- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 43
Thread: Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης
-
04-07-2006, 11:29 PM #31
Re: Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης
Εκείνη ισχυρίζεται, πως όχι! Οταν οι άλλοι απιστούν στα κρυφά, εκείνη δεν κρύβεται. Απλά η καρδιά της χωράει πολλούς. Αλλά το πιστεύει, δεν κοροΪδεύει κανέναν. Είναι ο εαυτός της...και το ίδιο επιθυμεί και δι' υμάς! Δεν βάζει περιορισμούς, δεν δέχεται περιορισμούς! Και στην τελική, τι σημαίνει ερωτική πίστη; Αν υπάρχουν κανόνες του "ερωτεύεσθαι" και του "αγαπάν" τότε αλίμονό μας! Δεν θα υπάρχει και πιο ανιαρό πράγμα από τον έρωτα!
Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
04-07-2006, 11:42 PM #32
ευχαριστώ πολύ!
αν και δεν μπορώ να το δω τόσο ψύχραιμα...:suspiciou
-
05-07-2006, 12:08 AM #33
Δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο... έχω Αφροδίτη στους Διδύμους!
Δεν είμαι τόσο κτητική! Τα γεγονότα από μόνα τους δεν έχουν ηθικη χροιά, εμείς τα ντύνουμε αναλόγως με την κουλτούρα,τα ήθη και τις πολιτισμικές καταβολές μας. Η απιστία σε μερικούς λαούς δεν υφίσταται καν!
Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
05-07-2006, 12:21 AM #34
μάλλον εγώ που έχω αφροδίτη στον ταύρο θα την βρίσκω ιδιαίτερα φιλελεύθερη!
εντάξει πάντα πάιζουν πολλά πράγματα ρόλο και βέβαια η αφροδίτη όπως ξαναειπώθηκε δεν δείχνει πράγματα μόνο στα αισθηματικα...
σε ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη αν σας πρήζω...
-
05-07-2006, 12:42 AM #35
Αχ δεν μπορώωωωω:sad2: ...είμαι πολύ κτητική,μου δίνει ασφάλεια η ιδέα ότι ένα άτομο είναι απολύτως "δικό μου":embarrest Και για απιστίες και καρδιά μαρούλι ούτε λόγος:suspiciou
Όχι πολύ αφροδτιο-διδυμίσιο εκ μέρους μου lol
-
05-07-2006, 08:52 AM #36
μια απο τα ιδια!
-
05-07-2006, 09:38 AM #37
Originally Posted by fillenia
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
05-07-2006, 11:55 AM #38
Originally Posted by panther
-
05-07-2006, 12:03 PM #39
Originally Posted by Vassilis13
Γράφεις κάτι και θές να το καταλάβω, χωρίς να γνωρίζω ποιός έχει την Αφροδίτη στους Διδύμους! Εσύ ή η κοπέλα σου? Πραγματικά, μπερδεύτηκα, βοήθησε με λίγοI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
05-07-2006, 12:10 PM #40
Υπάρχει μια τάση τελευταία να προσωποποιούνται σχεδόν όλα τα θέματα και μερικοί να επιμένουν παρά την ευγενική διάθεση των διαχειριστών να τους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Το θέμα έχει να κάνει με την Αφροδίτη. Όποιος/α έχει να καταθέσει κάτι επί του θέματος και να βοηθήσει ας το κάνει. Η αμφίδρομη επικοινωνία δεν μπορεί να μεταφράζεται από τον καθένα όπως επιθυμεί ή τον βολεύει αλλά όπως έχει καθοριστεί από τον δικτυακό τόπο myhoroscope.gr
Αν επίσης υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας ας γίνει στα κατάλληλα φόρουμς.
Διαφορετικά θα αδρανοποιηθούν 4-5 λογαριασμοί μελών και θα τελειώσει το τσίρκο.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.