s
[Συζήτηση] Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 70

Re: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΕΧΩ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΙΓΩΝΑ.
    ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΟΥΡΑΝΟ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
    ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
    Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ
    Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11ο
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 3ο
    ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ?? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ??
    ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!:bigsmile:

καλησπέρα διαβάζοντας το άρθρο σας έχω συγκλονιστεί. Στο χάρτη του αδερφού μου υπάρχει ένα Μεγάλο τρίγωνο Ωροσκόπου(Υδροχόος - 1ος οίκος)-Σελήνης(Ζυγός 8ος οίκος)-Αφροδίτης(Δίδυμοι- 4ος οίκος) που βγάζει μάτι. Παιδί διαμάντι, ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά για όλους...Τυχερός? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...
    Τον χάσαμε σε τραγικό τροχαίο 3 ημέρες πριν τα 3Οα του γενέθλια! Υπάρχει βέβαια και μια Σύνοδος Σελήνης - Πλούτωνα στο Ζυγό που δεν ξέρω αν αλλάζει τα πράγματα...προφανώς ΚΑΤΙ αλλάζει...

Quote Originally Posted by viviana View Post
    Κάλησπέρα και πάλι κ. Μόζορα! Θα ήθελα αν είναι εύκολο να με κατατοπίσετε για ένα μεγάλο τρίγωνο που έχει ο σύντροφος μου στον χάρτη του. Είναι Δίας, Αφροδίτη, Ουρανός στα ζώδια τοξότης- κριός- τοξότης στους 12ο, 3ο, 12ο οίκους αντιστοίχως.΄Επίσης, ο ¶ρης στον κριό και τον 3ο οίκο κάνει ένα ακόμα τρίγωνο με τον Ουρανό του. Συγγνώμη αν το τελευταίο στοιχείο είναι άσχετο απλά ακόμα είμαι στην αρχή και προσπαθώ να πώ ότι μαθαίνω!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Γεια σου, viviana.

Για να έχουμε μεγάλο τρίγωνο πρέπει τρεις τουλάχιστο πλανήτες να σχηματίζουν τρίγωνα μεταξύ τους από τρία διαφορετικά ζώδια. Αυτά που αναφέρεις είναι απλά τρίγωνα πλανητών σε δύο ζώδια.

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Υπέροχο άρθρο με πολύ δυνατά παραδείγματα.

Έχω δει σε χάρτη ένα τέτοιο τρίγωνο με Δία στον Κριό στον 12ο, Σελήνη στο Λιοντάρι στον 5ο και Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 8ο.
    Πραγματικά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω ξεκάθαρα.
    Αν μπορέσετε κάποια στιμγή δώστε μου μερικά στοιχεία για την όψη.
    Θέλω να μάθω πως μπορεί να ερμηνευθεί.

Ευχαριστώ.
    Αυτό το μεγάλο τρίγωνο βοηθά το άτομο σε ότι κάνει να έχει όραμα και σχέδια για το μέλλον, καθώς και μια θετική στάση προς την ζωή. Δίνει καλοπροαίρετα στοιχεία στον χαρακτήρα, ευαισθησία και ανθρωπισμό.

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Κοραλλία,

Σ' ευχαριστούμε για το άρθρο ! Θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μου. Πολλές φορές
    το μεγάλο τρίγωνο δημιουργείται από πλανήτες που δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο
    στοιχείο, επειδή κάποιος πλανήτης είναι στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου, ενώ οι
    υπόλοιποι στις πρώτες. Το δεχόμαστε σαν μεγάλο τρίγωνο σ΄αυτή την περίπτωση;

Το δεχόμαστε ως μεγάλο τρίγωνο αλλά παίρνουμε υπόψη μας το κράμα των στοιχείων που δημιουργείται. Το άτομο θα έχει μια ευκολία στο να συνδυάσει αυτά τα στοιχεία στην έκφραση του μεγάλου τριγώνου.

