- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 54
Thread: Ωροσκόπος και σχέσεις
-
21-03-2008, 09:54 AM #31
Re: Ωροσκόπος και σχέσεις
Φυσικά και πάντα υπάρχει ο ωροσκόπος μας, απλά όσο μεγαλώνουμε και κατανοούμε τον εαυτό μας και τη ζωή, εκδηλώνεται. Στα πρώτα χρόνια της ζωής μας εκφράζεται εντονότερα ο ήλιος. Από ότι έχω διαβάσει αυτό ισχύουν για όλους τους ωροσκόπους, εκτός απο τον Δίδυμο, ο οποίος εκφράζεται νωρίς
-
21-03-2008, 12:05 PM #32
Να συμπληρώσω ότι εξαρτάται από το ζώδιο του Ήλιου. Έχω ακούσει την άποψη όταν ο Ήλιος δεν είναι πολύ ισχυρός στο χάρτη εμφανίζεται πιο γρήγορα ο ωροσκόπος και μάλιστα πολλές φορές έχει και πλανήτη στον 1ο οίκο να τον υποστηρίζει.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-03-2008, 04:12 PM #33
-
21-03-2008, 04:42 PM #34
Ισχυρός ήλιος είναι εκείνος που έχει τίτλους, δηλαδή είναι καλά τοποθετημένος στο γενέθλιο χάρτη και έχει ευνοικές όψεις.
Στην προκειμένη περίπτωση ο ήλιος στο σκορπιό υποστηρίζεται αρκετά από τον ερμή και τον ουρανό,που είναι κυρίαρχος στο σκορπιό, και έτσι τονίζονται περισσότερο τα σκορπίσια χαρακτηριστικά, δηλαδή ο ήλιος .Στην περίπτωση σας για να σας απαντήσω και πιο συγκεκριμένα θα έπρεπε να ξέρουμε ποιος είναι ο ωροσκόπος σας και σε ποιο οίκο κ ζώδιο βρίσκεται o κυβερνήτης του.
-
21-03-2008, 05:10 PM #35
Αγαπητη colibri αν μπορεις και μενα να με βοηθησεις θα σου ειμαι ευγνωμων ........
δλδ εγω που εχω τον ηλιο, τον ερμη , και τον αρη στην παρθενο ....... ειναι κακο η καλο ? (ειμαι παρθενος .... με ωροσκοπο τοξοτη ) οπως προαναφερες ........ κοιταμε και τον κυβερνητη του ωροσκοπου ........ ο διας μου ειναι στον υδροχοο .... και πανω στον ωροσκοπο-τοξοτη εχω τον ουρανο ....... μπερδεμα ??? τραγικο ???
:unsure::weird:
-
23-03-2008, 03:24 AM #36
geia sas! eimai k egw skorpina alla m wroskopo skorpio! mporei kp an 3erei n m e3hghsei an einai antifatika o hlios m tn wroskopo m?? sas parakalw
-
23-03-2008, 01:59 PM #37
ο Ηλιος ειναι αυτό που αισθανόμαστε ο ωροσκόπος δείχνει το πως εξωτερικεύουμε τον Ηλιο μας και η Σελήνη μας δείχνει που πάει η ζωήμας
αυτό το άκουσα οταν αρχισα να ψάχνω την αστρολογία δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους
αλλά σε μενα ισχύει, όσες φορές η Σελήνη μου έκανε όψεις με τους εξωκρόνιους πλανήτες η ζωή μου άλλαξε ριζικά με θετικά και αρνητικά γεγονότα
-
23-03-2008, 02:08 PM #38
-
23-03-2008, 03:55 PM #39
Θελεις να πεις ότι είναι σε θεση κυριαρχίας,δεν είναι όμως στο σπίτι του καθώς ο οίκος του ερμή είναι ο τρίτος ,εδώ η φιλη μας απ ότι λέει πρέπει να βρίσκεται στον δέκατο οίκο της ,όπως και ο αρης της ,δηλαδη κοφτερο μυαλό γρήγορος λογος,ίσως επιθετικη εκφραση χωρίς να προηγειται σκέψη,και ολα αυτα στον οικο της σταδιοδρομίας,της καταξιωσης,του πατερα... Και τώρα σταματαω γιάτι υπάρχουν εδώ πολύ πιο εμπειροι απο μένα για να σας βοηθήσουν,καθώς και πληθωρα κατατοπιστικων αρθρων.
-
23-03-2008, 08:18 PM #40
Α μάλιστα!Κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα όλα!Γι αυτο είναι τα λάθη για να μαθαίνουμε!Αλλά και πάλι το σπίτι το είπα με τη μεταφορική έννοια, απλώς απλοικά για να μιλάμε μια πιο κατανοητη γλώσσα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.