- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 137
Thread: Ωροσκόπια μελών.
-
17-03-2006, 03:50 PM #31
Re: Ωροσκόπια μελών.
Originally Posted by ScP
Λοιπόν επειδή εγώ έκανα την πρόταση έχω να πώ ότι φάσκετε και αντιφάσκετε. Από τη μία "δεν υπάρχει σύγκριση Ιατρικής με Αστρολογία" και από την άλλη "αναλύσεις δεν γίνονται από παιδιά που ακόμη δεν έχουν ούτε τις βασικότατες γνώσεις".
Πρώτα απ΄όλα δεν γνωρίζουμε τί γνώσεις μπορεί να έχει ο καθένας, άσχετα αν δεν τις διαφημίζει. Δεύτερον, και λάθος να γίνει στην ανάλυση τί θα συμβεί δηλαδή; Θα αποκαλυφθεί το μυστικό του κράτους; Το κάνετε να φαίνεται πως λες και από αυτές τις αναλύσεις κρέμεται η ζωή μας και ένα λάθος θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο...΄Αρα μάλλον μπορεί να συγκριθεί με την Ιατρική τελικά... Τέλως πάντων, εγώ αποσύρω την πρότασή μου γιατί φαίνεται καθαρά πως οι διαχειριστές του site δεν θέλουν να ασχοληθούν με το θέμα. Επομένως ας μην πιέζουμε καταστάσεις. Εν κατακλείδι, καλό είναι να κολυμπάμε κάποτε και στα βαθιά, όχι μόνο στην επιφάνεια και οι δάσκαλοι κολύμβησης υπάρχουν για να μαθαίνουν τον κόσμο να κολυμπάει όχι για να βάζουν τους άλλους να βλέπουν πόσο καλά κολυμπάνε οι ίδιοι. Όλα αυτά γιατί πιστεύω πως το site διαφέρει από τα υπόλοιπα του είδους του και αποτελείται από αξιόλογους συνεργάτες που μπορούν να βοηθήσουν κάποια άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται να δουν την Αστρολογία σε βαθύτερο επίπεδο και να τους μάθουν κάποια πράγματα σχετικά. ΄Οπως και να το κάνουμε κάθε θεωρία πρέπει να αποδεικνύεται με την πράξη και έλπιζα να βοηθήσετε εσείς πάνω σ΄αυτό όλα τα μέλη συμμετέχοντας στην πραγματοποίηση της πρότασής μου. Αφού δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει και πρόταση.Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του
-
17-03-2006, 04:04 PM #32
Διαφωνούμε αλλά ας μη χάνουμε την ευγένειά μας. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε. Πρότεινα να μπείτε στο χορό, πρότεινα νας σας δώσω εργαλεία διαχείρισης για να οριοθετίσετε μόνοι σας την ενότητα.
Γιατί είναι απαραίτητο το myhoroscope να συντονίζει μια ενότητα που διαφωνεί μαζί της. Θέλεις να φέρουμε από το λαιμό τους αστρολόγους του να κάνουν κάτι που δεν γίνεται γιατί η αστρολογία δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι αλλά και κάτι παραπάνω;
Θέλω να φάω αλλά μάσησέ το και δώστο μου έτοιμο δηλαδή; Κάθε διαχειριστής έχει αναλάβει την ενότητά του. Προτείνεις μια ενότητα αλλά δεν θέλεις να την υποστηρίξεις. 5-6 άτομα δείξατε επιθυμία να μελετήσετε χάρτες. Κανείς δεν ξεκινάει. Άδεια έχετε, εργαλεία σας δίνω. Λοιπόν;De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
17-03-2006, 04:22 PM #33
Αγαπητή Runaway και όλα τα υπόλοιπα μέλη,
Επειδή, αισθάνομαι ότι στο προηγούμενο post δεν διευκρίνησα ακριβώς την άποψή μου. Ξαναγράφω για να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα.
Κατ' αρχάς, συμφωνώ με αυτά που γράφει ο SCP και καταλαβαίνω τους λόγους που είναι αντίθετος. Και εννοείται, ότι και εγώ είμαι αντίθετη ως προς αυτό που συζητάμε.
