- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 43
Thread: Η Αφροδίτη στους οίκους
-
13-04-2007, 06:14 PM #31
Re: Η Αφροδίτη στους οίκους
Αφροδίτη στον 12ο... πολύ σωστά, είναι μια θέση που πονάει....
Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο, με πάθος τελικά το δημιουργούμε. Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά. Ν.Κ.
-
19-07-2007, 02:15 PM #32
Διαβάζοντας αυτό το άρθρο μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Εχω Αφροδίτη στις 6'09 του σκορπιού σε οίκο 9ο. Ομως πιο πάνω περιγραφή για τον 9ο οίκο δεν θα έλεγα οτι μου ταιριάζει. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζομαι απο στοιχεία Αφροδίτης στον 8ο?
Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτή την απορία?
Ευχαριστώ
-
19-07-2007, 06:15 PM #33
Απ όσα ξέρω, μπορεί η αφροδίτη σου να πέφτει μεταξύ αλλαγής 8ου και 9ου οίκου και έτσι να βρίσκεται σε σύνοδο με τον όγδοο οίκο και να χρωματίζεται από αυτόν!¶ν αυτό δεν ισχύει, ούτως ή άλλως όπως λές έχεις αφροδίτη στο σκορπιό, ο οποίος σκορπιός "κυβερνά" τον όγδοο οίκο, και επομένως να έχεις αυτά τα στοιχεία περισσότερο.
Ελπίζω να σε βοήθησα.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
19-07-2007, 08:31 PM #34
Με Αφροδίτη στον 2ο οίκο μπορεί να ζητώ την οικονομική ασφάλεια καθώς ΕΓΩ ξοδεύω πολλά... υπερβολικά πολλά! ¶ρα πρέπει να έχω ένα στήριγμα για να νιώθω λίγη ασφάλεια :embarrest Αδυναμίες είναι αυτές :embarrest Όχι πως το επιδιώκω φυσικά! Αλίμονο αν έψαχνα μονάχα αυτό!
-
20-07-2007, 11:49 AM #35
-
06-10-2007, 05:46 AM #36
Ακριβώς εγω!!:-)
Εχω την αφροδίτη στον 1 οίκο ολα μου ταιριάζουν!!!!!(Αυτο με το παχος στο τέλος με ανησυχει λιγο):-)
Συγχαρητήρια για το άρθρο!
-
06-10-2007, 01:05 PM #37
-
12-10-2007, 07:50 PM #38
Eγώ που την έχω στον 7ο και τετραγωνίζεται με τον άρη στον 9ο? Τι γίνεται? Μια μικρη επεξηγησούλα?Please!
-
12-10-2007, 09:26 PM #39
Ευχαριστουμε για το αρθρο.
Μηπως μπορειτε να μας εξηγησετε τι βαρυτητα να δινουμε και στους οικους οταν τους κυβερνα η Αφροδιτη?π.χ. ειναι στον 8 και κυβερνα τον 2 και τον10?
Και κατι αλλο¨εκει που βρισκεται η Αφροδιτη, σε τετοια θεματα βρισκουμε πιθανους συντροφους?Πως να καταλαβω την προταση "σε θεματα ζωης και θανατου"σχετικα με τον 8ο???
Ευχαριστω,
Κρησσα
-
14-10-2007, 06:21 AM #40
εμενα αυτη η προταση κατι σε κηδειες μου κανει
Σορυ, αστειακιοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.