- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
22-04-2008, 10:52 AM #31
-
22-04-2008, 03:07 PM #32
Re: Γκει Συναστρια!!
Και εγώ έχω κάποιες αλλά και μόνο η ιδέα να έχω ομοφυλοφιλική σχέση μου προκαλεί τέτοια αποστροφή που μπορεί να μην κάνω σεξ για ένα χρόνο :toung:
Πάντως μόνο η απάντηση του μέλους black moon ήταν μια απάντηση στην ερώτηση που έθεσε το μέλος που άνοιξε το θέμα και έψαξε για αυτήν την απάντηση.
Ευχαριστούμε και οι υπόλοιποι :bigsmile:
-
22-04-2008, 03:17 PM #33
-
22-04-2008, 03:26 PM #34
Δεν παρεξηγούμε μην ανησυχείς.....:toung:
Μόλις διάβασα το μήνυμα του μέλους πιο πριν από εμένα μου ήρθε η εικόνα στο μυαλό (έχω και φαντασία καλπάζουσα, σαν αρρώστια ένα πράγμα:toung
και μου ήρθε....:sick::sick:
-
23-04-2008, 02:37 PM #35
-
23-04-2008, 02:42 PM #36
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
23-04-2008, 06:05 PM #37
lol!και τασεις να μην ειναι δεν με χαλαει,ποια ειμαι εγω που θα παω εναντια στην φυση μου,οσο για τα κατεστημενα στα***:toung: παντος πολυ ενδιαφερον θεμα...
-
23-04-2008, 07:30 PM #38
Βρε παιδίά, αυτές δεν ήταν παρα μόνο οι απόψεις 5 αστρολόγων, και απ'οτι είδατε οι απόψεις τους επι του θέματος ήταν αρκετά διαφορετικές.Αυτό που πιο πολύ ήθελα να πώ, ήταν αυτό που έγραψα προς το τέλος,οτι δηλ. οι περισσότεροι συμφωνούν, ως προς το ότι δεν μπορεί να φανεί ετσι απλά μια τέτοια τάση.Είναι εν τέλει σαν να διαφωνουμε όλοι μαζι για κατι,έχοντας ο καθένας και μια διαφορετική αποψη, και να υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι να λαμβάνουν σοβαρά υπ'όψην όλες τις παντελώς διαφορετικές ,προφανώς προσωπικές γνώμες που έχουν τεθεί.Είναι δυνατόν να βγάλουν σωστό αποτέλεσμα;
-
24-04-2008, 12:40 AM #39
το οτι μπορει να υπαρχουν τασεις το πιστευω...γιατι οχι? απο κει και περα αν το ιδιο το ατομο δεν ειναι ετοιμο να δεχτει αυτη τη 'διαφορετικοτητα' του απ τον πολυ κοσμο και να αντιμετωπισει οτι αυτο συνεπαγεται, δεν πιστευω να παιξουν και πολυ ρολο οι οποιες τασεις....
-
24-04-2008, 04:39 AM #40
Βρε παιδιά ηρεμίστε. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ούτε μπορούμε να βάλουμε ταμπέλα σε μία Αφροδίτη-Ουρανό ή μία Σελήνη -Ουρανό κ.λ.π. Παίζει πάντα ρόλο τό σύνολο του ωροσκοπίου. Αλλωστε το ωροσκόπιο δείχνει τάσεις, το πώς θα εκδηλωθούν, αν θα εκδηλωθούν και με ποιό τρόπο, αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Π.χ. όψεις που δείχνουν φυλάκιση δείχνουν και τον μοναχισμό ή τον μονάρχη, (κι αυτό είναι ένα είδος μοναχισμού, φυλάκισης).
Αν δεν το παραδεχθεί μόνο του το ίδιο το άτομο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα. Το θέμα είναι να τα έχει βρεί με τον εαυτό του και να είναι ευτυχισμένο.
Φιλικα, Wind.Ο χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
Ευριπίδης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.