μένα σημαντικό.
    Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα, θέλω να συμπληρώσω όμως τελευταία πως όλες αυτές οι σχέσεις σαν κοινό είχαν τον θαυμασμό, την αναζήτηση, την μάθηση, τον διάχυτο ρομαντισμό, ατέλειωτες ώρες κουβέντας, και την αίσθηση ότι ζεις και κινείσαι σε ένα άλλο ανώτερο επιπεδο πολύ πέραν του γήινου. Ολα τα μικροθεματάκια της καθημερινότητας ωφελούσαν μόνο στην χρησιμοποιησή τους για να πραγματοποιηθεί η δυνατότητα της συνεχούς επαφής.
    Αυτά απο μένα............ πολλά είπα ε?

Όνομα:
    Σταύρος

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Επιμένω ότι, ακόμα και αν έχει αλλοιωθεί η αρχική έννοια, δεν παύει να εμφορείται από τα στοιχεία που έχουν ήδη προαναφερθεί. Το γεγονός ότι κάποιοι δεν έχουν υπόψη τους και την σημερινή έννοια και χρησιμοποιούν τον όρο καταχρηστικά για να εκφράσουν άλλου είδους καταστάσεις δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να επισημάνουμε το γεγονός και να συμβάλλουμε στην ορθή χρήση της ελληνικής.
    Το myhoroscope αποτελεί μέσο μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης και μία από τις υποχρεώσεις που έχουν όλοι όσοι ενεργά και ουσιαστικά συμμετέχουν σε αυτό είναι η προσπάθεια να διατηρείται υψηλό όχι μόνο το επίπεδο των αστρολογικών πληροφοριών που παρέχονται αλλά και ο τρόπος με τον οποίο παρέχονται. Στο πλαίσιο αυτό εκτιμώ ότι είναι απαραίτητες και οι επισημάνσεις που βοηθούν όλους μας να γνωρίζουμε καλύτερα και να αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας :bigsmile:

(μαρουλίτα, βάλε ένα χεράκι :nuts: )
    Εδώ φίλοι μου εισάγεται στη συζήτηση ένα θέμα υψίστης σημασίας και κατά την προσωπική μου άποψη. Η ορθή ή όχι χρήση της ελληνικής γλώσσας στην καθημερινότητα.
    Εάν το θέσουμε κατ' αυτόν τον τρόπο, δεν έχω άλλη επιλογή παρά να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Πλατωνικός Έρως = Πνευματική αναζήτηση. Ουδέν έταιρον!!!
    Μόνον εάν αντίθετα το αφήναμε λίγο χαλαρό (Πλατωνικός Έρως = και ανεκπλήρωτος έρως), θα είχα το δικαίωμα και θα μπορούσα να επιμείνω. Όπως και για να είμαι ειλικρινής, επέτρεψα στον εαυτό μου να ξεκινήσει.
    Δεν βρίσκω όμως το λόγο, καθώς -εφόσον τέθηκε θέμα γλωσσικής ορθότητος-, τίθεμαι εκ πεποιθήσεως υπέρ της πρώτης τάσεως.
    Ναι, να συζητήσουμε για όψεις, για πλανήτες, αλλά εδώ ο φίλος Μητσάκης έθεσε το ζήτημα σε επίπεδο που αδυνατώ να παραβλέψω.
    Επαναλαμβάνω, θα επέμενα, εάν συζητούσαμε στη συχνότητα εκείνη και στο μήκος κύματος όπου θα σήμαινε και ανεκπλήρωτος έρως.
    Το ξανασκέφτηκα όμως και δεν μου επιτρέπεται να συμβάλλω στην αλλιώση του όρου. Φίλε Μητσάκη, ευχαριστώ για την καίρια επισήμανση.:bigsmile:
    ...Αστέρες ουράνιοι, Νυκτός φίλα τέκνα μελαίνης, εγκυκλίοις δίναισι περιθρόνια κυκλέοντες, ανταυγείς, πυρόεντες, αεί γενετήρες απάντων, μοιρίδιοι, πάσης μοίρης σημάντορες όντες, θνητών ανθρώπων θείαν δείποοντες ατραπόν...

Ορφέως Ύμνος, ¶στρων Ουρανίων...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καλημέρα Φωτεινή (το προτιμώ απο το σκοτεινή
    Απο προσωπική εμπειρία,συμφωνώ με το α) και το γ) σκέλος της απάντησης σου.Τώρα πάμε στο β)..
    Οταν λές έντονος Ποσειδώνας?Εννοείς ίσως στο ζώδιο των Ιχθύων σε όψεις με προσωπικούς πλανήτες?Μια ακμή 9ου στους Ιχθύες με σελήνη εκεί σε τετράγωνο με Αφροδίτη Διδύμων 11ου,πιστεύεις οτι είναι ένδειξη για σύναψη τέτοιων σχέσεων??:unsure:
    Οσο για τον παράγοντα Γη,συμφωνώ απόλυτα ,καθώς δεν έχω κανένα πλανήτη σε γήινο ζώδιο..
    Aφού συμφωνήσουμε ότι μιλάμε για ανεκπλήρωτους έρωτες προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ....

