- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 68
-
23-01-2011, 01:38 PM #31
Re: ΩΡΙΑΙΑ Θα μιλησει ο Χρηστος με την μητερα του;
Δέσποινα μου, ο κυβερνήτης της κουνιάδας σου και του Χρήστου θα σχηματίσουν τετράγωνο. Γενικά οι ενδείξεις που έχουμε δεν είναι οι απαιτούμενες για θετική εξέλιξη, ωστόσο ένα τετράγωνο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό.
Δείχνει μεγάλη δυσκολία ως προς την επίτευξη του στόχου παράλληλα λόγω Κρόνου, θα μπορούσε να δείχνει προς το τέλος του χρόνου κι αφού έχετε εξαντλήσει όλα τα μέσα ότι πετυχαίνετε τον σκοπό σας.
Με λίγα λόγια αφού σας έχει βγάλει το λάδι ίσως και να τον δει.
Φυσικά με τόσα Κρόνια στοιχεία που έχει η γυναίκα αυτή στο ωριαίο δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Με Ήλιο, ¶ρη στον 1ο της έχει πολύ εγωισμό, έπαρση, αλαζονεία, είναι σκληρή, δυναμική και έχει ευαίσθητο νευρικό σύστημα.
Ο Ερμής, ο Χρήστος δηλαδή βρίσκεται στον 12ο της, μοιάζει σαν να θέλει να τον κρύψει στο υποσυνειδητο της, λες και είναι εχθρός της.
-
23-01-2011, 03:12 PM #32
Αυτόν τον ωραίο αναλυτικό χάρτη της ωριαίας με όλες τις λεπτομέρειες για τους πλανητες, τις θεμελιώδεις δυνάμεις, τους αραβικούς κλήρους κ.λ.π., απο που μπορεί κανείς να τον βγάλει?:blink:
-
23-01-2011, 03:49 PM #33
Από που αλλού εκτός από το myHoroscope. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο αυτό το πρόγραμμα online.
Αρκεί να βρω λίγο χρόνο να το εγκαταστήσω να το βλέπετε όλοι.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
23-01-2011, 04:11 PM #34
Αγαπημενη μου Τινα
ετσι ειναι..
σκληρη ..
δεν λυγιζει
δεν παιρνει απο λογια..
και ναι..φερεται σαν να τον εχει θαψει στο μυαλο της
σημερα θα μαθω ημερομηνια γεννησης της και θα τον γραψω εδω..Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
23-01-2011, 07:05 PM #35
Δέσποινα μου,
ο Ζαφ είναι ο 7ος οίκος και η αδερφή του ο 9ος οίκος. Ο Ζάφ έχει στον οίκο του την Αφροδίτη που δείχνει ότι αυτός παίζει τον μεσολαβητικό ρόλο για να μιλήσουν μάνα και γιος. Η Αφροδίτη πάει να κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη της αδερφής του που δείχνει ότι πρόκειται να της μιλήσει. Το παιδί είναι στον 1ο οίκο με κυβερνήτη Ερμή.
Ο Ερμής είναι στο ζώδιο και τον οίκο της μητέρας του που δείχνει την επιθυμία του να την δει και να της μιλήσει. Ο δικός της κυβερνήτης όμως είναι ο Κρόνος κι έχει Ήλιο και ¶ρη στον οίκο της. Συμφωνώ με την Τίνα ότι αυτό δείχνει εγωισμό πείσμα και σκληρότητα.
Ο κυβερνήτης της ο Κρόνος στον Ζυγό δεν έχει καμιά σχέση με τον Ερμή από κυβέρνηση, όρια ή πρόσωπο, πράγμα που δείχνει ότι αυτή δεν θέλει να τον δει. Όμως ο Κρόνος είναι στην έξαρση του, στο ζώδιο της Αφροδίτης και στα όρια του Δία. Αυτό δείχνει ότι φαίνεται πιο αρνητική απ' όσο πραγματικά είναι.
