- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 67
Thread: Ελξη με σκορπιό....γιατι?????
-
23-03-2008, 03:02 PM #31
Re: Ελξη με σκορπιό....γιατι?????
Πάντως στην αρχή λέγαμε ότι ίσως είναι προκατειλειμένη και τελικά η κοπέλα είχε κάρμα!!!Τίποτα δεν είναι τυχαίο αρχίζω και πιστεύω...Ακόμη και αυτά που μπορεί να μας βγάλει ένας άνθρωπος!:blink:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
23-03-2008, 08:14 PM #32
Σε οποιοδήποτε χάρτη και να ψάξεις αυτό που θες θα το βρεις!:bigsmile:
-
24-03-2008, 10:52 AM #33
για να ειμαι ειλικρινης δεν το ειχα κοιταξει το θεμα τοσο σφαιρικα...
ευχαριστω πολυ!!!!!
πωπω κάρμα ε?
ενταξει λοιπον δεν θα το παιδευω και θα το αφησουμε να δουμε που θα καταληξει αυτη η ελξη...
είχα ακουσει κάτι για κάρμα σκορπιου-διδύμου αλλά δεν το ειχα ψάξει...
ευχαριστώ πολύ
-
24-03-2008, 10:54 AM #34
-
24-03-2008, 05:45 PM #35
Η εξηγηση που εδωσε ο κυριος Μπαφαλουκος εχει νοημα!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
24-03-2008, 06:17 PM #36
Εχει οντως μεγαλο νοημα, αυτο παντως που μπορω να πω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι ειτε εχεις ερωτικη ειτε φιλικη σχεση με σκορπιο εχεις να μαθεις παρα πολλα πραγματα για την ζωη αλλα και για τον ιδιο σου τον εαυτο...
-
24-03-2008, 07:47 PM #37
-
24-03-2008, 11:18 PM #38
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
24-03-2008, 11:57 PM #39
Αυτο που μπορώ να πω είναι οτι περνας σε άλλα επιπεδα συνειδησης του "είμαι" και του "είμαστε". Το βαθος δεν ειναι μονο συναισθηματικο - ειναι και υπαρξιακο - αν και πραγματικα ακομα ψαχνω να βρω ποσο βαθεια μπορειτε να βουτηξετε μεσα σας και ολο αυτο να το κρυβετε στην φαινομενικα ηρεμη επιφανεια, γιατι για καποιο λογο που δεν γνωριζω ακομα μπορω και το καταλαβαινω κι αυτό είναι το δώρο που πήρα εγω. Ισως να οφειλετε στην σεληνη, στον αρη και στον ουρανο που εχω στον σκορπιο, ισως απλως να ειμαι τυχερος. Αυτό που τελικα πιστευω ειναι οτι ειναι ιδιαιτερα τυχεροι όσοι βιωνουν μια τετοια εμπειρια !
PS. Δεν ειμαι αιγοκερως κι ας λεει ετσι το προφιλ...
-
25-03-2008, 12:33 AM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.