- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 70
Thread: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
-
31-01-2011, 12:13 PM #31
Re: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΧΩ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΙΓΩΝΑ.
ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΟΥΡΑΝΟ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11ο
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 3ο
ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ?? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ??
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!:bigsmile:
-
04-02-2011, 04:14 PM #32
καλησπέρα διαβάζοντας το άρθρο σας έχω συγκλονιστεί. Στο χάρτη του αδερφού μου υπάρχει ένα Μεγάλο τρίγωνο Ωροσκόπου(Υδροχόος - 1ος οίκος)-Σελήνης(Ζυγός 8ος οίκος)-Αφροδίτης(Δίδυμοι- 4ος οίκος) που βγάζει μάτι. Παιδί διαμάντι, ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά για όλους...Τυχερός? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...
Τον χάσαμε σε τραγικό τροχαίο 3 ημέρες πριν τα 3Οα του γενέθλια! Υπάρχει βέβαια και μια Σύνοδος Σελήνης - Πλούτωνα στο Ζυγό που δεν ξέρω αν αλλάζει τα πράγματα...προφανώς ΚΑΤΙ αλλάζει...
-
05-02-2011, 12:58 PM #33
-
05-02-2011, 01:02 PM #34
-
05-02-2011, 01:05 PM #35
-
05-02-2011, 02:11 PM #36
Είναι πολύ δύσκολο να ερμηνεύει κανείς ξεκομμένα μια όψη από τον υπόλοιπο χάρτη. Είναι μεγάλα τρίγωνα σε ζώδια της γης και σε οίκους του αέρα. Γενικά μιλώντας, το άτομο μπορεί να αξιοποιήσει (για παράδειγμα στην δουλειά του) επικοινωνιακές ικανότητες και μια ικανότητα να έρχεται σε επαφή με πολλή κόσμο.
-
05-02-2011, 02:17 PM #37
Λυπάμαι για τον αδερφό σου και σας εύχομαι ψυχική δύναμη. Ναι, έτσι είναι όπως το λες. Το μεγάλο τρίγωνο μπορεί να δώσει στοιχεία στον χαρακτήρα, κάποια ταλέντα και μια εύνοια σε κάποιους τομείς αλλά δεν προστατεύει το άτομο με ένα μανδύα τύχης γενικά στην ζωή του. Συχνά τα άτομα αυτά έχουν πολύ δύσκολη ζωή. Και το τελευταίο που χρειάζονται είναι να τους πει κάποιος να μην επαναπαύονται γιατί δεν θα καταφέρουν τίποτε στην ζωή τους.
-
17-03-2011, 11:16 AM #38
Γεια σας!!
εδω και λιγο καιρο ξεκίνησα να διαβαζω αστρολογια και ειναι τοσα πολλα αυτα που προσπαθω να καταλαβω....
υπάρχει και στο δικό μου χάρτη ένα τρίγωνο του ήλιου με τον ουρανό και του ερμή με το δία. για το πρώτο διάβασα ότι εχει να κανει με διαισθηση και γενικα είδα στο χάρτη μου διαισθηση και ενόραση... προς το παρόν δεν συμβαινει αυτο...
το τρίγωνο που σχηματίζει ο ήλιος είναι κακο;;:worried:
-
17-03-2011, 12:02 PM #39
Όπως το λες δεν πρόκειται για μεγάλο τρίγωνο αλλά για ένα απλό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και ένα άλλο με τον Ερμή και Δία. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό γιατί να είναι κακό; Συνήθως δείχνει ένα άτομο που έχει ανάγκη από περιθώρια ελευθερίας για να προστατεύει την μοναδικότητα και την διαφορετικότητά του. Επίσης μπορεί να δείξει ένα ενδιαφέρον για ιδέες περισσότερο κοινωνικές.
-
17-03-2011, 12:10 PM #40
πως ξεχωρίζουμε ένα τρίγωνο από ένα "μεγάλο" τρίγωνο;
δώσατε ένα παράδειγμα με ένα ωροσκόπιο, με εικόνα!
Με εκτίμηση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.