s
Γκει Συναστρια!! - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 220

Re: Γκει Συναστρια!!

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Artemis ψάχνοντας λοιπόν, βρήκα ότι κάποιοι αστρολόγοι υποστηρίζουν πως κάποιες σκληρές όψεις συγκεκριμένων πλανητών στον γενέθλιο, συσχετίζονται με ομοφυλοφιλικές τάσεις.:

Ήλιος/Ουρανός και Σελήνη/Ουρανός - Derek and Julia Parker
    Σελήνη /Αφροδίτη και Αφροδίτη/¶ρης- Betty Lunsted
    Αφροδίτη/Κρόνος - Liz Greene
    Αφροδίτη / Ουρανός, Αφροδίτη/Ποσειδώνας και ¶ρης/Ποσειδώνας - Frances Sakoian & Louis Acker
    ¶ρης/Ουρανός, ¶ρης/Ποσειδώνας, ¶ρης/ Πλούτωνας, Αφροδίτη /Πλούτωνας και ίσως Αφροδίτη/Ποσειδώνας - Stephen Arroyo

Οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν συμφωνούν ότι μπορεί κανείς, απλά κοιτώντας έναν γενέθλιο χάρτη να καταλάβει ομοφυλοφιλικές τάσεις. Οι περισσότεροι όμως συμφωνούν στην επιρροή των όψεων του Ουρανού ως προς αυτό, μιας και είναι οι πιο κοινές στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Υπάρχει και η συσχέτιση του Υδροχόου (άρα προφανώς και του Ουρανού) με τον νεαρό υδροχόο Γανημίδη (μυθολ).
    Eχω σχεδον ολες τις παραπανω οψεις.....:nuts::nuts:...χμμμμ ..τωρα που το σκεφτομαι ΔΕΝ θα με χαλουσε καθολου μια Κειτ Μος...:bigsmile::bigsmile:

Και εγώ έχω κάποιες αλλά και μόνο η ιδέα να έχω ομοφυλοφιλική σχέση μου προκαλεί τέτοια αποστροφή που μπορεί να μην κάνω σεξ για ένα χρόνο :toung:

Πάντως μόνο η απάντηση του μέλους black moon ήταν μια απάντηση στην ερώτηση που έθεσε το μέλος που άνοιξε το θέμα και έψαξε για αυτήν την απάντηση.

Ευχαριστούμε και οι υπόλοιποι :bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by pecora nera View Post
    Και εγώ έχω κάποιες αλλά και μόνο η ιδέα να έχω ομοφυλοφιλική σχέση μου προκαλεί τέτοια αποστροφή που μπορεί να μην κάνω σεξ για ένα χρόνο :toung:
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile: TO ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ?????????? :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:

( σε πειραζω ...)

Δεν παρεξηγούμε μην ανησυχείς.....:toung:

Μόλις διάβασα το μήνυμα του μέλους πιο πριν από εμένα μου ήρθε η εικόνα στο μυαλό (έχω και φαντασία καλπάζουσα, σαν αρρώστια ένα πράγμα:toung

και μου ήρθε....:sick::sick:

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Artemis ψάχνοντας λοιπόν, βρήκα ότι κάποιοι αστρολόγοι υποστηρίζουν πως κάποιες σκληρές όψεις συγκεκριμένων πλανητών στον γενέθλιο, συσχετίζονται με ομοφυλοφιλικές τάσεις.:

Ήλιος/Ουρανός και Σελήνη/Ουρανός - Derek and Julia Parker
    Σελήνη /Αφροδίτη και Αφροδίτη/¶ρης- Betty Lunsted
    Αφροδίτη/Κρόνος - Liz Greene
    Αφροδίτη / Ουρανός, Αφροδίτη/Ποσειδώνας και ¶ρης/Ποσειδώνας - Frances Sakoian & Louis Acker
    ¶ρης/Ουρανός, ¶ρης/Ποσειδώνας, ¶ρης/ Πλούτωνας, Αφροδίτη /Πλούτωνας και ίσως Αφροδίτη/Ποσειδώνας - Stephen Arroyo

