- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 140
-
31-12-2010, 09:08 AM #31
Re: Ωριαια αστρολογια -γενικες αποριες
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-12-2010, 09:20 AM #32
Μητσάκο σ' ευχαριστώ!!
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, με τον σύντροφό μου συμβιώνουμε αλλά τα διαζύγιά μας από προηγούμενο γάμο που είχε ο καθένας από μας, δεν έχουν εκδοθεί ακόμα, αναμένονται το 2011. Στην περίπτωση αυτή ποιός είναι ο σημειοδότης του συντρόφου μου;
Ελπίζω να έγινα περισσότερο κατανοητή :bigsmile:
-
31-12-2010, 11:21 AM #33
Καλημερα και ευχαριστω !Μια αλλη ερωτηση επειδη αναφερες τους παραγωγους οικους.
Αν θελουμε να δουμε ενα τριτο προσωπο μεσα στην σχεση .Κοιταμε τον παραγωγο οικο του 5ου για τον συντροφο ,δηλαδη τον 9ο.
Σε αυτη την περιπτωση οι δεικτες θα ειναι παλι τρεις? Δηλαδη ,σεληνη και οι κυβερνητες του 5ου οικου (1ο για τον συντροφο) και 9ου (5ος για τον συντροφο ) για τον τριτο προσωπο.
Σε αυτη την περιπτωση δεν θα πρεπει να εξεταστει και ο κυβερνητης του ατομου που θετει την ερωτηση η δεν χρειαζεται,επειδη η ερωτηση αφορα τον συντροφο του αλλου και οχι τον ιδιο ?
Τελος αν το ο κυβερνων πλανητης του 5ου για τον συντροφο(9ος για το ατομο που ρωτα) ,ειναι ο ιδιος με τον κυβερνων πλανητης του ατομου που θετει την ερωτηση αυτο ειναι στοιχειο οτι ,ο ερωτων δεν πρει να φοβαται για υπαρξη τριτου προσωπου ,επειδη στα ερωτικα του συντροφου υπαρχει ταυτιση δεικτων η δεν μας αφορα εδω καθολου ο κυβερνητης του ωροσκοπου ?
Για να δωσω ενα παραδειγμα.Η ερωτηση γινεται και ο ωροσκοπος ειναι ζυγος ,αρα ο δεικτης για τον ερωτων ειναι η Αφροδιτη.Η ερωτηση αφορα τον συντροφο του ερωτοντα αρα κοιταμε το δεικτη του 5ου υδροχοος αρα παραδοσιακος κυβερνητης κρονος ο οποιος βρισκεται στον ζυγο.Τα ερωτικα του συντροφου θα φανουν απο τον παραγωγο οικος που για τον ερωτοντα ειναι ο 9ος.Και αυτος ο 9ος εχει κυβερνων πλανητη επισης την αφροδιτη.
Σε αυτη την περιπτωση .οι δεικτες ειναι η σεληνη ,η αφροδιτη και ο κρονος .Το γεγονος οτι υπαρχει ταυτιση του ερωτοντα και του δεικτη του 5ου οικου για τον συντροφο,δειχνει οτι ο συντροφος ειναι στραμμενος προς το ατομο που θετει την ερωτηση και δεν υπαρχει τριτο προσωπο ?
εχω:bigsmile:
-
29-01-2011, 02:25 PM #34
Οταν ο κυβερνητης του ωροσκοπου δεν ταιριαζει με την πλανητικη ωρα .Θεωρουμε οτι ο χαρτης ειναι ακυρος και δεν πρεπει να τον εξετασουμε?
-
29-01-2011, 04:06 PM #35
-
30-01-2011, 01:31 AM #36
-
30-01-2011, 01:38 AM #37
Και μια ακόμα ερώτηση: Τί γίνεται με τους ανάδρομους πλανήτες??? Τί σημαίνουν στην ωριαία αστρολογία?
-
30-01-2011, 01:40 AM #38
Δεν νομιζω οτι ο χειρων παιζει ρολο στην ωριαια .Αν δεν κανω λαθος νομιζω μολις το 1933 η 1953 μπηκε στο δικο μας ηλιακο συστημα απο οπου καποια στιγμη θα ξαναβγει.Πανω οτι εχω κοιταξει απο ωριαια ουτε ο χειρων ουτε το βερτεξ εχει σημασια στην ωριαια.
-
30-01-2011, 01:57 AM #39
Λουλουδένια μου όλες τις όψεις της Σελήνης μελετάμε. Τελευταία όψη με Χείρωνα; θα προτιμούσα να είναι με πλανήτη η τελευταία όψη ή με τον κλήρο τύχης ο ποίος στην ωριαία αστρολογία είναι σημαντικός.
Οι ανάδρομοι πλανήτες συνήθως φέρνουν καθυστερήσεις. Πολλές φορές μας δείχνουν ποια είναι τα θέματα που απαιτούν επανεξέταση και ποια είναι εκείνα για τα οποία μελλοντικά ενδεχομένως αλλάξουμε γνώμη.
Για παράδειγμα αν ρωτάς "θα κάνω σχέση με τον Κώστα;" και ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος, το πιθανότερο είναι να αλλάξεις γνώμη και να μην σε ενδιαφέρει αργότερα μια σχέση με τον Κώστα.
Αν όμως ρωτάς για χωρισμό πχ. "θα επιστρέψει ο Κώστας;" τότε παρακαλάμε να είναι ανάδρομος ο κυβερνήτης του Κώστα για να επιστρέψει.:bigsmile:
-
30-01-2011, 03:31 AM #40
Να κανω μια χαζη ερωτηση ?Ειμαι ξανθια ετσι και αλλοιως απο γεννησιμιου μου :toung:.
Το τετραγωνο αναδρομου κρονου και ερμη τωρα θεωρειτε αποκλινουσα οψη?
Αν ο αναδρομος πλανητης δεν ανηκει στον ερωτοντα αλλα στο αλλο ατομο η αναδρομη κινηση δειχνει καθυστερηση ως κατι το αρνητικο (αφου ηταν τετραγωνο) ενω οταν γυρισει ορθροδρομος τελικα θα γινει? .Αυτο δεν το εχω καταλαβει οταν γυρισει ορθροδρομος ο κρονος θα ξαναπιασει τετραγωνο με τον Ερμη ?Αφου τοτε θα εχει προχωρησει ο χαρτης λογικα δεν θα επρεπε να δειχνει αποφυγη καποια συγκρουσης αναμεσα στους δυο ?(σκεφτομαι ακομα την ερωτηση της δεσποινας συγγνωμη :embarrest).
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.