- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 42
-
13-09-2008, 04:23 PM #31
Re: Αφροδίτη - Πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς [Ερωτήσεις]
Καλησπέρα και από μένα!
Κι εγώ είμαι λιγάκι μπερδεμένη..Έχω Αφροδίτη στο σκορπιό(10ος οίκος),σε σύνοδο με τον Ήλιο και με τον Πλούτωνα..Επίσης Πλούτωνα και Ερμή στο σκορπιό(10ος και 11ος οίκος αντίστοιχα) και ¶ρη στον υδροχόο.Τι σημαίνουν αυτά όσον αφορά τον ερωτισμό?
Ευχαριστώ!
-
13-09-2008, 04:38 PM #32
Αγαπητέ melchiar
Το αίσθημα της μοναξιάς που νιώθεις εξηγείται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (αφού διάβασες και το άρθρο...). Η όψη αυτή ενισχύεται και από την παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό όπου είναι "σε αδυναμία" στο ζώδιο αυτό, όπως λένε, επειδή δεν μπορεί εκεί να εκφράσει τη βασική της ενέργεια (ο Πλούτωνας -- αντίθετα -- είναι στο φυσικό του χώρο). Η επιθυμία σου σαν Τοξότης να νιώθουν οι άλλοι ελεύθερα συγκρούεται με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, γιατί στις στενές σου σχέσεις γίνεσαι κάπως πιεστικός και ίσως αποξενώνεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου δίνει αυτή τη γοητεία να προσελκύεις αρκετά άτομα σε ερωτικό επίπεδο λόγω του παρουσιαστικού σου (αν πιθανότατα έχεις και ωροσκόπο Ζυγό συμβάλλει και αυτός), από την άλλη πλευρά ο Σκορπιός και ο Πλούτωνας, ενώ υποδηλώνουν έναν πιστό φίλο ή σύντροφο, σε κάνουν κτητικό και εξουσιαστικό.
Για τις καρμικές προεκτάσεις του θέματος δεν μπορώ να μιλήσω -- θα έλεγα ότι "πάει μακριά η βαλίτσα" μ' αυτά τα πράγματα και είναι και εκτός θέματος (βλέπε Αφροδίτη: Ο Πλανήτης του Έρωτα και της Ομορφιάς). ¶λλωστε ο σκοπός είναι να κατανοήσεις τις όψεις αυτές του ωροσκοπίου σου και να προσπαθήσεις να τις βελτιώσεις είτε μόνος είτε με τη βοήθεια ειδικού, αν σε πονάνε πολύ.
Επίσης εκτός θέματος είναι και οι πλανήτες του 3ου οίκου. Μπορείς, αν θέλεις, να ανοίξεις Νέο Θέμα στις Συζητήσεις Αστρολογίας για το συγκεκριμένο κομμάτι (Συζητήσεις - ερωτήσεις - απορίες - Αστρολογία για όλους)
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
13-09-2008, 05:53 PM #33
Κάπου στο «ροζουλί» νομίζω είμαι και εγώ, Αφροδίτη χαλαρό χιαστί (>5°) με Ποσειδώνα και δυνατό τετραγωνάκι με Πλούτωνα. (Κάτι άλλες ψιλές όψεις όπως σύνοδο με Ήλιο, χι με Δία και Ωροσκόπο και Τετρ. με Χείρωνα τις αντιπαρέρχομαι :toung::bigsmile Εκ πείρας έχω να πω ότι η ροζουλίαση από τη στιγμή που αναγνωρίζεις ότι την έχεις μπορεί να προσεχτεί, και άσχετα αν αυτό οδηγήσει σε μια αυξημένη επιφυλακτικότητα τελικά πιστεύω ότι προστατεύει από αρκετές τράκες, κατάγματα, σπασμένα παρμπριζ, λαμαρινατζήδες κλπ. Τώρα αν σου στερεί την απόλαυση της ταχύτητας και του speed τι να γίνει. Ελπίζεις ότι έστω και κούτσα-κούτσα κάποια στιγμή θα βγεις σε μια μεγάλη ευθεία να το «πατήσεις»!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
14-09-2008, 01:53 AM #34
Να ρωτήσω και εγω κάτι, η Αφροδίτη στον 12ο στον Αιγόκαιρω τι μπορει να δειχνει?
-
14-09-2008, 09:32 AM #35
-
15-09-2008, 02:18 PM #36
-
24-07-2009, 09:03 PM #37
Καλησπερα αφροδιτη στο λιωνταρι στον 11ο ιοκο κανει οψεις αλλα οχι με προσωπικουσ πλανητες αντιλαμβανομαι οτι θα μπορουσε να δινει μια καλη εμφανιση λογο του λιωνταριου κ κατα καποιο τροπο να κανει τρην κοπελα δημοφιλη λογο ιοκου ομως παρατηρωντας τον χαρτη δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχετε ο εντονος μαγνητησμος που εκπεμπει?
-
24-07-2009, 09:48 PM #38
Για μαγνητισμό κοιτα Πλούτωνα
-
24-07-2009, 10:24 PM #39
εχει οψεις με πλουτωνα στο σκορπιο στον 2ο τριγωνο με ηλιο επισης τριγωνο με σεληνη στους ιχθυεις στον 6ο ιοκο εξαγωνο με ποσειδωνα στον αιγωκαιρο στον 4ο ιοκο κ τελος τετραγωνο με ερμη στον καρκινο τελευταια μοιρα στον 11ο ιοκο. ομως πιστευω οτι αυτες οι οψεις δεν δινουν μαγνηνιτισμο πχ ενα τριγωνο με την σεληνη μπορει να δινει σωστη κριση οχι μαγνητισμο το τεραγωνο με πλουτωνα καπιο προβλημα επικοινωνιας αν κ τριγωνιζετε απο κρονο στον τοξοτη στον 4ο ιοκο αλλα νομιζω οτι κ εδω υπαρχει προβλημα...εσυ τι λες?
-
24-07-2009, 10:34 PM #40
Διαφωνω, αλλα το θεμα εδω ειναι Αφροδίτη οποτε δεν θα επεκταθω
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.