s
Τι γνώμη έχετε για τον Dell Piero; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 37 of 37

Re: Τι γνώμη έχετε για τον Dell Piero;

Quote Originally Posted by marouli
    Δεν αντιλέγω ως προς αυτό. Αλλά αυτή η πορτοκαλάδα μου έχει μείνει, τί να κάνω;;; Απορώ... είχε ανθρακικό;
    Αν και δεν εχω δει το συγκεκριμενο, (παλι καλα!), πρεπει να σου πω οτι οντως ειχε ανθρακικο η πορτοκαλαδα για να μπορεσει και η κατσαριδα να επιβιωσει!! :nuts:
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Όνομα:
    Κωστής

Μια φορά έγινα και εγώ διάσημος στη ζωή μου και μου χαλάτε το θέμα μου με πορτοκαλάδες και κατσαρίθρες.
    ΖΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by panther
    Τι να πω και εγώ! Μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, παρόλα αυτά εάν δεν τον γνωρίσω ... δεν μπορώ να εκφέρω άποψη!
    Χαρτόσημο, αίτηση και όλα τα σχετικά για να έχει το αίτημα κύρος. Κατόπιν θα πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου και θα δρομολογηθεί πάραυτα! Θύμησέ μου ποιους δεν γουστάρεις από ζώδιο και τους λες τσιγγούνηδες για να ξέρω να αλλάξω ζώδιο αν είναι.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero
    Μια φορά έγινα και εγώ διάσημος στη ζωή μου και μου χαλάτε το θέμα μου με πορτοκαλάδες και κατσαρίθρες.
    ΖΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ
    Ολα μπορουν να συνυπαρχουν αρμονικα.. Γιατι οπως ειχε πει και ο Μπους: "Ο ανθρωπος μπορει να ζησει ειρηνικα με τα ψαρια"
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Όνομα:
    Μαρία

ΖΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ
    Αφού η συζήτηση επεκτάθηκε και αρχίσαμε να μιλάμε για μαντρόσκυλα και δυναμωτικά, να μην πω τη γνώμη μου; (τοξότης είμαι, τι να κάνω; δεν μπορώ να κρατηθώ!) Από δω και πέρα, αγαπητέ Dell Piero, συνεχίζουμε με τα δικά σου!! Κλείνουμε την παρέκβαση!

Όνομα:
    Ιουλία

Χαρτόσημο, αίτηση και όλα τα σχετικά για να έχει το αίτημα κύρος. Κατόπιν θα πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου και θα δρομολογηθεί πάραυτα! Θύμησέ μου ποιους δεν γουστάρεις από ζώδιο και τους λες τσιγγούνηδες για να ξέρω να αλλάξω ζώδιο αν είναι.
    Χαρτόσημο πήρα, συμπλήρωσα την αίτηση! Περιμένω τον αριθμό πρωτοκόλλου και παρακαλώ πολύ να δρομολογηθεί άμεσα:bigsmile:.
    Δεν τους λέω εγώ τσιγκούνηδες... εκείνοι κάνουν τα πάντα για να δείξουν την τσιγκουνιά τους!!! :toung: και για να είμαι στα πλαίσια της αστρολογίας ... δεν έχει σημασία το ζώδιο άλλα και οι όψεις των πλανητών:toung::toung::toung:

αν και ειμαι σχετικα καινουργια στο site,σιγουρα το χιουμορ του Dell Piero ειναι αξεπεραστο.Ελπιζω και η υπομονη με αυτα που ακουει:worried: φιλια

Υ.Γ.αλλαξε avatar,ελεος πια,θα τρωμε ολο το φαγητο μας

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)