s
Μετενσαρκωση & Μεταθανατιες εμπειριες - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 37 of 37
    Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Re: Μετενσαρκωση & Μεταθανατιες εμπειριες

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Αυτό είναι αλήθεια, ότι η επιστήμη έτσι ακριβώς πρέπει να λειτουργεί όπως ανάφερες και όχι όπως ένας κοινός άνθρωπος! Εγώ ανοιχτή είμαι σε διάλογο για το οποιοδήποτε θέμα απλά αυτό το θέμα με την μετενσάρκωση δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχω ζήσει σε άλλη ζωή και ότι πρόκειται να ξαναζήσω! Δεν λέω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβαίνει κάτι τέτοιο όμως... Απλά δεν μπορώ ίσως να το συνειδητοποιήσω!
    Αν προσπαθούσες όμως; :unsure:
    Με την έννοια βέβαια ότι το μυαλό μας θα πρέπει να είναι ανοιχτό και ότι δεν πρέπει απαραίτητα να πιστέψουμε σε κάτι που μας είναι άγνωστο, αλλά να το κατανοήσουμε.
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Ζωή και Ζώδια View Post
    Αν προσπαθούσες όμως; :unsure:
    Με την έννοια βέβαια ότι το μυαλό μας θα πρέπει να είναι ανοιχτό και ότι δεν πρέπει απαραίτητα να πιστέψουμε σε κάτι που μας είναι άγνωστο, αλλά να το κατανοήσουμε.
    Θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό! Γιατί ανοιχτή είμαι και προσπαθώ να το κατανόησω, απλά ίσως δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα της μετενσάρκωσης και ίσως, άμα οι γνώσεις μου είναι σε αρχικό στάδιο πέρι του θέματος, να μην μπορώ να συνειδητοποιήσω την έκταση του θέματος!:embarrest
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Εγώ ανοιχτή είμαι σε διάλογο για το οποιοδήποτε θέμα απλά αυτό το θέμα με την μετενσάρκωση δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχω ζήσει σε άλλη ζωή και ότι πρόκειται να ξαναζήσω! Δεν λέω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβαίνει κάτι τέτοιο όμως... Απλά δεν μπορώ ίσως να το συνειδητοποιήσω!
    Ιδού η πρόκληση !

Τι θάλεγες , θα μπορούσες πειραματικά να ασκηθείς σε μια άσκηση ατομικής αναδρομής,
    σε παρελθόντα έτη και στη συνέχεια και σε προγενέθλιες καταστάσεις;

¶σκηση εξαιρετικά απλή, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο, έτσι πειραματικά,
    και να μας πεις αργότερα τα αποτελέσματά της;

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Πασχάλης View Post
    Ιδού η πρόκληση !

Τι θάλεγες , θα μπορούσες πειραματικά να ασκηθείς σε μια άσκηση ατομικής αναδρομής,
    σε παρελθόντα έτη και στη συνέχεια και σε προγενέθλιες καταστάσεις;

¶σκηση εξαιρετικά απλή, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο, έτσι πειραματικά,
    και να μας πεις αργότερα τα αποτελέσματά της;
    Και πώς γίνεται αυτό;;;;
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

δεν ξερω πολλα απο αστρικα σωματα και μεταθανατιες εμπειριες,νομιζω ομως οτι τοσο το συμπαν οσο και ο ανθρωπος ειναι δημιουργηματα ενος θεου,μιας ενεργειας αστειρευτης.η ενεργεια αυτη βρισκεται παντου γυρω μας και μεσα μας αφου ειναι πανταχου παρων και τα παντα πληρων.και αφου η ενεργεια δεν χανεται ποτε απλα αλλαζει μορφες,σιγουρα μετα τον θανατο του φυσικου σωματος που ισως ειναι ενεργεια σε μια συγγεκριμενη συχνοτητα,ν αλλαζει μορφη.η και γιατι να μην εκπεμπεται σε αλλες πιο υψηλες συχνοτητες?πιστευω στην μετενσαρκωση η μετεμψυχωση δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος,οπως πιστευω οτι ερχομαστε οχι τυχαια αλλα απο επιλογη μας για καποιο λογο,που ανακαλυπτουμε σταδιακα στη ζωη μας.ενα σχεδιο ζωης που πρεπει να εκπληρωσουμε σε συγκεκριμενα χρονικα πλαισια,μιας και ο χρονος υπαρχει μονο στην γηινη ζωη μας

