s
Τι ζητάει το κάθε ζώδιο από μία σχέση ; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 46

Re: Τι ζητάει το κάθε ζώδιο από μία σχέση ;

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Kαι γιατί ανησυχείς? Ούτε εμένα με καταλαβαίνουν, αλλά τελικά μάλλον οφείλεται στο μεγαλείο(μην το σχολιάσει κανείς:evil: ) της διάνοιας μου.
    Και για να μην κατηγορηθώ ως fftopic: το καλό είναι ότι οι αιγόκεροι δείχνουμε να ξέρουμε τί θέλουμε(επίσης αφηστε το ασχολίαστο) και τελικά εκπέμπουμε κύρος!:bigsmile:

Αντικειμενικά, λόγω σοβαρότητας ειμαστε από τα πιο σταθερά άτομα, και προσηλωμένοι στους στοχους μας!
    μπορώ να πω ότι πράγματι οι Αιγόκεροι είναι οι μόνοι άνθρωποι που κατά ένα περίεργο τρόπο ξέρουν τι θέλουν..μήπως να μας πούνε το μυστικό?!?
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    μπορώ να πω ότι πράγματι οι Αιγόκεροι είναι οι μόνοι άνθρωποι που κατά ένα περίεργο τρόπο ξέρουν τι θέλουν..μήπως να μας πούνε το μυστικό?!?
    Ο Κρόνος είναι καλός...
    Όσοι τον εχουν στο κεφάλι τους δεν τον θελουν και όσοι δεν τον έχουν τον επιθυμούν κατά βάθος!

Συγγνώμη αλλά εγώ τον Κρόνο τον υπεραγαπώ! Δεν δίνει φρούδες ελπίδες, αλλά ξεμπροστιάζει αδυναμίες και ανθρώπους.

Συγγνώμη αλλά εγώ τον Κρόνο τον υπεραγαπώ! Δεν δίνει φρούδες ελπίδες, αλλά ξεμπροστιάζει αδυναμίες και ανθρώπους.
    Quote Originally Posted by kia View Post
    Ο Κρόνος είναι καλός...
    Όσοι τον εχουν στο κεφάλι τους δεν τον θελουν και όσοι δεν τον έχουν τον επιθυμούν κατά βάθος!

(χμμ μετά από όσα διάβασε πάει να βρει που έχει τον Κρόνο ...)
    mpiskoto sokolatas

Αφού mpiskoto ψάχνεις μιας και ειδα ότι ζήτησες τις θέσεις των πλανητών σου, σου εγγυώμαι ότι οι αξιόλογοι αστρολόγοι μας θα σου τον βρουν άμεσα............ τον Κρόνο.

Αφού mpiskoto ψάχνεις μιας και ειδα ότι ζήτησες τις θέσεις των πλανητών σου, σου εγγυώμαι ότι οι αξιόλογοι αστρολόγοι μας θα σου τον βρουν άμεσα............ τον Κρόνο.
    άμα τον έψαχνα εγώ τον Κρόνο δεν νομίζω να τον έβρισκα ποτέ μου...εδώ μετά βίας κατάλαβα πριν λίγο καιρό ότι όταν λέμε "ο ήλιος είναι στο τάδε ζώδιο" αναφερόμαστε στο γενέθλιο ζώδιο...:embarrest
    mpiskoto sokolatas

Καλώς ήλθες στον πληρέστερο αστρολογικό χώρο.
    Με μια μικρή πλοήγηση θα ανακαλύψεις έναν πραγματικό θησαυρό γνώσης, ακόμα και για εσένα που είσαι αρχάρια

Τέρμα όμως τα fftopic: , ας επανέλθουμε στο θέμα!

Eγώ τον Κρόνο τον μισώ! Πειράζειιιι? Όοοοοχι δεν πειράάάζειιιι! :toung:
    Είμαι ninja!!!

Πειράζει που είσαι και μεγάλη φίρμα;;; Πειράζει;;;
    Όχι δεν πειράζει....

Και γω στην αρχή δεν τον πολυσυμπαθούσα τον Κρονούλη αλλά έμαθα να ζω με αυτόν! Δεν μπορώ να του ξεφύγω...

E, καλά τώρα...κρύβε λόγια κρύβε λόγια λέμε με πιάνει το μάτι!!! :toung: Στο θέμα μας: ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟΟΟ!!! :sick:
    Είμαι ninja!!!

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)