Καλημέραα Κωνσταντίνα:bigsmile: ( και η σκοτεινή καλή είναι )
    ΄
    όταν λέω έντονος ποσειδώνας εννοώ τον ποσειδώνα σε γωνιακό οίκο που να σχηματίζει όψεις με προσωπικούς πλανήτες ή τα φώτα, ή πολλούς προσωπικούς πλανήτες- φώτα σε 12ο οίκο ή σε Ιχθείς ή πιό συγκεκριμένα για το θέμα μας σύνδεση του με κυβερνήτη 8ου οίκου ή ακόμα και του 5ου οικου.

Ωστόσο μια και το θέμα μας ήταν τι γίνεται σε συναστρία, τότε θεωρώ μιλάμε για ενεργοποιηση αυτού του ποσειδώνιου στοιχείου, απο την επαφή των οίκων των δύο ατόμων, ή απο όψεις πλανητικές που "ξυπνούν" αυτό το ποσειδώνιο στοιχείο και στους δύο.

Βέβαια ότι έγραψα το έγραψα εν μέρει βασιζόμενη σε προσωπική εμπειρία.

Η παραπάνω θέση που αναφέρεις δείχνει οτι συναισθηματικά έχεις μια τάση να προσμένεις σε υπεερβατικούς έρωτες ή να θεωρείς πως "θυσιάζεσαι" για τον έρωτά σου ή να έχεις την τάση να μυθοποιείς τα αισθήματα σου ή επίσης να προβάλλεις διαφορετική εικόνα σου στους άλλους απο αυτή που ισχύει στην πραγματικότητα.

Σε προσωπικό επίπεδο, διαπίστωσα πως το Ποσειδώνιο στοιχείο που έτσι κι αλλιως έχω έντονο στις συνεργασίες μου(εχω τον πλανήτη στον 7ο οικο και σε τετράγωνο με άρη στον 5ο) όντως ενεργοποιήθηκε απο συναστρία στην οποία όμως δεν υπήρχε ταυτόχρονα και καμία ουσιαστική συνδεση 5ου και 8ου μου με του άλλου ατόμου. Έτσι το όλο πράγμα παρέμεινε πράγματι σε θεωρητικό επίπεδο.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ναι, διαφωνούμε, αγαπητέ tetraktis:bigsmile:
    Εντοπίζω όμως την διαφωνία μας στον ορισμό της έννοιας "πλατωνικός έρως". Αν θεωρήσουμε ότι η βάση του πλατωνικού έρωτος είναι το στοιχείο της φιλίας σε συνδυασμό με τα "υψηλά ιδανικά, την ηθική, την εξελικτική μας πορεία" καθώς και την έννοια της "διδασκαλίας" με σκοπό την ανύψωση των προηγούμενων και κατ επέκτασιν την αναζήτηση της Αλήθειας (φιλοσοφία), στοιχεία που τοποθετούνται στο πλαίσιο που ορίζουν οι Δίας/9ος, οι έννοιες της (αυτο)θυσίας ή της αποστάσεως και του συναισθήματος του ανεκπλήρωτου που παράγεται λόγω αυτής, ή της εσωστρέφειας, ναι μεν μπορεί να χαρακτηρίζουν μια σχέση που είναι φύσεως Ιχθύων/Ποσειδώνα, πλην όμως δεν ορίζουν τον πλατωνικό έρωτα. Μπορεί να χαρακτηρίζουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, έναν έρωτα με μπόλικη δόση ρομαντισμού ή έναν έρωτα με έντονο το στοιχείο της θυσίας, αλλά σίγουρα δεν ορίζουν έναν πλατωνικό έρωτα.

Και απορουσα αν υπηρχε λογικα διατυπωμενη εξηγηση για τους ερωτες μου:toung:
    Ευχαριστω
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Aφού συμφωνήσουμε ότι μιλάμε για ανεκπλήρωτους έρωτες προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ....

Καλημέραα Κωνσταντίνα:bigsmile: ( και η σκοτεινή καλή είναι )
    ΄
    όταν λέω έντονος ποσειδώνας εννοώ τον ποσειδώνα σε γωνιακό οίκο που να σχηματίζει όψεις με προσωπικούς πλανήτες ή τα φώτα, ή πολλούς προσωπικούς πλανήτες- φώτα σε 12ο οίκο ή σε Ιχθείς ή πιό συγκεκριμένα για το θέμα μας σύνδεση του με κυβερνήτη 8ου οίκου ή ακόμα και του 5ου οικου.

Ωστόσο μια και το θέμα μας ήταν τι γίνεται σε συναστρία, τότε θεωρώ μιλάμε για ενεργοποιηση αυτού του ποσειδώνιου στοιχείου, απο την επαφή των οίκων των δύο ατόμων, ή απο όψεις πλανητικές που "ξυπνούν" αυτό το ποσειδώνιο στοιχείο και στους δύο.