Ο Ερμής πάει να σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο και συμφωνώ με την Τίνα ότι αυτό είναι αρνητικό αλλά ότι μπορεί να δεχτεί τελικά κάποια στιγμή την συνάντηση. Παρόλο που τελικά μπορεί να γίνει η συνάντηση, αυτή δεν θα αλλάξει στάση από εγωισμό και θα συνεχίσει να είναι απορριπτική και αρνητική απέναντι του.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία, Δέσποινα μου.
-
23-01-2011, 07:10 PM #36
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Τώρα θα είμαι off topic αλλά θα σκάσω άμα δε μιλήσω!:nuts:
Και ποια νομίζει τελικά ότι είναι η κυρία
που θα της ζητήσουμε και ακρόαση για να δώσει και συγχωροχάρτι?
Η Μαρία Αντουαννέτα ή ο Πάπας?
Μη τη ρωτάτε καθόλου.
Ένας άνθρωπος και μάλιστα αυτός που έφερε στον κόσμο
έχει να της πει κάτι.
Θα τον δει και θα σκάσει!
-συγγνώμη αλλά τα'χω πάρει-:embarrestTabula rasa
-
23-01-2011, 11:15 PM #37
Αγαπημενη μου Κορραλια
σε ευχαριστω που κοιταξες τον χαρτη:bigsmile:
Μολις ηρθα απο την συναντηση
ο χαρτης της ωριαιας επιβαιβαιωθηκε πριν λιγο
μπηκαμε στο σπιτι εγω ο Ζαφ και ο Χρηστος
αρχισε να ουρλιαζει και να του λεει να φυγει
και ουτε στην κηδεια μου να πατησεις..
Αρνηση και πεισμα και αδιαλαξεια
δεν ακουει τιποτα και κανεναν..ειμαστε εκει απο τις 6 το απογευμα
εως τις 9
ολες τις ωρες αυτες μπηκε μεσα και εκατσε στο δωματιο της και ο γιος της μονος στο σαλονι[δεν εφυγε το παληκαρι]
εγω μετον Ζαφ προσπαθουσαμε στο δωματιο της μεσα μαζι της να της δωσουμε να καταλαβει
αλλα τιποτα αυτη..
εληξε αδοξα
οπως πολυ σωστα ειπατε οτι θα γινοταν..
Την αλλη εβδομαδα θα ξαναπαμε παλι με τον Χρηστο
ξανα ..και ξανα..αν και δεν νομιζω οτι θα τον δεχτει ποτε..
Θα ηιθελα να ρωτησω κατι αγαπημενες
Τινα μου και Κοραλλια μου φαινεται πουθενα στον χαρτη
οτι θα σκαγανε καποια κρυμμενα μυστικα;[αιτιες της ρηξης]
μαθαμε πραγματα εγω και οΖαφ και μας εφυγε η γη κατω απο τα ποδια...
σας ευχαριστω ολους σας
και παλι!:bigsmile:
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
23-01-2011, 11:39 PM #38
Δέσποινα λυπάμαι που απογοητεύτηκες αλλά ήταν αναμενόμενη η κατάληξη.
Τωρα για τα μυστικά που ρωτάς φαίνονται από τον 12ο οίκο.
Στο ωριαίο ο Ερμής (Χρήστος) είναι στον 12ο της, επομένως κάποια μυστικά τα κρατούσε η μητέρα του, είδες και στο προηγούμενο ποστ σου είπα ότι μοιάζει σαν να τον κρατά κρυφό το γιο της.
Δεν εστιάσαμε στα μυστικά γιατί άλλο ήταν το ερώτημα, ωστόσο οι εμπεριεχόμενοι 6ος/12ος κρύβουν και αυτοί τα μυστικά τους.
-
23-01-2011, 11:44 PM #39
Βρε Δέσποινα… Χωρίς διάθεση αδιακρισίας, τι μπορεί να είναι τόσο σοβαρό ώστε μία μάνα να μην θέλει να δει το παιδί της, ακόμα και μπροστά στο ενδεχόμενο του θανάτου; Απορώ!
Αν θες μας λες με δυο επιγραμματικά λόγια, μπας και καταλάβουμε κάτι. (Αν και δεν συγχωρείται μια τέτοια στάση. Έλεος!)
ΥΓ: Hattie 23 πράβο για την πρόβλεψη! Πάσο!:bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
23-01-2011, 11:59 PM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.