Και ξαναλέω ότι δέχομαι να βοηθήσω μόνο εάν επιλέγεται 1 χάρτης κάθε φορά (από κάποιον- θα συζητηθεί), θα γίνεται η ανάλυση (από όποιον θέλει), και στο τέλος αφού τελειώσει η ερμηνεία του χάρτη, τότε πιθανά να αναφέρεται και το μέλος που του ανήκει ο χάρτης. Και έτσι θα μπορεί να μας πει την άποψη του ως προς αυτά που αναλύσαμε.
Ακούω απόψεις.
Ευχαριστώ
Ιουλία
-
18-03-2006, 01:53 AM #34
δεν νομίζω να μην συμφωνουν και οι υπόλοιποι σε αυτό...
εγώ συμφωνω απλα δεν έχω αρκετές γνώσεις για να συμμετέχω ενεργά σε κάποια ανάλυση...μόνο αυτό...
κατα τα άλλα Συμφωνω!!!
-
18-03-2006, 12:43 PM #35
Και εγώ θα ήθελα να γίνονται αναλύσεις ωροσκοπίων των μελών.
ilia
-
20-03-2006, 12:07 PM #36
Λοιπόν, επειδή πολύ συζητήθηκε το θέμα και απ' ότ,ι φαίνεται η πλειοψηφία συμφωνεί με την ανάλυση, θα ήθελα να βοηθήσω λίγο, αν δεν υπάρχει αντίρρηση και αφού κανένας δεν ξεκινάει. Οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες για να ξεκινήσω κάτι ερμηνευτικά. Μπορώ όμως να βοηθήσω οργανωτικά, αν συμφωνείτε.
Θα παραθέσω, με τη σειρά που το ζήτησαν, τα στοιχεία μελών που επιθυμούν ανάλυση του χάρτη τους. Για όσους το ζήτησαν, αλλά δεν έγραψαν όλα τα στοιχεία τους, ας το κάνουν, για να μη "χαλάσει" η σειρά. Θα ξεκινήσουμε με το μέλος που θα έχω στο νούμερο 1 της λίστας που παραθέτω πιο κάτω, αφού προηγουμένως πάρουμε την έγκρισή του και πω εγώ ότι είναι εντάξει να ξεκινήσουμε. Όταν ολοκληρωθεί η ανάλυση και μας πει το μέλος τη γνώμη του, τότε θα προχωράμε με το επόμενο μέλος (μέλος με νούμερο 2 στη λίστα) κ.τ.λ. Θα αρχίσουμε με μία λίστα 10 μελών. Μου λείπει το 10ο μέλος, αλλά δε θα βάλω τον εαυτό μου για να είμαι δίκαιη (θα δηλώσω συμμετοχή, αν προλάβω, στη επόμενη δεκάδα), οπότε όποιος προλάβει και δηλώσει συμμετοχή θα μπει στη θέση 10. Μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη δεκάδα κανένας άλλος δε θα δηλώνει συμμετοχή. Εγώ θα πω πότε θα αρχίσουν οι επόμενες συμμετοχές.
Ξεκινώ:
1) Runaway : 25/6/1977, 9:30 π.μ., Αθήνα (διότι το ξεκίνησε, οπότε το δικαιούται νομίζω)
2) lila pause (Ρένα) : 5/12/1976, 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, Αθήνα
3) stabie (Έφη) : 13/6/1985, 1:00 π.μ. (πού όμως
4) tottini : Στοιχεία θέλουμε
5) ζουζούνα 1977 : Στοιχεία θέλουμε
6) Amelie : 11/11/1966, 10:00 π.μ., Θεσσαλονίκη
7) kia : 7/2/1984, 21:50, Αθήνα
8) vickynaf2004 : 29/3/1982, 04:20, Πάτρα
9) sagita : 29/11/1965, 01:30, Αθήνα
10) Δηλώστε συμμετοχή
Αν πάρω το ΟΚ από τον ScP, μπορώ να ξεκινήσω ζητώντας την έγκριση του μέλους Runaway και γράφωντας πάλι τα στοιχεία γέννησής του.
