s
Πλούτωνας στον πρώτο οίκο - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 34 of 34
    Όνομα:
    Κορίνα

Re: Πλούτωνας στον πρώτο οίκο

Πάντως οι χρωματισμοι της εικονας ποικίλουν. ¶σπρο, γκρι, ροζ, καφέ, κοκκινο, μπορντώ, μαύρο!

καλημερα σε ολουσ

και εγω εχω τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 1 οικο οπως και την αφροδιτη στον σκορπιο στον 1 οικο επισης η αφροδιτη και ο πλουτωνασ στον γενεθλιο χαρτη μου βρισκονται σε συνοδεια ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο αυτο τι απο ολα σημαινει?

Quote Originally Posted by melchiar View Post
    καλημερα σε ολουσ

και εγω εχω τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 1 οικο οπως και την αφροδιτη στον σκορπιο στον 1 οικο επισης η αφροδιτη και ο πλουτωνασ στον γενεθλιο χαρτη μου βρισκονται σε συνοδεια ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο ζυγο αυτο τι απο ολα σημαινει?
    Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Και στην περίπτωσή μου που είναι ο Πλούτωνας στον Ζυγό σε 1ο σε 2,5 μοίρες από τον Κλήρο Τύχης σημαίνει κάτι?

Οριακά στον 1ο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο βρίσκεται ο ¶ρης-η θέση του δίνεται σε 12ο- σ'αυτές τις περιπτώσεις κ μόνο απ αυτές τις θέσεις τί θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει για την επιρροή των πλανητών? Υπερισχύει ο ¶ρης του Πλούτωνα ο Πλούτωνας με τις όψεις του αντίστοιχα του ¶ρη ή και οι 2 πλανήτες στιγματίζουν έντονα την προσωπικότητα?
    Πάντα ήθελα να το ρωτήσω , τώρα δράττομαι της ευκαιρίας!:bigsmile:

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)