- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 67
Thread: οψεις ουρανου
-
03-08-2009, 03:18 PM #31
Re: οψεις ουρανου
αγαπημενη μου τοξοτινα
σιγα σιγα θα μαθεις τους περιεργους οπως και τα περιεργα
να τα φερνεις βολτα ...
και θα μαθεις να απομακρυνεσαι απο καταστασεις που κανουν τζιιζζ...
με την εμπειρια κοριτσι μου και οπως ειπα σιγα σιγα...
ενα χαστουκι θα τρως δευτερο οχι .
ουρανος σε 9η μοιρα σεληνη σε 9η και ηλιος σχεδον σε 9 στα μεταβλητα εχω
ο ουρανος μου εχει κανει απο 3\ιμηση χρονων πολλες κασκαρικες
που δεν μπορουσα να χειριστω [ημουν μικρη]
και αλλες ζημιες μεγαλωνοντας
αλλα ετρωγα ενα χαστουκι μια κλωτσια
επαιρνα το μαθημα [εμπειρια]
και δεν το ξανακανα
προσεχα........:bigsmile:
με αγαπη Δεσποινα κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
03-08-2009, 06:42 PM #32
εχω ενα τετραγωνο δια στους ιχθυεις στον 7ο ιοκο με ουρανο στον τοξοτη στον τεταρτο ιοκο.....αυτο το τετραγωνακι θα μπορουσε να δινει παραπανω απο εναν γαμους?
-
03-08-2009, 08:03 PM #33
Θα μπορούσε. :embarrest
-
03-08-2009, 11:09 PM #34
Εχω ουρανο στον τοξοτη στον 6ο κανει συνοδο με ερμη, αντιθεση με σεληνη, (μεσουρανημα στον υδροχοο), Βρισκεται 5 μοιρες πριν την ακμη του 7ου και αρα κανει αντιθεση με τον ωροσκοπο με ανοχη 5 μοιρων...
Ερωτηση οι 5 μοιρες ειναι στο οριο απ οσο ξερω οποτε τη μελεταμε αυτη την οψη ή οχι? Τον υπολογιζουμε και σαν να βρισκεται στον 7ο οικο ή οχι?
Επισης κανει συνοδο με ηλιο απ τον σκορπιο αλλα εχει μοιρες αποσταση οποτε μιας και η ανοχη ειναι μεγαλη και βρισκονται σε διαφροετικα ζωδια αυτη λογικα δεν τη λαμβανουμε καθολου υποψιν σωστα?οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
03-08-2009, 11:55 PM #35
Καλησπερα!
Συνηθως στους γωνιακους οικους δινουμε ενα ευρος μεγαλυτερης ανοχης απο οτι στους διαδοχικους και στους κατιοντες οικους. Οσο πιο μικρη η ανοχη τοσο μεγαλυτερη και η ισχυη της εκαστοτε οψης. Aν η οψη εχει μεγαλη ανοχη τοτε αρχιζει και εξασθενει. Ποσο μαλλον στα σημεια , πραγμα που ειναι ακμες των οικων. Συνηθως για τους γωνιακους οικους 1 4 7 10 δινουμε ενα ευρος ανοχης μεχρι 4 αντε το πολυ 5 μοιρες. Για τους υπολοιπους πρεπει να ειναι 2 με 3 μοιρες η ανοχη (και το 3 ειναι παλι πολυ!).
-
04-08-2009, 12:16 AM #36
Γεια σου και ευχαριστω!
Για τις ανοχες το ηξερα οτι για τους γωνιακους ειναι μεχρι 5 το πολυ και για τους αλλους μεχρι 3...Απλα επειδη ειναι στο οριο ηθελα να ακουσω κι αλλες αποψεις...Εχει δει καποιος στην πραξη αν υπαρχει ισχυ της οψης? Σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο δυνατη εφοσον ειναι οριακη η ανοχη αλλα πρακτικα αυτο πως ερμηνευεται?οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
04-08-2009, 09:34 AM #37
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
07-08-2009, 01:29 AM #38
:dizzy: Θέλεις να πεις ότι ο Oυρανός σου είναι στον έκτο 6° πριν την ακμή του 7, η Σελήνη στον έβδομο 3° μετά την ακμή του και κάνουν σύνοδο με απόσταση 9 μοιρών? Κάτι τέτοιο κατάλαβα... Αν ισχύει, η σύνοδος είναι πολύ οριακή για να λειτουργήσει, ειδικά επειδή είναι και αποχωρίζουσα, και ευτυχώς για εσένα και τη Σεληνούλα σου!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
07-08-2009, 01:57 AM #39
Εμένα μου λες!!!
Έχω που έχω το διελαύνων Ουρανό να τετραγωνίζει τη γενέθλια σελήνη μου μακροχρόνια,
ήρθε κι η σημερινή όψη με τη διελαύνουσα Σελήνη να τετραγωνίσει το γενέθλιο Ουρανό μου!!!
Στην αρχή ήθελα απλά να τελειώνω με τις υποχρεώσεις μου και να μετακομίσω από το σπίτι και να φύγω από την πόλη και τώρα με το σημερινό τεράγωνο ήθελα να φύγω από τον πλανήτη!! :bigsmile:
Μ' αυτές τις όψεις όλα στραβά και καθυστερημένα τα βλέπω!!!
Μάλιστα έπιασα τον εαυτό μου να μονολογεί: ''Χίλια χρόνια πίσω είμαστε'' :bigsmile:
-
07-08-2009, 10:02 AM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.