Και πώς γίνεται αυτό;;;;
    Μαγικά

Διάλεξε έναν ήσυχο χώρο, κατά προτίμηση αυτόν που χρησιμοποιείται ατομικά, πλύνε τα χέρια σου κατ' αρχήν. άναψε ένα κεράκι και τοποθέτησέ το σε ένα τραπεζάκι μπροστά σου, άμα κάθεσαι σε καρέκλα ή δίπλα στο κρεβάι άμα ξαπλώνεις και εάν είσαι θρησκευόμενο άτομο ξεκίνα με μια προσευχή της θρησκείας σου, (το Πάτερ ημών είναι ιδανικό για χριστιανούς), καίγοντας συγχρόνως λιβάνι.

Μια χαμηλή μουσική χαλάρωσης βοηθάει και ο φωτισμός, καλό είναι να είναι αρκετά χαμηλωμένος.
    Καλύτερη ώρα όταν αρχίζει να σουρουπώνει, αν και μορεί να γίνεται κάθε ώρα.
    Η πλέον ιδανική ώρα είναι τα χαράματα, αλλά κομάτι δύσκολο για τις ...συνήθειές μας.

Βοηθάει εξαιρετικά να γίνεται κάθε μέρα την ίδια ώρα και με σχολαστική επανάληψη των ίδιων προκαταρτικών βημάτων.
    Αν γίνεται και μετά από ένα "ντουζάκι" -όχι μπάνιο αλλά ντουζ- ακόμα καλύτερα.

Διάλεξε μια καρέκλα ή πολυθρόνα ή μαλακό στρώμα, ότι πιο αναπαυτικό θεωρείς και βολέψου στην πιο άνετη θέση για το σώμα και χαλάρωσε.
    Η απαλή μουσική κατά το δυνατόν να είναι κλασσική μουσική και όχι ανατολικής προέλευσης. Εξαιρετικά κομάτια και από Βαγγέλη Παπαθανασίου, όπως και από Κέλτικη παραδοσιακή -Enya κλπ- ....

Όρισε κάποια χρονική στιγμή του πρόσφατου παρελθόντος και επέτρεψε στον νου σου, αβίαστα και χωρίς να προσπαθείς να σκεφτείς, να αναδύει στην σκέψη σου περιστατικά από το χρονικό σημείο που όρισες,
    και να σου δείχνει εικόνες, απαντώντας στην ερώτησή σου -πού ήσουν την τάδε μέρα και ώρα πρόσφατα ή τι έκανες την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το μυστικό είναι να μην πιέζεσαι να θυμηθείς, αλλα, ρεμβάζοντας κυριολεκτικά, να περιπλανιέσαι στις εικόνες που αναδύονται, όταν προσανατολίζεσαι σε μια κοντινή χρονική στιγμή ή χωρική τοποθεσία ή εστιάζεσαι σε ένα πρόσφατο συμβάν.

Επανέλαβε τουλάχιστον για τρείς ημέρες και μόλις αρχίσεις να αποκτάς ευκολία στην άσκηση, προχώρα χρονικά πίσω, σταδιακά, μήνα με τον μήνα και στη συνέχεια χρόνο με τον χρόνο.

