- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 43
Thread: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4
-
14-03-2012, 09:14 PM #31
Re: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4
Αν ο αναδρομος Ερμης, κατα την διαρκεια της αναδρομης του κανει οψη τριγωνου με Ουρανο στον γενεθλιο, μπορει να φερει και κατι σε χρωστουμενο χρημα?
Λεω... μηπως και...
Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]
-
14-03-2012, 09:57 PM #32
Αναλόγως σε ποιον οίκο βρίσκεται, και φυσικά παίζει σπουδαίο ρόλο η θεση της Αφροδίτης.
Κάποτε εκανα τη βλακεία να δανείσω ενα σημαντικό ποσό, κάπου 2 μισθούς, προ μνημονίου.
Ενω ελαβα την υπόσχεση πως θα μου επιστραφούν σε 3 μήνες, περασαν 2,5 χρόνια, όπου μου έπαιζαν τον παπά.
Αυτό συνέβη με τρανζιτ Αφροδίτησε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο στον 8ο, και τετράγωνο με το γενέθλιο Ουρανό.
Ρίξε μια ματιά στον άξονα 2ο/8ο στις διελεύσεις και τους κυβερνήτες.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
14-03-2012, 10:15 PM #33
Καλησπερα σας οταν καποιος εχει αναδρομο Ερμη στο γενεθλιο τι γινετε?
-
14-03-2012, 10:42 PM #34
Οπως αναφέρθηκε πιο πριν,είναι πιο εξοικειωμένος με την ανάδρομη φορά του πλανήτη,δεν τον ενοχλεί όσο ενοχλεί στα ωροσκόπια που είναι ορθόδρομος.
Ετσι σκέτα που ρώτησες..Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
14-03-2012, 11:13 PM #35
Με την αναδρομη πορεια του θα αγγιξει ακμη 10ου Οικου στις 25μ. Ιχθυων στον γενεθλιο [και θα κανει οψη τριγωνου με τον γεν. Ουρανο μου στον Καρκινο].
Και ακμη 8ου στις 24μ. Ιχθυων στον Προοδευμενο.
Λεω ομως εγω τωρα... Μηπως επειδη ο Αρης βρισκεται αναδρομος στον Ογδοο του Ογδοου μου και ταυτοχρονα σαν Κυβερνητης του 2ου Ηλιακου μου Οικου [Κριος], σε συνδυασμο με τον αναδρομο Ερμη και τις οψεις τους, κανουν καμμια καλη πραξη....
Ακουγεται τρελλο? Μαλλον....
Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]
-
15-03-2012, 10:09 AM #36
Εγώ πάλι theresa-alma μου λέω, μήπως με τον ανάδρομο Άρη στον 8ο χρειαστεί να δώσεις χρήματα για άλλους ή μήπως διευθετήσεις κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες, δόσεις δανείων, καρτών κτλ; Ο Άρης είναι ξόδεμα εκτός κι αν ως ανάδρομος τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης δεν σε "αφήσουν" να ξοδευτείς αφού θα βρίσκεσαι σε δίλλημα.
-
15-03-2012, 11:00 AM #37
-
15-03-2012, 12:11 PM #38
Αχ αυτός ο ανάδρομος.... Ακούστε τώρα σκηνικό.. Πρόκειται να ετοιμάσω με τον συνεργάτη μου προσφορά για νομικές υπηρεσίες σε κάποιο οργανισμό δημοσίου δικαίου. Η προσφορά πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 23/03/2012. Αυτός είναι παρθένος με παρθένο ωροσκόπο με ερμη στο παρθένο στο 12 οίκο και άρη στο παρθένο. Εγώείμαι παρθένος με ερμή στον παρθένο, κρόνο στο παρθένο στον 6ο οίκο και κρίο ωροσκόπο. Αντιλαμβάνεστε ότι θα πάρουμε σίγουρα τη δουλειά
-
15-03-2012, 08:56 PM #39
Αχ και αν ήταν τόσο μα τόσο εύκολο να βγαίνουν πορίσματα και προβλέψεις, τότε θα γνωρίζαμε και το τι ακριβώς θα φάμε αύριο, τι θα κάνουμε, πόσα λεφτά θα κερδίσουμε στο λαχείο, και γενικά το τι μας επιφυλάσσει γενικώς το πεπρωμένο μας.
