s
Ψυχασθένειες και άστρα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 42

Re: Ψυχασθένειες και άστρα

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Επειδή τυγχάνει να έχω γεμάτο 3ο οίκο αν μπορείς να μου εξηγήσεις κι εμένα. Ακμή 3ου στον Καρκινο, σεληνη διας και ήλιος σε συνοδο στον καρκινο στον 3ο και τετράγωνα με πλουτωνα.Είμαι ψυχασθενής ή εχω θέματα επικοινωνίας;:bigsmile:
    Το αντίθετο θα έλεγα μια και η Σελήνη σου κυβερνήτης του 3 διαθέτει τίτλους.. Στο σπίτι της και επί πλέον σύνοδο με Δια που είναι σε έξαρση. Δηλαδή θα έλεγα μεγάλες δυνάμεις επικοινωνίας ακόμη και αν προσβάλλονταν οι πλανήτες στο 3.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Eirinopoios View Post
    Το αντίθετο θα έλεγα μια και η Σελήνη σου κυβερνήτης του 3 διαθέτει τίτλους.. Στο σπίτι της και επί πλέον σύνοδο με Δια που είναι σε έξαρση. Δηλαδή θα έλεγα μεγάλες δυνάμεις επικοινωνίας ακόμη και αν προσβάλλονταν οι πλανήτες στο 3.
    Αρα δε θα ηταν προτιμότερο να μην γενικεύουμε αλλά να εξετάζουμε το συνολο του χάρτη, γιατί κάθε χάρτης είναι διαφορετικός και δεν ειναι απαραίτητο αν έχουμε ένα δύσκολο τρίτο οίκο να εχουμε και τέτοιου ειδους προβλήματα;:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Επειδή τυγχάνει να έχω γεμάτο 3ο οίκο αν μπορείς να μου εξηγήσεις κι εμένα. Ακμή 3ου στον Καρκινο, σεληνη διας και ήλιος σε συνοδο στον καρκινο στον 3ο και τετράγωνα με πλουτωνα.Είμαι ψυχασθενής ή εχω θέματα επικοινωνίας;:bigsmile:
    Αχα... Τώρα εξηγούνται όλα :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Eirinopoios View Post
    Σε όλες τις περιπτώσεις ψυχάκιδων που έχω αναλύσει παρατήρησα κάτι συγκεκριμένο. Ενώ ο Ερμής μπορεί να είναι καλός πάντα όμως υπήρχαν σοβαρές προσβολές στο τρίτο σπίτι.
    Θα ήθελα τη γνώμη σας...Ειρηνοποιέ.., Κρόνος σε ανοιχτή σύνοδο με Χείρωνα στον 3ο σε αντίθεση με τη σύνοδο Ουρανού - Πλούτωνα στον 9ο. Ο Ερμής στο 12ο τετραγωνίζει τον Κρόνο με ανοχή 7ο. Ο 3ος στους Ιχθείς/ο Ποσειδ.δεν "χτυπιέται", το ίδιο και ο Ερμής.

Φίλη Μανταλενα άκουσε. Στο θέμα της επικοινωνίας ελέγχουμε τον ουσιαστικό κυβερνήτη του 3 που είναι ο Ερμής. Κατόπιν τους συμπτωματικούς που είναι οι κυβερνήτες των ζωδίων που περιλαμβάνει το σπίτι 3 και τέλος οι πλάνητες που βρίσκονται μέσα στο 3. Μου είπες για τον Ποσειδώνα αλλά ο Δίας που βρίσκετε; Σε πιο ζώδιο, σε ποιον οίκο, με τι όψεις. Να μη ξεχνάμε ότι ο Κρόνος από την φύση του λειτουργεί ανασταλτικά, το πόσο καλά θα μας το πουν οι σεναριογράφοι που του δίνουν τους ρόλους. Δηλαδή ο Δίας και ο Ποσειδώνας .Βέβαια το μέτρο και η εγκράτεια είναι χαρακτηριστικά του Κρόνου στο 3 που ποτέ δεν χάνει τις ιδιότητες του, όπως και το ρητό που γράφεις φαίνετε να πηγάζει από το τετράγωνο που δέχεται από τον Ερμή στον οίκο του απόκρυφου καθώς και με την αντίθεση της συνόδου Πλούτωνα Ουρανού. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Όνομα:
    Γιάννα