Οι περισσότεροι αστρολόγοι δεν συμφωνούν ότι μπορεί κανείς, απλά κοιτώντας έναν γενέθλιο χάρτη να καταλάβει ομοφυλοφιλικές τάσεις. Οι περισσότεροι όμως συμφωνούν στην επιρροή των όψεων του Ουρανού ως προς αυτό, μιας και είναι οι πιο κοινές στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Υπάρχει και η συσχέτιση του Υδροχόου (άρα προφανώς και του Ουρανού) με τον νεαρό υδροχόο Γανημίδη (μυθολ).
    Οπως και να εχει εγω δεν την γλιτωνω!
    Ηλιος παραλληλια με Ουρανο
    σεληνη συνοδο με Ουρανο
    σεληνη συνοδο με Αφροδιτη
    συνοδος Αφροδιτης με Ουρανο,Ποσειδωνα
    εναμιση τετραγωνο ΑΡη με Ποσειδωνα
    ημιτετραγωνο Αφροδιτης Πλουτωνα!!!:toung: βαλε και εναν ουρανο στον 5 οικο!

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Οπως και να εχει εγω δεν την γλιτωνω!
    Ηλιος παραλληλια με Ουρανο
    σεληνη συνοδο με Ουρανο
    σεληνη συνοδο με Αφροδιτη
    συνοδος Αφροδιτης με Ουρανο,Ποσειδωνα
    εναμιση τετραγωνο ΑΡη με Ποσειδωνα
    ημιτετραγωνο Αφροδιτης Πλουτωνα!!!:toung: βαλε και εναν ουρανο στον 5 οικο!
    "Artemis ψάχνοντας λοιπόν, βρήκα ότι κάποιοι αστρολόγοι υποστηρίζουν πως κάποιες σκληρές όψεις συγκεκριμένων πλανητών στον γενέθλιο, συσχετίζονται με ομοφυλοφιλικές τάσεις"
    ....Με λιγη προσπαθεια θα τα καταφερεις!!:toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Μαργαρίτα

lol!και τασεις να μην ειναι δεν με χαλαει,ποια ειμαι εγω που θα παω εναντια στην φυση μου,οσο για τα κατεστημενα στα***:toung: παντος πολυ ενδιαφερον θεμα...

Όνομα:
    Ράνια

Βρε παιδίά, αυτές δεν ήταν παρα μόνο οι απόψεις 5 αστρολόγων, και απ'οτι είδατε οι απόψεις τους επι του θέματος ήταν αρκετά διαφορετικές.Αυτό που πιο πολύ ήθελα να πώ, ήταν αυτό που έγραψα προς το τέλος,οτι δηλ. οι περισσότεροι συμφωνούν, ως προς το ότι δεν μπορεί να φανεί ετσι απλά μια τέτοια τάση.Είναι εν τέλει σαν να διαφωνουμε όλοι μαζι για κατι,έχοντας ο καθένας και μια διαφορετική αποψη, και να υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι να λαμβάνουν σοβαρά υπ'όψην όλες τις παντελώς διαφορετικές ,προφανώς προσωπικές γνώμες που έχουν τεθεί.Είναι δυνατόν να βγάλουν σωστό αποτέλεσμα;

το οτι μπορει να υπαρχουν τασεις το πιστευω...γιατι οχι? απο κει και περα αν το ιδιο το ατομο δεν ειναι ετοιμο να δεχτει αυτη τη 'διαφορετικοτητα' του απ τον πολυ κοσμο και να αντιμετωπισει οτι αυτο συνεπαγεται, δεν πιστευω να παιξουν και πολυ ρολο οι οποιες τασεις....

Όνομα:
    Wind

Βρε παιδιά ηρεμίστε. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ούτε μπορούμε να βάλουμε ταμπέλα σε μία Αφροδίτη-Ουρανό ή μία Σελήνη -Ουρανό κ.λ.π. Παίζει πάντα ρόλο τό σύνολο του ωροσκοπίου. Αλλωστε το ωροσκόπιο δείχνει τάσεις, το πώς θα εκδηλωθούν, αν θα εκδηλωθούν και με ποιό τρόπο, αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Π.χ. όψεις που δείχνουν φυλάκιση δείχνουν και τον μοναχισμό ή τον μονάρχη, (κι αυτό είναι ένα είδος μοναχισμού, φυλάκισης).
    Αν δεν το παραδεχθεί μόνο του το ίδιο το άτομο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα. Το θέμα είναι να τα έχει βρεί με τον εαυτό του και να είναι ευτυχισμένο.
    Φιλικα, Wind.
    Ο χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
    Ευριπίδης

Page 4 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)