s
Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!! - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 52

Re: Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!!

έχω ωροσκόπο τοξότη- δεν αναφέρομαι στο τι έχω περάσει πάνω από 1 χρόνο - με ανθρώπινες απώλειες, ατυχήματα κ.α. σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί όλα μαζί?

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by Μητσάκος
    Δεν είμαι πάντα νευρικός, έχω και στιγμές που είμαι ήρεμος. Όταν όμως από παντού βάλλομαι με αρνητικές διαθέσεις (και δεν εννοώ την καλή σας παρέα) ίσως και να με χαρακτηρίσει κάποιος έτσι.
    Όσον αφορά τον Σεπτέμβρη, αν αυτό που θα έρθει θα είναι χειρότερο από αυτό που είδα μεχρι τώρα, σε διαβεβαιώνω ότι η τρύπα που θα κρυφτώ θα έχει πολλά μέτρα βάθος :toung:
    Να κανεις χωρο γιατι θα κατεβω και εγω!!!!!!:bigsmile:

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by antziolina
    έχω ωροσκόπο τοξότη- δεν αναφέρομαι στο τι έχω περάσει πάνω από 1 χρόνο - με ανθρώπινες απώλειες, ατυχήματα κ.α. σε σημείο που να αναρωτιέμαι γιατί όλα μαζί?
    λυπαμαι καλη μου ειλικρινα. αυτα ειναι τα πραγματικα ασχημα περαν τις πλακας. μαλλον αυτο που ελεγε ο ελληνικος λαος ενως κακου μυρια επονται δεν ειναι και ψεμματα.
    ειναι μαλλον ετσι τα πραγματα και το πεπρωμενο του καθε ανθρωπου. τι αλλο να σου πω εκτος απο το κουραγιο και οπως λενε και ολα εδω μεσα τα παιδια, τα πραγματα αργα η γρηγορα φτιαχνουν.

Quote Originally Posted by victoriageras
    Να κανεις χωρο γιατι θα κατεβω και εγω!!!!!!:bigsmile:
    Όλοι οι καλοί χωράνε :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by victoriageras
    λυπαμαι καλη μου ειλικρινα. αυτα ειναι τα πραγματικα ασχημα περαν τις πλακας. μαλλον αυτο που ελεγε ο ελληνικος λαος ενως κακου μυρια επονται δεν ειναι και ψεμματα.
    ειναι μαλλον ετσι τα πραγματα και το πεπρωμενο του καθε ανθρωπου. τι αλλο να σου πω εκτος απο το κουραγιο και οπως λενε και ολα εδω μεσα τα παιδια, τα πραγματα αργα η γρηγορα φτιαχνουν.

Δυστυχώς δεν είναι μύρια, είναι δισεκατομμύρια
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by starfish
    Σορρυ για την παρεμβαση, αλλα για μια/ενα Σκορπιο το να ελπιζει σε κατι θετικο αποτελει υπερβαση. Συνηθως ειναι σιγουρη/ος [οτι θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι..]
    Απ οτι βλεπω εδω μεσα αυτα που λες μαλλον για τους τοξοτες ισχυουν και ομολογω πως δεν το περιμενα. Εγω παντως οταν δεν μου συμβαινει κατι πολυ πολυ στραβο που να μ εχει πληγωσει ή κατι το οποιο θα με στεναχωρησει παραπαρα πολυ κατι που να το θεωρω πολυ σοβαρο τελοσπαντων ειμαι μες την τρελη χαρα τα μικροπροβληματα τα ξεχναω οσο πιο γρηγορα γινεται και σκεφτομαι θετικα με ενα χαμογελο να με συνοδευει και επειδη ειμαι χαμογελαστος ανθρωπος δε μου αρεσουν οι μουτζουφληδες καθολου
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by skorpion
    Απ οτι βλεπω εδω μεσα αυτα που λες μαλλον για τους τοξοτες ισχυουν και ομολογω πως δεν το περιμενα. Εγω παντως οταν δεν μου συμβαινει κατι πολυ πολυ στραβο που να μ εχει πληγωσει ή κατι το οποιο θα με στεναχωρησει παραπαρα πολυ κατι που να το θεωρω πολυ σοβαρο τελοσπαντων ειμαι μες την τρελη χαρα τα μικροπροβληματα τα ξεχναω οσο πιο γρηγορα γινεται και σκεφτομαι θετικα με ενα χαμογελο να με συνοδευει και επειδη ειμαι χαμογελαστος ανθρωπος δε μου αρεσουν οι μουτζουφληδες καθολου
    ελα βρε συ scorpion ανθρωποι ειναι και αυτοι οι μουρτζουφληδες!:sad2: εμενα ας πουμε μου αρεσε πολυ ο γκρινιαρης απο τα στρουμφακια!!!!και εκτος των αλλων να σου πω ο μπαμπας μου ειναι σκορπιος και αυτο που τον χαρακτηριζει ειναι οτι ειναι φοβερα προσγειωμενος και οντως δεν σκαει για μικροπραγματα(αφηνει αυτη την δουλεια σε εμενα και την μαμα μου(ταυρος ειναι με ωροσκοπο τοξοτη):bigsmile: ασε που ειναι και απο τα αγαπημενα μου ζωδια.ειμαι βλεπεις το κοριτσακι του μπαμπα!!!! :embarrest
    ΣΑΦΩΣ!!!!!!!

Quote Originally Posted by skorpion

Μάλλον δεν θα με θες για παρέα :embarrest
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Σας θελω για παρεα ρε παιδια μπορει και να σας κολλησω οξεια χαμογελιτιδα και να σας βγει σε καλο
    Να βλεπω χαμογελαααα:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω....
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)