Καλημέρα Ειρηνοποιέ.., σ΄ευχαριστώ που απάντησες..Δεν ήξερα ότι ο κάθε οίκος έχει ουτως ή άλλως κυβερνήτη κάποιο πλανήτη ανεξάρτητα απο το κυβερν. του ζωδίου...!Όσο για τον Δία βρίσκεται στις 26ο των Διδ. στον 7ο σε αντίθεση με τον Ήλιο 26ο Τοξ. στον 1ο και τετράγωνο με τον Ουρ. 19ο Του 9ου οικου (Παρθ.) ο οποίος τετραγωνίζει και τον ήλιο όπως βλέπεις..Επίσης στις 26ο του 2ου οικου στον Αιγ. βρίσκεται ο ¶ρης σε χιαστί ακριβείας με τον Δία και ημιτετραγ. με τον Κρόνο... Χθές διαβάζοντας για τις αντισκιές είδα πως ο Ερμής στις 4ο του Τοξ. (12ος σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό) βρίσκεται σε αντισκιά στις 26ο του Αιγ..!!!! Τι σημαίνει δεν ξέρω..αλλά είναι σίγουρο πως η ζωή ήδη μου το διδάσκει..Και απ αυτό το "ντόμινο" νομίζω πως θα βγεί κερδισμένος ο Ένατος ή...το Δαφνί...

Μάλλον ο 9ος μια και η σύνοδος Πλούτωνα Ουρανού είναι ιδιαίτερα ενεργή λόγο των πολλών όψεων που δέχεται αν και βρίσκετε μέσα σε ένα ειρηνικό ζώδιο { Παρθένος }. Ίσως ήταν απαραίτητος ο Κρόνος στον 3ο για να συγκρατήσει τις υπερβολές του Τοξότη και του Δια από τον ωροσκόπο. Εικάζω ότι η Σελήνη σου είναι σε ένα ταραχοποιό ζώδιο { Σκορπιό } σημειοδότρια του συναισθηματικού μας κόσμου. Το ζητούμενο στη ζωή είναι να βρούμε τον αυτοσκοπό μας και να τον υπηρετήσουμε σε όλο του το μεγαλείο, γεγονός για το οποίο η αστρολογία έχει τον πρώτο λόγο. Έξαλλου η σοφία του φιδιού από το Κινέζικο που σε χαρακτηρίζει θα σε οδηγήσει σίγουρα στον στόχο έστω και μετά από καθυστερήσεις { έννοια του Κρόνου }.

Όνομα:
    irene

για να εχει καποιος πχ καταθλιψη τι πλανιτες μπορει να εχει στο περιπου ?
    Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.

Πάντως το κάποτε σκοτεινή μάλλον πηγάζει από το τετράγωνο του Πλούτωνα , σημειοδότης του σκότους:bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by zw_epimenontas View Post
    για να εχει καποιος πχ καταθλιψη τι πλανιτες μπορει να εχει στο περιπου ?
    Aγαπητη zw_epimenontas,

αρχικα δεν σημαινει οτι με τους "χ" πλανητες ή τις "ψ" οψεις αναγκαστiκά κάποιος θα εκδηλωσει την καταθλιψη. Κατι τέτοιο θα ήταν τραγικο για ολους τους ανθρωπους που παρουσιαζουν τις "οποιες" οψεις. Παρ΄ολα αυτά ομως μπορει να υπαρχει μια προδιαθεση οπου καποιοι θα εκδηλωσουν και καποιοι οχι...
    Ειχα δημοσιευσει ενα αρθρο πανω στην καταθλιψη σε σχεση με την "αστρολογική εκδηλωσή" της, οπότε μπορεις να του ρίξεις μια ματια κανοντας ένα κλικ εδω ---> Κατάθλιψη και Αστρολογία

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)