- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 52
Thread: Εγωισμός
-
30-11-2007, 02:08 PM #31
Re: Εγωισμός
Μα δεν μίλησα εγώ για αλτρουισμό του Ζυγού. Η Αφροδίτη είναι μια χαρά πλανήτης, και η ζάχαρη και η γλύκα το ζητούμενο αυτής της ζωής. Ξέρεις κανέναν που δεν θέλει ζαχαρένια ζωή ; Μαζοχισμός δηλαδή ; Και με ποιά κριτήρια πέρα αυτού της αισθητικής και της αγάπης και της δικαιοσύνης του Ζυγού θα πολεμήσεις ; Και για ποιόν -ισμό ; Δεν έχει νόημα μια σύντομη ζωή να αναλώνεται σε μεγαλοιδεατισμούς και πολέμους με βάση τα προσωπικά μας βιώματα. Αυτό είναι εγωισμός γιατί πιστεύει ο άλλος ότι μόνο η δική του άποψη και μόνο αυτός είναι ο σωστός και παλεύει μέχρι το τέλος να έχει την τελευταία κουβέντα. Αυτοί με αρρωσταίνουν.
-
30-11-2007, 02:12 PM #32
Δεν είχα δει τη δημοσίευση προτού στείλω τη δική μου. Συμφωνώ απολύτως. Μια χαρά τα λέει ο Βασίλης σε αυτό το επίπεδο (αλλού τα χαλάει :bigsmile
Επειδή έχω ένα κόλλημα με τους συνδυασμούς προτείνω να συνδέσουμε αυτές τις τοποθετήσεις με το θέμα των διπολικών ζωδίων και με έλεγχο των τάσεων εγωισμού.
Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, οι τάσεις υποχώρησης μεταξύ διπολικών ζωδίων βρίσκω πως είναι σημαντικές. Ο ένας ανέχεται από τον άλλον πράγματα που τον εκνευρίζουν απίστευτα. Επίσης, αν τα ίδια πράγματα τολμούσε να τα πράξει κανένας άλλος φουκαράς, μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Καλό μεσημέρι.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
30-11-2007, 02:15 PM #33
Εχεις αναρρωτηθεί μήπως αυτός ή αυτοί που επέλεξαν αυτή τη στάση έχουν δει ότι και οι δυο πλευρές μιας φοβερής και άξεστης αντιπαράθεσης έχουν τεράστιες ευθυνες και λάθη αλλά δεν είναι και "δαίμονες" ; Και γι'αυτό τον λόγο δεν επιλέγουν στρατόπεδο ; Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως φαίνονται.
-
30-11-2007, 02:16 PM #34
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
30-11-2007, 02:21 PM #35
Σίγουρα υπάρχει καλώς εννοούμενος εγωισμός, είναι η ατομική μας αντίσταση στη φθορά και τις ποικίλες αντιξόοτητες. Ο βαθμός όμως εστίασης στο Εγώ μας είναι που μπορεί να χαλάσει αυτήν την υπέροχη συνταγή. Γι' αυτό και πιστεύω ότι δυσμενείς όψεις ανάμεσα στους εμπλεκόμενους πλανήτες (Ήλιος=Εγώ και ¶ρης=ένστικτο επιβίωσης), μεταξύ άλλων, μπορεί να φέρουν στο φως τέτοιες εγωκεντρικές τάσεις.
-
30-11-2007, 03:25 PM #36
-
30-11-2007, 03:57 PM #37
Καλά τα λέτε παιδιά αν και κάποιοι έχετε πλήρη σύγχιση των όρων. Να χαρώ πχ και τους μεγάλους πολεμιστές της Ιστορίας που κάποτε έγλυφαν τους ηγέτες τους και ύστερα όταν οι ηγέτες τους έγιναν ''πτώματα'' τους έφτυναν, για να μην πω τους τρώγανε (τόσο κακή αισθητική και γεύση είχαν)....
Και ήθελα να δω ποιοί κάνουν ισορροπημένη και διακριτική κριτική του μέτρου στους ηγέτες τους, οι υποτακτικοί ''Παρθενο-ζυγοι'' που ασκούν κριτική με μέτρο και αξιοπρέπεια σε καιρό ειρήνης για να προλάβουν τον καταστροφικό πόλεμο, ή οι δήθεν μεγάλοι πολεμιστές λογάδες που μόνο όταν ο ηγέτης τους καταρεύσει είναι ικανοί να τον χτυπάνε με έναν τρόπο που δεν θα πω τη λέξη γιατί θα βγω off. Μάθετε το καλά, η αξιοπρέπεια πληρώνεται σ'αυτή τη χώρα όπως και το να είσαι gentleman. Επίσης πληρώνεται να είσαι διορατικός. Το να κρατάς αποστάσεις επίσης θεωρείται ύποπτο, είναι η χώρα του άσπρου μαύρου.
'Οπως είπε και ο Νίτσε ''αλοίμονο αν σταθείς φίλε μου μεταξύ της μιας και της άλλης αλήθειας, ύποπτος θα τους φανείς.
Ο μεγαλύτερος εγωισμός είναι να μην παραδέχεστε τα λάθη σας όσοι τα κάνατε όταν οι Ζυγο-Πάρθενοι σας χτυπούσαν το καμπανάκι. Πολεμιστές μετά την κηδεία είναι εύκολο να γίνουν όλοι.
-
30-11-2007, 04:07 PM #38
Παιδιά, νομίζω ότι το θέμα μας είναι ο Εγωισμός. Κακώς ξεφύγαμε και επεκταθήκαμε στα του Ζυγού. Να μείνουμε κοντά στο θέμα; Είναι κρίμα να το χαλάσουμε.
Φιλικά
ΒΠΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
30-11-2007, 06:11 PM #39
Μου αρεσουν καποιοι Παρθενοι που καυχιουνται για τον εαυτο τους αλλα και για την απολυτη σιγουρια τους στο τι ειναι σωστο και τι λαθος
Τετοιους ειδους δηλωσεις αραγε δεν συγκαταλεγονται στον εγωισμο ???
Το βλεπω εντελως Φαρισαισμο να εκτοξευουμε κατηγοριες σε ολους τους υπολοιπους περι ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ-ΛΟΓΑΔΩΝ
και
απο την αλλη να μιλαμε περι υποτακτικων Παρθενο-Ζυγων οπου δηλωνουν με εγωισμο, σιγουρια και περηφανεια οτι αυτοι ειναι οι μονοι στο κοσμο που ξερουν να κανουν << σωστη >> κριτικη...
Επισης Φαρισαισμος ειναι απο την μια να κατηγορουμε τους αλλους ως "λογαδες" που κινουνται υποχθονια
ενω
να συγκαταλεγομαστε και εμεις σε αυτη την αναλογη κατηγορια.
Μεγαλα λογια τα ακουμε απο τον καθε πολιτικαριο της βουλης που γεμιζει την στομαχα του και τρωει με χρυσα κουταλια ενω παραλληλα κανει κριτικη μετρου και αξιοπρεπειας...αντι για πραξεις
-
30-11-2007, 06:21 PM #40
Παιδιά, συγκεντρωθείτε στο θέμα.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.