s
Σύνθετο ωροσκόπιο - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 33 of 33
    Όνομα:
    Αντωνία

Re: Σύνθετο ωροσκόπιο

Οι διελεύσεις πλανητών από πλανήτες και σημεία του σύνθετου οροσκοπίου παίζουν μεγάλο ρόλο. Δεν είναι ψιλά γράμματα.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Vassilis13,

Έχει ενδιαφέρον στην τελευταία σου δημοσίευση η πληροφορία σχετικά με τη "θεατρική ερμηνεία" των πλανητών. Θα μπορούσες να επεκταθείς λίγο περισσότερο κι αν γίνεται να δώσεις και κάποιο παράδειγμα;

Σχετικά τώρα με τις όψεις που αναφέρεις, νομίζω πως ανήκουν σ'αυτές που εν δυνάμει μπορούν να βοηθήσουν τη σχέση να εξελιχθεί, όπως επίσης και το καθένα από τα πρόσωπα που την απαρτίζουν. Γενικότερα ασπάζομαι την άποψη του ότι συναστρία χωρίς σημαντικές όψεις είναι άσχημη συναστρία. Ποια είναι η άποψή σου σχετικά με αυτό;

Φιλικά
    Κασσιόπη

Όνομα:
    Βασίλης

Κασσιόπη, για να πω την αλήθεια η ανάλυση που κάνω στη συναστρία δεν πηγαίνει και σε πολύ βάθος. Αυτό που μου είχε πει κάποτε μία αστρολόγος είναι να κοιτάω τις όψεις που κάνουν οι αργοί πλανήτες του ενός με τους προσωπικούς του άλλου. Αυτό θεωρούσε ότι δείχνει αν η σχέση έχει διάρκεια. Επίσης μου είχε πει ότι έχει σημασία αν οι προσωπικοί πλανήτες πλησιάζουν ή απομακρύνονται από τους αργούς. Αν απομακρύνονται η σχέση προοδευτικά θα ατονεί και το άτομο με τον προσωπικό πλανήτη θα απομακρύνεται.

¶λλο σημείο που έχω διαβάσει είναι ότι καλό είναι να εξετάζουμε τι έχουν τα δύο άτομα στους ίδιους οίκους και τι όψεις κάνουν οι πλανήτες αυτοί μεταξύ τους. Για παράδειγμα αν εγώ έχω Αφροδίτη στον 1ο οίκο και η σύντροφος μου Κρόνο στον 1ο οίκο, τι όψεις κάνουν αυτοί μεταξύ τους; Αν δεν έχουμε και οι δύο πλανήτες στον ίδιο οίκο, αυτή η διαδικασία δε δουλεύει, αλλά αν έχουμε, τότε έχει νόημα.

Αυτά κοιτάω συνήθως στη συναστρία. Επίσης συμβουλεύομαι και το βιβλίο του Κ.Γαζή που πιστεύω είναι πολύ καλό για τις συναστρίες.

Σε ό,τι αφορά το θεατρικό ρόλο των πλανητών μία πρώιμη αναφορά μπορεί να δει κανείς στην Εσωτερική Αστρολογία του ¶λαν Λίο (εκδόσεις Πύρινος Κόσμος). Εκεί ο Λίο λέει κάνει μία πρώτη αντιστοίχιση και λέει ότι οι πλανήτες είναι οι ηθοποιοί ενός έργου, τα ζώδια το σενάριο και οι οίκοι το σκηνικό.

Εκτός από την αναφορά του Λίο έχω διαβάσει και άρθρα για ψυχοθεραπεία με θεατρικό παιχνίδι μέσα από την ανάληψη ρόλων - πλανητών. Δηλαδή ο συμμετέχων αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο του πλανήτη Κρόνου ή του πλανήτη ¶ρη, βιώνει όψεις δυσάρεστες ή ευχάριστες μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι με άλλα άτομα που εκπροσωπούν άλλους πλανήτες και με αυτό τον τρόπο ψυχοθεραπεύεται. Τα άρθρα αυτά τα έχω διαβάσει σε αστρολογικά περιοδικά πριν από αρκετά χρόνια. Δεν έχω κρατήσει αναφορές για να σε παραπέμψω. Μία αναζήτηση στο Google που έκανα βάζοντας ταυτόχρονα τις λέξεις "Ψυχοθεραπεία" "Αστρολογία" "Θεατρικό Παιχνίδι" δε βρήκα κάτι σημαντικό... Ίσως θέλει καλύτερο ψάξιμο...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)