Δεν χρειάζεται καθόλου πίεση, όταν κάποια στιγμή ο εαυτός σου σε φέρνει σε κάποια εποχή, δημιουργώντας σου την ισχυρή εντύπωση ότι σίγουρα κάτι γίνεται αλλά δεν σου αποκαλύπτει εικόνες. Μην το πιέζεις, αλλά μετά από μερικές μέρες, ας επανέρχεσαι σε κείνο το σημείο.

Για να έχεις λαμπρά αποτελέσματα, δεν χρειάζεται βιασύνη....
    Μέρα με την μέρα επιστρέφεις στα εφηβικά, παιδικά, νηπιακά και τέλος στα βρεφικά σου χρόνια.

Έκπληκτη θα διαπιστώσεις ότι "θυμάσαι" πράγματα που ουσιαστικά δεν θυμώσουν με τίποτα.
    Το μόνο "δύσκολο" σημείο στην επιστροφή στα πρώτα χρόνια της ζωής, είναι το γεγονός ότι οι αναμνήσεις που αναδύονται είναι φορτισμένες με έντονα συναισθήματα όχι πάντα ευχάριστα.
    Αν παράλληλα δημιουργούνται και αρνητικά συναισθήματα που συνοδεύονται και από τάσεις ενάντιες σε κάποιον -ακόμα και στην μάνα μας την ίδια- μη τις λογοκρίνεις, αλλά άφησέ τες να ολοκληρώνονται, παίζοντας εσύ τον ρόλο του παρατηρητή και μόνον.

Έτσι σταδιακά κατεβαίνεις την κλίμακα του χρόνου
    και όταν έχεις εξοικιωθεί αρκετά και έχεις αποκτήσει ευκολία στην άσκηση, τότε προχώρα από τους πρώτους μήνες της ζωής σου πιο πίσω, πριν την γέννησή σου....

Η άσκηση δεν είναι απαραίτητο να κρατά πολύ χρόνο. Γύρω στο μισάωρο είναι αρκετό, αν και στην αρχή ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω.
    Στο τέλος απάγειλλε μια ευχαριστήριο ευχή ή ευχαριστήριο προσευχή...

Καλή επιτυχία και περιμένουμε να μάθουμε τα αποτελέσματα ....

Quote Originally Posted by ελι View Post
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ Η ΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.:sick:
    ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ...ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ..?ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..................
    Χαιρετω το φορουμ μετα απο αρκετο καιρο

φιλη ελι, εχω ακουσει αυτο που περιγραφεις απο ψυχολογους και απο επιστημονες γενικοτερα. Η σκεψη η δικη μου ειναι μηπως αυτο που οντως αισθανεται καποιος εκεινη τη στιγμη (π.χ. οτι φευγει απο το σωμα του) ερμηνευεται επιστημονικα με το οτι τη στιγμη της "απομακρυνσης" ο εγκεφαλος δρα διαφορετικα ή εκκρινει καποιες ουσιες τις οποιες επειτα ανιχνευουν οι γιατροι κ λενε οτι καθε περιγραφη ειναι φανταστικη και οτι προκαλειται απο τις ουσιες αυτες? Μηπως δηλαδη αυτες οι ουσιες ειναι το φυσικο επακολουθο κατι "μεταφυσικου"? Ισως αυτη η ερμηνεια συνδυαζει και την επιστημονικη απαντηση αλλα και τη μεταφυσικη χροια του ζητηματος.

Τι λετε?

Σε ο,τι αφορα την μετενσαρκωση, κανεις δεν μπορει να αποκλεισει τιποτα προφανως, αλλα βασει λογικης (αν μπορω να το πω αυτο) δεν θα μπορουσα να σκεφτω για παραδειγμα στην επομενη μου ζωη να ειμαι κουνουπι ή τα πνευματικα ή υλικα ωφελη που θα μπορουσε να μου δωσει αυτη η συνεχεια.

Υ.Γ.: φιλε Πασχαλη θα'χε ενδιαφερον αυτο που προτεινες αλλα για να δουμε πρωτα αποτελεσματα απο τη zeta1987 και μετα βλεπουμε:toung:
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)