s
Αγένεια - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 70

Thread: Αγένεια

Re: Αγένεια

Quote Originally Posted by FIGHTER View Post
    mpiskoto δεν ξέρω αν έχεις ωροσκόπο στον Τοξότη, αλλά ξέρω πολύ καλά ένα άτομο Ταύρο με ωροσκόπο Τοξότη και σε πληροφορώ ότι είναι ευγενέστατος και καθόλου αγενής, ίσως επειδή δεν έχει το θράσος να σου πει κάτι κατάμουτρα. Δρα ύπουλα...
    χχμμ...από όσο ξέρω έχω ωροσκόπο τοξότη και για αυτό το ύπουλα δεν ξέρω να σου απαντήσω..απλά με άτομα που θεωρώ δικά μου και πολύ κοντά μου ναι θα πω αυτό που σκέφτομαι και ίσως να είμαι λιγάκι αγενής και γαιδούρα...:bigsmile: :bigsmile:
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by gia_pep View Post
    Κiaaaaaaaa!!! Έχω Ήλιο καί Ερμή στους Διδύμους!χαχαχαχα! Όμως είμαι ευγενέστατη...(κ καλά) :embarrest :sick:

μια από τα ίδια!!!!

και όσον αφορά τα αγενή ζώδια: ταύροι, τοξότες
    οι σκορπιοι, οι λέοντες και οι κριοι ίσως γίνονται απότομοι όταν νευριάζουν αλλά όχι δεν είναι αγενείς...

Quote Originally Posted by stabie View Post
    μια από τα ίδια!!!!

και όσον αφορά τα αγενή ζώδια: ταύροι, τοξότες
    οι σκορπιοι, οι λέοντες και οι κριοι ίσως γίνονται απότομοι όταν νευριάζουν αλλά όχι δεν είναι αγενείς...
    γιατί αγενή ζώδια οι ταύροι και οι τοξότες?!? όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι ταύρος με ωροσκόπο τοξότη και γεννημένη στην αλλαγή με τον κριό...
    mpiskoto sokolatas

Σύμφωνα με όσα διαβάζω θα έπρεπε να είμαι η προσωποποίηση της αγένειας μιας και είμαι Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό...
    Λέτε να μην έχω καταλάβει κάτι...;;;

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Οταν ειμαστε ευτιχισμενοι τιποτα δεν μπορει να μασ κλονισει αλλα οταν ειμαστε στισ κακιεσ μασ λεμε πραγματα που δεν τα εννοουμε . . .

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Σύμφωνα με όσα διαβάζω θα έπρεπε να είμαι η προσωποποίηση της αγένειας μιας και είμαι Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό...
    Λέτε να μην έχω καταλάβει κάτι...;;;
    κ εγώ με όσα διαβάζω κάπου στην ίδια τύχη με σένα είμαι όντας Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη..

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Οταν ειμαστε ευτιχισμενοι τιποτα δεν μπορει να μασ κλονισει αλλα οταν ειμαστε στισ κακιεσ μασ λεμε πραγματα που δεν τα εννοουμε . . .
    χμμ..ή λέμε πράγματα που θέλουμε να πούμε και απλά όταν είμαστε στις κακές μας βρίσκουμε αφορμή και έχουμε και δικαιολογία...
    mpiskoto sokolatas

7. Re: Αγένεια

Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!
    Stabie!!!!Kia!!!!!!!!!!!Και εγώ έχω Ήλιο καί Ερμή στους Διδύμους! θεωρώ ότι είμαι υπέρ του δέοντος ευγενική... (αν δεν "παινέψεις" το σπίτι σου,χιχι)

Τώρα για το πιο αγενές?μμμμ....δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο.
    Όμως μπορώ να πω πως οι: Kριοί, Σκορπιοί και Αιγόκεροι είναι "κάπως".(κατά τη δική μου άποψη και αυτούς που γνωρίζω,ο.κ?) Για αποφυγή παρεξηγήσεων.:toung:

γνωρίζω ένα άτομο το οποίο είναι Τοξότης και το θέμα είναι ότι είναι απότομη και μάλλον για αυτό πολλοί που δεν την ξέρουν την χαρακτηρίζουν ως αγενή.εγώ που την γνωρίζω την θεωρώ απλά απότομη.
    Επιπλέον εγώ είμαι αιγόκερος με ωροσκόπο τοξότη και δε θεωρώ τον εαυτό μου καθόλου αγενή..και όπως λέει η ζουζούνα1977 "αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει"!!:bigsmile:

9. Re: Αγένεια

Γι΄αυτό καλή μου migia είπα "κάπως" και όχι αγένεια.
    Γιατί το να είναι απότομο κάποιο άτομο σημαίνει και αγένεια? Τί να πω?

ανέφερα πως βρίσκουν κάποιοι άνθρωποι το συγκεκριμένο άτομο αγενή...σκέψου αν κάποιος που δε γνωρίζεις έχει απότομη συμπεριφορά απέναντι σου..πως θα τον θεωρήσεις;"κάπως" απότομο ή απλά αγενή;

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)