s
Ωροσκόπος και σχέσεις - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 54
    Όνομα:
    Μαιρη

Re: Ωροσκόπος και σχέσεις

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Εγω δεν εχω πιστει παντως οτι ο ωροσκοπος βγαινει μετα τα τριαντα ισως βγαινει πιο εντονα αλλα ο ωροσκοπος παντα υπαρχει
    Φυσικά και πάντα υπάρχει ο ωροσκόπος μας, απλά όσο μεγαλώνουμε και κατανοούμε τον εαυτό μας και τη ζωή, εκδηλώνεται. Στα πρώτα χρόνια της ζωής μας εκφράζεται εντονότερα ο ήλιος. Από ότι έχω διαβάσει αυτό ισχύουν για όλους τους ωροσκόπους, εκτός απο τον Δίδυμο, ο οποίος εκφράζεται νωρίς
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Βασίλης

Να συμπληρώσω ότι εξαρτάται από το ζώδιο του Ήλιου. Έχω ακούσει την άποψη όταν ο Ήλιος δεν είναι πολύ ισχυρός στο χάρτη εμφανίζεται πιο γρήγορα ο ωροσκόπος και μάλιστα πολλές φορές έχει και πλανήτη στον 1ο οίκο να τον υποστηρίζει.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Να συμπληρώσω ότι εξαρτάται από το ζώδιο του Ήλιου. Έχω ακούσει την άποψη όταν ο Ήλιος δεν είναι πολύ ισχυρός στο χάρτη εμφανίζεται πιο γρήγορα ο ωροσκόπος και μάλιστα πολλές φορές έχει και πλανήτη στον 1ο οίκο να τον υποστηρίζει.
    Θελετε να πείτε οτι ενας σκορπιος με ηλιο, ουρανο και ερμη μεσα στο ζωδιο, θα εκφρασει πιο γρηγορα απο τα 30 τον ωροσκοπο ? τι σημαινει ισχυρος ήλιος ?

Όνομα:
    Σέβη

Quote Originally Posted by axeman View Post
    Θελετε να πείτε οτι ενας σκορπιος με ηλιο, ουρανο και ερμη μεσα στο ζωδιο, θα εκφρασει πιο γρηγορα απο τα 30 τον ωροσκοπο ? τι σημαινει ισχυρος ήλιος ?
    Ισχυρός ήλιος είναι εκείνος που έχει τίτλους, δηλαδή είναι καλά τοποθετημένος στο γενέθλιο χάρτη και έχει ευνοικές όψεις.
    Στην προκειμένη περίπτωση ο ήλιος στο σκορπιό υποστηρίζεται αρκετά από τον ερμή και τον ουρανό,που είναι κυρίαρχος στο σκορπιό, και έτσι τονίζονται περισσότερο τα σκορπίσια χαρακτηριστικά, δηλαδή ο ήλιος .Στην περίπτωση σας για να σας απαντήσω και πιο συγκεκριμένα θα έπρεπε να ξέρουμε ποιος είναι ο ωροσκόπος σας και σε ποιο οίκο κ ζώδιο βρίσκεται o κυβερνήτης του.

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Ισχυρός ήλιος είναι εκείνος που έχει τίτλους, δηλαδή είναι καλά τοποθετημένος στο γενέθλιο χάρτη και έχει ευνοικές όψεις.
    Στην προκειμένη περίπτωση ο ήλιος στο σκορπιό υποστηρίζεται αρκετά από τον ερμή και τον ουρανό,που είναι κυρίαρχος στο σκορπιό, και έτσι τονίζονται περισσότερο τα σκορπίσια χαρακτηριστικά, δηλαδή ο ήλιος .Στην περίπτωση σας για να σας απαντήσω και πιο συγκεκριμένα θα έπρεπε να ξέρουμε ποιος είναι ο ωροσκόπος σας και σε ποιο οίκο κ ζώδιο βρίσκεται o κυβερνήτης του.
    Αγαπητη colibri αν μπορεις και μενα να με βοηθησεις θα σου ειμαι ευγνωμων ........ δλδ εγω που εχω τον ηλιο, τον ερμη , και τον αρη στην παρθενο ....... ειναι κακο η καλο ? (ειμαι παρθενος .... με ωροσκοπο τοξοτη ) οπως προαναφερες ........ κοιταμε και τον κυβερνητη του ωροσκοπου ........ ο διας μου ειναι στον υδροχοο .... και πανω στον ωροσκοπο-τοξοτη εχω τον ουρανο ....... μπερδεμα ??? τραγικο ??? :unsure::weird:

geia sas! eimai k egw skorpina alla m wroskopo skorpio! mporei kp an 3erei n m e3hghsei an einai antifatika o hlios m tn wroskopo m?? sas parakalw

ο Ηλιος ειναι αυτό που αισθανόμαστε ο ωροσκόπος δείχνει το πως εξωτερικεύουμε τον Ηλιο μας και η Σελήνη μας δείχνει που πάει η ζωήμας

αυτό το άκουσα οταν αρχισα να ψάχνω την αστρολογία δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους

αλλά σε μενα ισχύει, όσες φορές η Σελήνη μου έκανε όψεις με τους εξωκρόνιους πλανήτες η ζωή μου άλλαξε ριζικά με θετικά και αρνητικά γεγονότα

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Αγαπητη colibri αν μπορεις και μενα να με βοηθησεις θα σου ειμαι ευγνωμων ........ δλδ εγω που εχω τον ηλιο, τον ερμη , και τον αρη στην παρθενο ....... ειναι κακο η καλο ? (ειμαι παρθενος .... με ωροσκοπο τοξοτη ) οπως προαναφερες ........ κοιταμε και τον κυβερνητη του ωροσκοπου ........ ο διας μου ειναι στον υδροχοο .... και πανω στον ωροσκοπο-τοξοτη εχω τον ουρανο ....... μπερδεμα ??? τραγικο ??? :unsure::weird:
    Πάντως από όσα έχω ακούσει ο ερμής στην παρθένο είναι θετική όψη!Ο ερμής΄είναι κυβερνήτης των διδύμων και της παρθένου, οπότε βρίσκεται στο σπίτι του!

Quote Originally Posted by sadini View Post
    Πάντως από όσα έχω ακούσει ο ερμής στην παρθένο είναι θετική όψη!Ο ερμής΄είναι κυβερνήτης των διδύμων και της παρθένου, οπότε βρίσκεται στο σπίτι του!
    Θελεις να πεις ότι είναι σε θεση κυριαρχίας,δεν είναι όμως στο σπίτι του καθώς ο οίκος του ερμή είναι ο τρίτος ,εδώ η φιλη μας απ ότι λέει πρέπει να βρίσκεται στον δέκατο οίκο της ,όπως και ο αρης της ,δηλαδη κοφτερο μυαλό γρήγορος λογος,ίσως επιθετικη εκφραση χωρίς να προηγειται σκέψη,και ολα αυτα στον οικο της σταδιοδρομίας,της καταξιωσης,του πατερα... Και τώρα σταματαω γιάτι υπάρχουν εδώ πολύ πιο εμπειροι απο μένα για να σας βοηθήσουν,καθώς και πληθωρα κατατοπιστικων αρθρων.

Α μάλιστα!Κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα όλα!Γι αυτο είναι τα λάθη για να μαθαίνουμε!Αλλά και πάλι το σπίτι το είπα με τη μεταφορική έννοια, απλώς απλοικά για να μιλάμε μια πιο κατανοητη γλώσσα!

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)