Βέβαια ότι έγραψα το έγραψα εν μέρει βασιζόμενη σε προσωπική εμπειρία.

Η παραπάνω θέση που αναφέρεις δείχνει οτι συναισθηματικά έχεις μια τάση να προσμένεις σε υπεερβατικούς έρωτες ή να θεωρείς πως "θυσιάζεσαι" για τον έρωτά σου ή να έχεις την τάση να μυθοποιείς τα αισθήματα σου ή επίσης να προβάλλεις διαφορετική εικόνα σου στους άλλους απο αυτή που ισχύει στην πραγματικότητα.

Σε προσωπικό επίπεδο, διαπίστωσα πως το Ποσειδώνιο στοιχείο που έτσι κι αλλιως έχω έντονο στις συνεργασίες μου(εχω τον πλανήτη στον 7ο οικο και σε τετράγωνο με άρη στον 5ο) όντως ενεργοποιήθηκε απο συναστρία στην οποία όμως δεν υπήρχε ταυτόχρονα και καμία ουσιαστική συνδεση 5ου και 8ου μου με του άλλου ατόμου. Έτσι το όλο πράγμα παρέμεινε πράγματι σε θεωρητικό επίπεδο.:bigsmile:
    Αγαπητη ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ Σκοτεινη,
    το τετραγωνο Ποσειδωνα Αρη απο 7ο και 5ο κανει το ατομο να εκτιμαει την ευαισθησια στον απεναντι.θεωρω λοιπον οτι αν δεν υπαρχει συνδεση των 5ων και 8ων οικων ως σωστα αναφερεις,απλα δεν κατανοειται η ευαισθησια σου αρα η πραξη καλυτερα που οπως λες δεν ηρθε και παρεμεινες στην θεωρια!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by tetraktis View Post
    Εδώ φίλοι μου εισάγεται στη συζήτηση ένα θέμα υψίστης σημασίας και κατά την προσωπική μου άποψη. Η ορθή ή όχι χρήση της ελληνικής γλώσσας στην καθημερινότητα.
    Εάν το θέσουμε κατ' αυτόν τον τρόπο, δεν έχω άλλη επιλογή παρά να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Πλατωνικός Έρως = Πνευματική αναζήτηση. Ουδέν έταιρον!!!
    Μόνον εάν αντίθετα το αφήναμε λίγο χαλαρό (Πλατωνικός Έρως = και ανεκπλήρωτος έρως), θα είχα το δικαίωμα και θα μπορούσα να επιμείνω. Όπως και για να είμαι ειλικρινής, επέτρεψα στον εαυτό μου να ξεκινήσει.
    Δεν βρίσκω όμως το λόγο, καθώς -εφόσον τέθηκε θέμα γλωσσικής ορθότητος-, τίθεμαι εκ πεποιθήσεως υπέρ της πρώτης τάσεως.
    Ναι, να συζητήσουμε για όψεις, για πλανήτες, αλλά εδώ ο φίλος Μητσάκης έθεσε το ζήτημα σε επίπεδο που αδυνατώ να παραβλέψω.
    Επαναλαμβάνω, θα επέμενα, εάν συζητούσαμε στη συχνότητα εκείνη και στο μήκος κύματος όπου θα σήμαινε και ανεκπλήρωτος έρως.
    Το ξανασκέφτηκα όμως και δεν μου επιτρέπεται να συμβάλλω στην αλλιώση του όρου. Φίλε Μητσάκη, ευχαριστώ για την καίρια επισήμανση.:bigsmile:
    ΘΑ θυμωσειιιιι.....ΚΑι τελικα σορρυ ρε παιδια αλλα εγω ημουν πρωτη δεσμη και τα φιλοσοφικα και πολυ Βελτσικα γλωσσικα σχηματα δεν τα κατεχω..να επιστρεφαμε στην απλη Δημοτικη???:toung:
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    ΘΑ θυμωσειιιιι.....ΚΑι τελικα σορρυ ρε παιδια αλλα εγω ημουν πρωτη δεσμη και τα φιλοσοφικα και πολυ Βελτσικα γλωσσικα σχηματα δεν τα κατεχω..να επιστρεφαμε στην απλη Δημοτικη???:toung:
    Ενταξει και γω στην θετικη ημουν βρε :toung: αλλα τα στοιχειωδη τα κατεχουμε :bigsmile: χαχαχαχαχ πανω στην ελληνικη γλωσσα ! Αλλα τι λεμε ? ο Μητσακος , του Μητσακου , τον Μητσακο , ω Μητσακηηηηηη ? ? ? Εδω εγω θυμωσα , εκεινος δεν θα θυμωσει ? ... :embarrest
    Μαλλον λεμε Μητσακε ... ή καλυτερα Μητσακο - με ολο το σεβας φυσικα !!! :embarrest

Αυτα , αλλα μην βγουμε off topic λεμεεεε .... :nuts:

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)