-
20-03-2006, 12:12 PM #37
Μπράβο!!!!!!
-
20-03-2006, 01:57 PM #38
οπα σόρρυ....
εγώ είμαι Αθήνα γεννημένη
-
20-03-2006, 02:56 PM #39
Πολύ ωραιο που αναλαμβανεις πρωτοβουλια Litsacorinth!
Να ρωτήσω ομως ποιοί θα είναι οι όροι της ενοτητας;Τι θα αναλυουμε,ποια θα είναι τα όρια,ποιος θα έχει δικαιωμα συμμετοχής...κτλ Τα πρακτικά ζητηματα δηλαδη.
Να σας ξαναθυμίσω οτι είμαστε ερασιτέχνες...!Μην μας παρει κανείς και πολύ στα σοβαρα! :wondering
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
20-03-2006, 04:03 PM #40
Να ρωτήσω ομως ποιοί θα είναι οι όροι της ενοτητας;Τι θα αναλυουμε,ποια θα είναι τα όρια,ποιος θα έχει δικαιωμα συμμετοχής...κτλ Τα πρακτικά ζητηματα δηλαδη. Να σας ξαναθυμίσω οτι είμαστε ερασιτέχνες...!Μην μας παρει κανείς και πολύ στα σοβαρα!
Απάντηση στο Roadrunner :
Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη του καθενός θα κάνουμε, δε θα υπογράψουμε συμβόλαιο για να έχουμε και όρους. Απλά, θα ισχύουν αυτά που ανέφερα στα παραπάνω και όσα θα παραθέσω παρακάτω.
Σύμφωνα με τα στοιχεία γέννησης του κάθε μέλους, βγαίνει και ο χάρτης του, οπότε, παίρνοντας το χάρτη του καθενός ξεκινάει, όποιος θέλει και γνωρίζει, να κάνει μια ανάλυση και ο οποιοσδήποτε μπορεί να προσθέσει / διορθώσει / διαφωνήσει κτλ μαζί του. (Π.χ. η Αφροδίτη σου στο τάδε ζώδιο και στον τάδε οίκο δείχνουν αυτά κι επειδή κάνει τρίγωνο με τον τάδε πλανήτη σημαίνει ότι, πιθανόν, να... κάπως έτσι πιστεύω ότι πρέπει να πηγαίνει η ανάλυση)
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν όρεξη να κάνουν ανάλυση κι έχουν γνώσεις τις οποίες θέλουν να προσφέρουν. Δε θέλω να αναφέρω ονόματα, διότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος, αλλά υπάρχουν αρκετά άτομα που έχουν πολλές γνώσεις. Όποιος θέλει λοιπόν, ας κάνει μια προσπάθεια.
Όρια δεν υπάρχουν, αφού ο καθένας γνωρίζει ότι μπορεί να ακούσει και το καλό και το άσχημο, απλά να γίνονται με κόσμιο τρόπο (όχι υβριστικοί χαρακτηρισμοί κτλ).
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι οι ερμηνείες είναι καθαρά ερασιτεχνικές, γί'αυτό και το ενδεχόμενο λάθους είναι πολύ πιθανό. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ήθελα να έχουμε και την τελική άποψη του μέλους που του γίνεται η ανάλυση, για να δούμε πόσο μέσα έχουμε πέσει και άρα να ψαχτούμε περισσότερο στα λάθη.
Πιστεύω επίσης ότι για να δοθεί τέλος σε μια ανάλυση, θα πρέπει πρώτα να έχουμε και την τελική γνώμη του μέλους. Τότε θα περνάμε στο επόμενο μέλος.
Όμως, μην το πολυσυζητάμε, διότι αρκετά έχουμε αναλωθεί στα πώς και γιατί. Για ερασιτεχνικές αναλύσεις προσωπικών ωροσκοπίων πρόκειται, όχι για κάτι που θα καθορίσει τη ζωή μας.
Αν δεν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις και αν ο ScP είναι εντάξει, να ξεκινήσουμε;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.