Ευτυχώς για εσάς φυσικά το μεγάλο τρίγωνο ανάμεσα σε Αρη/ανάδρομο/Πλούτωνα/Δία να λειτουργεί και μέχρι τις 23.3.2012, ίσως να υπόσχεται εύνοια και αίσιο αποτέλεσμα.
Από την άλλη όμως η αναδρομή του Ερμή στις πρώτες μοίρες του Κριού από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά και η απόληξη του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23.03.2012 σε χιαστί όψη με τον Κρόνο, θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία εμποδίων εάν και εφόσον λόγω των πλανητών σας στην ( και όχι "στο" ) Παρθένο, σχηματίσει ίσως επίσης χιαστί όψη προς αυτούς.
Το ζητούμενο σου επομένως είναι να δεις εάν και εφόσον αυτό το σχετικά θετικό τρίγωνο των προαναφερθέντων τριών και δη σε ζώδια της γης θα σχηματίζει καταρχάς θετικές όψεις προς το ατομικό γενέθλιο και προοδευτικό του καθενός από εσάς, όπως όμως επειδή είστε συνεργάτες και στην αναμεταξύ σας συναστρία αλλά και τον σύνθετο χάρτη.
Συγγνώμη που ίσως σου χαλάω τυχόν την διάθεση, αλλά πραγματικά εντυπωσιάζομαι το πόσο μα πόσο εύκολα καταλήγετε απλώς και μόνο με την σημασιολογία ενός και μοναδικού πλανήτη, σε συμπεράσματα αυτού του είδους!
Τότε όλοι οι επαγελματίες αστρολόγοι θα πρέπει απλώς να αρχίσουμε να κολλάμε μπρίκια αφενός, και αφετέρου να αποτεινόμαστε σε όλους εσάς που με τόση ευκολία μπορείτε και που όχι μόνο βγάζετε πρόχειρα και βιαστικά συμπεράσματα, αλλά εν προκειμένω δεν μένει παρά να αποτεινόμαστε εμείς σε εσάς για τις δικές μας προσωπικές προβλέψεις.
Ξέρω πως λέγοντας όλα τα παραπάνω γίνομαι σε πάρα πολλούς εξαιρετικά δυσάρεστη και αντιπαθής. Ομως πιστέψτε με προτιμώ χίλιες φορές να με πείτε ιδιότροπη, εκκεντρική και παράξενη, και ότι άλλο νιώθετε.
Νιώθω όμως κυριολεκτικά να ασφυκτιώ, αφήνοντας να προσπερνούν ασυζητητί τέτοιου είδους απαξιώσεις όχι προς εμένα ή τους σκληρά και εθελοντικά εργαζόμενους και για αυτό αξιότιμους συναδέλφους μου, αλλά προς αυτό καθ'εαυτό το νόημα και το ιερό κατά τα άλλα έργο της αστρολογίας!
Φυσικά όπως λέει και ο λαός το αρεσούμενο του νοικοκύρη προέχει σε όλες τις περιστάσεις. Από την άλλη σκέφτομαι με την λογική, πως εάν π.χ. το πόρισμα ενός θεράποντος ιατρού ήταν ότι για να επιτευχθεί η εύνοια καθώς και να υπάρξει αίσιο τέλος της ασθένειας κάποιου θα έπρεπε να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες της φαρμακευτικής αγωγής που θα του προτείνει, εσείς θα πάτε να φτιάξετε τα φάρμακα μόνοι σας;
O νοών νοείτο!
Φιλικά αν και τσεκουράτα, πάντα με καλή και κυρίως πνευματικά, προστατευτική πρόθεση προς το εύλογα ποθούμενο σας!
Καλό ξημέρωμα.
-
16-03-2012, 10:57 AM #40
καλημερα κα. Σπίγγου
Καταρχήν δεν έκανα καμία πρόβλεψη. Δεν είναι το αντικείμενο μου εξάλλου. Ένα χουμοριστικό σχόλιο έκανα εκτός και αν δεν επιτρέπεται πράγμα το οποίο δεν γνωρίζω. Περαιτέρω δεν απαξίωσα κανέναν εδώ μέσα και ούτε πρόσβαλα. Αντίθετα θεωρώ άκρως προσβλητική την απάντησή σας προς το πρόσωπο μου και λυπάμαι ιδιαίτερα που για την ασφυξία που αισθανθήκατε.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.