Quote Originally Posted by dimosasoee View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΕΧΩ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΙΓΩΝΑ.
    ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΟΥΡΑΝΟ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
    ΑΡΗΣ(ΤΑΥΡΟ)-ΣΕΛΗΝΗ(ΠΑΡΘΕΝΟ)-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)
    Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ
    Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 11ο
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 3ο
    ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ?? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ??
    ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!:bigsmile:
    Είναι πολύ δύσκολο να ερμηνεύει κανείς ξεκομμένα μια όψη από τον υπόλοιπο χάρτη. Είναι μεγάλα τρίγωνα σε ζώδια της γης και σε οίκους του αέρα. Γενικά μιλώντας, το άτομο μπορεί να αξιοποιήσει (για παράδειγμα στην δουλειά του) επικοινωνιακές ικανότητες και μια ικανότητα να έρχεται σε επαφή με πολλή κόσμο.

Quote Originally Posted by vicky_l View Post
    καλησπέρα διαβάζοντας το άρθρο σας έχω συγκλονιστεί. Στο χάρτη του αδερφού μου υπάρχει ένα Μεγάλο τρίγωνο Ωροσκόπου(Υδροχόος - 1ος οίκος)-Σελήνης(Ζυγός 8ος οίκος)-Αφροδίτης(Δίδυμοι- 4ος οίκος) που βγάζει μάτι. Παιδί διαμάντι, ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά για όλους...Τυχερός? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...
    Τον χάσαμε σε τραγικό τροχαίο 3 ημέρες πριν τα 3Οα του γενέθλια! Υπάρχει βέβαια και μια Σύνοδος Σελήνης - Πλούτωνα στο Ζυγό που δεν ξέρω αν αλλάζει τα πράγματα...προφανώς ΚΑΤΙ αλλάζει...
    Λυπάμαι για τον αδερφό σου και σας εύχομαι ψυχική δύναμη. Ναι, έτσι είναι όπως το λες. Το μεγάλο τρίγωνο μπορεί να δώσει στοιχεία στον χαρακτήρα, κάποια ταλέντα και μια εύνοια σε κάποιους τομείς αλλά δεν προστατεύει το άτομο με ένα μανδύα τύχης γενικά στην ζωή του. Συχνά τα άτομα αυτά έχουν πολύ δύσκολη ζωή. Και το τελευταίο που χρειάζονται είναι να τους πει κάποιος να μην επαναπαύονται γιατί δεν θα καταφέρουν τίποτε στην ζωή τους.

Γεια σας!!

εδω και λιγο καιρο ξεκίνησα να διαβαζω αστρολογια και ειναι τοσα πολλα αυτα που προσπαθω να καταλαβω....
    υπάρχει και στο δικό μου χάρτη ένα τρίγωνο του ήλιου με τον ουρανό και του ερμή με το δία. για το πρώτο διάβασα ότι εχει να κανει με διαισθηση και γενικα είδα στο χάρτη μου διαισθηση και ενόραση... προς το παρόν δεν συμβαινει αυτο...
    το τρίγωνο που σχηματίζει ο ήλιος είναι κακο;;:worried:

Όπως το λες δεν πρόκειται για μεγάλο τρίγωνο αλλά για ένα απλό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και ένα άλλο με τον Ερμή και Δία. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό γιατί να είναι κακό; Συνήθως δείχνει ένα άτομο που έχει ανάγκη από περιθώρια ελευθερίας για να προστατεύει την μοναδικότητα και την διαφορετικότητά του. Επίσης μπορεί να δείξει ένα ενδιαφέρον για ιδέες περισσότερο κοινωνικές.

Όνομα:
    Γιώργος

πως ξεχωρίζουμε ένα τρίγωνο από ένα "μεγάλο" τρίγωνο;
    δώσατε ένα παράδειγμα με ένα ωροσκόπιο, με εικόνα!

Με εκτίμηση

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)