- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 43
-
07-02-2007, 02:11 AM #31
Re: Θεωρείτε τον Ζυγό αυτοκαταστροφικό;
καλησπέρα...
ως ζυγός είμαι κατά περιόδους ίσως αυτοκαταστροφική... ανασφαλής και αναποφάσιστη είμαι σίγουρα!! Ωστόσο, δεν το εκδηλώνω, δεν το αφήνω να διαφανεί σε όσους δε θέλω να το ξέρουν... γίνομαι τακτικά κουραστική και ανυπόφορη, διότι, μιας και δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι θέλω, ρωτάω και ξαναρωτάω όποιον εμπιστεύομαι.. παρ'όλα αυτά, νιώθω ότι οι ζυγοί είναι από τους καλύτερους ανθρώπους, καθώς δεν είναι πονηροί και διπρόσωποι.. δεν κρίνω από τον εαυτό μου, αλλά τυχαίνει να γνωρίζω αρκετούς που αν'ηκουν σε αυτό το ζώδιο...απεχθάνομαι τους εμπαθείς και χαιρέκακους ανθρώπους, όπως και τους ανειλικρινείς.. δυο τοξότες άντρες γνώρισα με τέτοια αρνητικά γνωρίσματα και μια γυναίκα ταύρο.. μη με παρεξηγήσετε, δεν γενικεύω τίποτα, απλά την γνώμη μου μέσα από τις εμπειρίες μου καταθέτω.... φιλια σε όλους
-
07-02-2007, 11:35 PM #32
Δεν το νομίζω.αλλά δεν θέλω και να το παραδεχτώ γιατί και εγώ ειμαι ζυγός αλλωστε και εσύ είσαι ζυγός.βέβαια δεν μπορώ να πώ οτι εχω πράξει τα καλύτερα για τον εαυτόν μου.ποιό χρήσιμη είμαι στούς
αλλους παρά στόν εαυτόν μου.ποτέ απο κανέναν δεν έχω ακούσει τέτοιο σχόλιο.
αλλά οπως και νάναι δεν έχεις δίκαιο .υπάρχουν όμως αλλα ζώδια αυτοκαταστροφικά.
προφανώς να εχεις ασχημες εμπειρίες από ζυγό και εβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
νομίζω όμως οτι εμεις με άνδρα ζυγό δεν θα ταιριάζαμε ποτέ.σκέψου λίγο πόσο χρήσιμη εχεις φανεί κάποια στιγμη σε άλλα άτομα.σε μας το κακό ειναι οτι μόνο δίνουμε και δεν παίρνουμε.δυστυχώς πάντα λειτουργούμε ετσι.αν αυτό το θεωρείς αυτοκαταστροφή ετσι θα το δεχτώ.πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή οτι πρέπει και να παίρνουμε ,οχι μόνο να δίνουμε.αυτό είναι πολύ κακό.
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
θα το σχολιάσουμε πάλι πάντως αυτό το θέμα.
π'αντως για ανδρα ζυγό ακούγονται πολλά .θα σου ξαναγράψω. εκτενέστερα.
χάρηκα θα τα λέμε.
απότι βλέπω και εσύ είσαι νέο μέλος.
-
22-03-2007, 04:27 PM #33
Είμαι ζυγός και δεν είμαι αυτοκαταστροφική.Εγώ προσωπικά όταν με στεναχωρεί κάτι κοιτάω να προστατέψω τον εαυτό μου! Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό του ζυγού, αλλά εγώ δεν ξεχνάω τι "κακό" μου κάνει κάποιος όσος καιρός και αν περάσει.
-
29-03-2007, 04:05 PM #34
οχι οι ζυγοι δεν ειναι κατα την γνωμη μου αυτοκαταστροφικοι απλα η σχεση τους με τον εαυτο και τους γυρω τους κρεμεται απο μια κλωστη.Δεν μπορουν να βρουν την προσδωκουμενη ισοροπια και αυτο προκαλει συγχηση,αφου θελουν να τα εχουν καλα με ολους.
-
30-03-2007, 02:45 AM #35
Να κι ένας άλλος λόγος που πιστεύω ότι ένας Ζυγός δεν μπορεί να είναι αυτοκαταστροφικός:τον νοιάζει τόσο πολύ η εικόνα του προς τα έξω και η γνώμη των άλλων που δεν μπορεί να μην προσέχει όσα κάνει...Μερικές φορές τελικά τους θαυμάζω...
-
30-03-2007, 12:21 PM #36
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
30-03-2007, 12:31 PM #37
Μπα, είναι τόσο αναβλητικοί, που ακόμα και για την αυτοκαταστροφή τους τελευταία στιγμή θα έκαναν πίσω:suspiciou
-
27-07-2007, 04:45 AM #38
Η μαμά μου είναι Ζυγός! Και είναι η προσωποποίηση της αναποφασιστικότητας!!! Δεν θα έλεγα ότι είναι αυτοκαταστροφικοί οι Ζυγοί.Ίσα- Ίσα που αγαπάνε τα καλά πράγματα της ζωής αφού είναι λάτρεις της αρμονίας. Μπορεί να το παίζουν δίκαιοι κάποιες φορές ενώ είναι λάθος αλλά όλα τα κρατάνε σε ισορροπία! Να πείς για εμάς τους σκορπιούς, θα σου πω και βέβαια είμαστε!!:blink:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
27-07-2007, 09:06 AM #39
Η γνώμη μου είναι ότι οι Ζυγοί δεν είναι αυτοκαταστροφικοί, αλλά μάλλον διπλωμάτες, ευέλικτοι, κοινωνικότατοι και φροντίζουν γενικά να έχουν αρμονία στις σχέσεις τους.
Συμφωνώ και εγώ ότι μάλλον έχει πολλές επιρροές από Σκορπιό για να χαρακτηρίζεται από αυτκαταστροφικές τάσεις.
-
27-07-2007, 01:17 PM #40
Νομίζω ότι οι ζυγοί δεν έχουν έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις . Είναι απλώς αναποφάσιστοι.... μέχρι να γίνουν τα δικά μας νευράκια κρόσια (έστω και αν κάτι τέτοιο δεν το συνειδητοποιούν).
Απ' την άλλη, νομίζω ότι τα εύσημα των αυτοκαταστροφικών τάσεων ανήκουν σε μένα που θέλω να είμαι μαζί με ζυγό.Μέχρι να βρει εκείνος την ισορροπία του, χάνω την δική μου.
Βέβαια για να μην είμαι τελείως άδικη έχω και εγώ Ερμή, Πλούτωνα και Ουρανό στο ζυγό, οπότε μάλλον τα χαρακτηριστικά του ζυγού με επηρεάζουν κατά κάποιο τρόπο.
Καταλαβαίνετε λοιπόν τί γίνεται. Είμαστε συνέχεια πέρα δώθε
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.