- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 83
Thread: Τα καλα και συμφεροντα!!
-
15-07-2006, 04:48 PM #31
Re: Τα καλα και συμφεροντα!!
Ακουσα κατι καλο για μας;;;:bigsmile: :bigsmile:
Πω πω!!!
Με τοσο νερο που διαβασα κοντεψα να πνιγω!!
-
17-07-2006, 10:11 AM #32
Originally Posted by MarleneI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
17-07-2006, 01:44 PM #33
Originally Posted by magikadespell
-
18-07-2006, 12:54 AM #34
Λοιπόν! Θα δώσω μια νέα οπτική στο θέμα: οι Λέοντες!:w00t: Ενώ έχουν τη φήμη γενναιόδωρου, στην ουσία σπαταλούν τα χρήματα για την πάρτη τους και αααν θυμηθούν και εσένα, σου κάνουν και κανένα δωράκι, κατώτερο βέβαια από αυτά που προορίζονται για την αφεντιά τους.Verneigung. Μιλάω εκ πείρας πολύχρονης. Επίσης την έχουν δει τόσο άρχοντες, που όντως κοιτάζουν το συμφέρον τους και πώς θα τους εξυπηρετήσει κάποιος άλλος, ώστε οι ίδιοι να μην κουραστούν και πάθουν τίποτα.
Αντίθετα, οι Τοξότες ήταν από τους πιο γενναιόδωρους άντρες που έχω γνωρίσει, (για να μην πω σπάταλους). Έξω καρδιά βρε παιδί μου..
-
18-07-2006, 10:07 AM #35
Originally Posted by levi
Αναλόγως τα λιοντάρια, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (ωροσκόποι, πλανήτες κλπ). Έχω γνωρίσει Λέοντες που είναι απίστευτα τσιγγούνηδες και Λέοντες που είναι απίστευτα γενναιόδωροι με όλους. Είναι καθαρά στον χαρακτήρα του ανθρώπουI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
18-07-2006, 03:50 PM #36
Originally Posted by blueyes
-
18-07-2006, 04:00 PM #37
Τι ειναι αυτα που διαβαζω επιτελους!!!!
Σοφες απαντησεις για σοφους ανθρωπους!!!:bigsmile: :bigsmile:
-
19-07-2006, 10:13 PM #38
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω να συνδέουν το ζώδιο του Αιγόκερω με το συμφέρον. Μπορεί η απάντησή μου να είναι λίγο υποκειμενική επειδή είμαι Αιγόκερως, όμως νομίζω ότι το συμφέρον μπορεί να βρεθεί σε όλα τα ζώδια μιας και κίνητρο όλων των ανθρώπων για οποιαδήποτε πράξη τους είναι η άντληση ικανοποίησης, η ευχαρίστηση από την πράξη που κάνουν. Ο καθένας αντλεί ικανοποίηση από διαφορετικά πράγματα και οι άνθρωποι κρίνουν τις πράξεις και όχι τα κίνητρα. Ε, το ότι ο Αιγόκερως είναι στις πράξεις του ορθολογικός και μεθοδικός δεν σημαίνει ότι ωθείται από το συμφέρον περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
-
20-07-2006, 01:53 AM #39
Κατά προσωπική εμπειρία Υδροχόοι και Ταύροι!:nuts: Αλλά τώρα που το σκέφτομαι...και οι Παρθένοι δεν πάνε πίσω.... (για ηλιακό ζώδιο πάντα!)
-
10-10-2006, 03:34 PM #40
Ωπα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!1
Να πω κάτι γιατί βλέπω κάποια πράγματα λίγο περίεργα
Οταν ένας άνθρωπος έχει ήλιο στο Ταύρο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει αφροδίτη στον Αιγόκερω(γιατί οι βασικές πιθανότητες είναι ταύρος διδυμος κριος καρκίνος και ιχθυς...δύο ζώδια πριν δύο μετά) και ερμή(κριος δίδυμος ταυρος ...ένα ζώδιο πριν ένα μετά),είναι οι κινήσεις των πλανητών σε σχέση με τον ήλιο αυτές.Αυτό είναι νόμος παιδιά οπότε μην κάνετε σενάρια μη πραγματικά.
Τώρα εγώ έχω μια εντύπωση πως οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι περισσότερο βλέπουν την οικονομική άνεση σαν ασφάλεια παρά σαν κριτήριο επιλογής.Δηλαδή ένας Ταύρος άντρας πχ θα ήθελε η γυναίκα του να έχει προίκα αλλά κάλιστα θα μπορούσε να ερωτευθεί και μια τραγουδίστρια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα,επειδή εντυπωσιάστηκε απο την φωνή της ας πούμε.Μία δίδυμος θα δει τον παράγοντα συμφέρον αλλά θα τον παραβλέψει αν ο άλλος την φτιάξει εγκεφαλικά και μπορεί να επικοινωνήσει.
Πιστεύω οτι το ζώδιο που πραγματικά είναι πολύ του συμφέροντος σε σημείο εμετικό αλλά που το καλύπτουν έυκολα μέσα απο την κλαψο...μπιπ μπιπ ειναι οι ΙΧΘΥΣ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.