s
Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 51

Re: Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία

Γεια σας! Είμαι καινούρια και δεν ξέρω αν πάτησα στο σωστό πεδίο για να στείλω κι εγώ το μήνυμά μου. Εγώ απ ότι ξέρω έχω Αφροδίτη στον Ταύρο στον 10ο οίκο. Ο συντροφός μου πάλι έχει Αφροδίτη στον διδύμο στον 12ο οίκο. Αλλά στην περιγραφή δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Είναι υπερευαίσθητος, συναισθηματικός πολύ εργατικός και κλειστός σαν χαρακτήρας στο ζώδιο είναι Καρκίνος και έχει πολλά του Καρκίνου. Λένε ότι αυτή που έχουν Αφροδίτη στους διδύμους είναι άπιστοι :blink: . Εδώ είστε αστρολόγοι?

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by deep gia deep View Post
    Γεια σας! Είμαι καινούρια και δεν ξέρω αν πάτησα στο σωστό πεδίο για να στείλω κι εγώ το μήνυμά μου. Εγώ απ ότι ξέρω έχω Αφροδίτη στον Ταύρο στον 10ο οίκο. Ο συντροφός μου πάλι έχει Αφροδίτη στον διδύμο στον 12ο οίκο. Αλλά στην περιγραφή δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Είναι υπερευαίσθητος, συναισθηματικός πολύ εργατικός και κλειστός σαν χαρακτήρας στο ζώδιο είναι Καρκίνος και έχει πολλά του Καρκίνου. Λένε ότι αυτή που έχουν Αφροδίτη στους διδύμους είναι άπιστοι :blink: . Εδώ είστε αστρολόγοι?
    Αγαπητό μέλος,

αστρολόγος δεν είμαι, αλλά γνωρίζω πως είναι λανθασμένο να χαρακτηρίζουμε προσωπικότητες απο μία θέση και μόνο.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι πρόσχαρη, αεράτη, επικοινωνιακή, περίεργη ομιλιτική και όλο θέλει να συλλέγει πληροφορίες και να γνωρίζει νέους ανθρώπους. Σε ανδρικό χάρτη, δείχνει επίσης ότι του αρέσουν αυτού του τύπου οι γυναίκες.

Όμως η προσωπικότητα του δεν θα φανεί απο μία θέση, αλλά απο το σύνολο του χάρτη.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Τάνια

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Εγω π.χ εχω την Αφροδίτη μου στο Ζυγο-παραδοσιακά σε κυριαρχία αρα πολύ καλή θέση- καθώς ευνοει τη συνεχή προσπάθεια για δημιουργία αρμονικών-ισορροπημένων σχέσεων με τους άλλους. Είναι τοποθετημένη στον 9ο οίκο που ευνοεί τις σχέσεις εξ' αποστάσεως.
    Ο ¶ρης μου στο 12ο απο τον Τοξότη μου προσδίδει μια προδιάθεση στις κρυφές ή παράνομες σχέσεις και σε συνδυασμό με τον Ουρανό μου σε έξαρση στο Σκορπιό και στον 11ο οίκο με κάνει ανεκτική απέναντι στις free σχέσεις και στη μή απαίτηση αμοιβαίας αποκλειστικότητας μέσα σε μια ερωτική σχέση, εκτός κι αν ερωτευτώ και αρχίσω να ζηλεύω!Οπως διαπιστώνεις δεν είμαι μια τυπική Σκορπίνα...imitation είμαι...!!! :-) αλλα τη χαίρομαι αυτή τη μίξη διαφορετκών στοιχείων καθώς η επιρροή απο ζυγο ΚΑΙ Τοξότη απαλλύνει τα αρνητικά χαρακτ/κα του Σκορπιού!!!!!
    ααααααααχχχχχχχ........!!!!!!! πως ταξερεις όλα αυτά τόσο ωραία??? πως θα μάθω και εγώ?

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by velvtania View Post
    ααααααααχχχχχχχ........!!!!!!! πως ταξερεις όλα αυτά τόσο ωραία??? πως θα μάθω και εγώ?
    με διαβασμα στα αρθρα που εχουμε εδω :bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Να ρωτήσω και κάτι άλλο 26/06/1980 και ώρα γέννησης 05:30 είναι καρκινος με ωροσκόπο καρκίνο ή δίδυμοι? Αλλού μου βγαίνει καρκίνος και αλλού δίδυμος στις τελευταίες μοίρες.(αν το λέω σωστα :bigsmile: ) Που θα βρώ κάθε πλανήτης σε ποιούς οίκους είναι?

Quote Originally Posted by deep gia deep View Post
    Να ρωτήσω και κάτι άλλο 26/06/1980 και ώρα γέννησης 05:30 είναι καρκινος με ωροσκόπο καρκίνο ή δίδυμοι? Αλλού μου βγαίνει καρκίνος και αλλού δίδυμος στις τελευταίες μοίρες.(αν το λέω σωστα :bigsmile: ) Που θα βρώ κάθε πλανήτης σε ποιούς οίκους είναι?
    Από εδώ Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γειά σας,ειμαι καρκίνος και έχω ωροσκόπο και Ήρα στον σκορπίο,Σελήνη και ¶ρη στον ταύρο στον 6 οικο και Αφροδίτη,Ηλιο και Δια στον δίδυμο στον 8 οικο με 20.50 μοίρες και η Αφροδίτη μου έρχεται χιαστί με τον ωροσκόπο στις 1.76μοίρες ...τι σημαίνει αυτο?υπάρχει πιθανότητα για γάμο?είμαι τελείως άσχετη...

Quote Originally Posted by evoulini0716 View Post
    Γειά σας,ειμαι καρκίνος και έχω ωροσκόπο και Ήρα στον σκορπίο,Σελήνη και ¶ρη στον ταύρο στον 6 οικο και Αφροδίτη,Ηλιο και Δια στον δίδυμο στον 8 οικο με 20.50 μοίρες και η Αφροδίτη μου έρχεται χιαστί με τον ωροσκόπο στις 1.76μοίρες ...τι σημαίνει αυτο?υπάρχει πιθανότητα για γάμο?είμαι τελείως άσχετη...
    E, αφού η Αφροδίτη σου κάνει χιαστί με τον ωροσκόπο σου, μάλλον δύσκολα θα βρεις άτομο να ταιριάξεις :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

αυτο σημαινει δηλαδη πως δεν θα παντρευτω ποτε μου??τι σημαινει που η αφροδιτη ειναι χιαστι με τον ωροσκόπο μου???

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by evoulini0716 View Post
    αυτο σημαινει δηλαδη πως δεν θα παντρευτω ποτε μου??τι σημαινει που η αφροδιτη ειναι χιαστι με τον ωροσκόπο μου???
    :bigsmile: Αλί και τρις αλί (!) αν από μία χιαστί έμεναν όλοι ανύπαντροι! Μην ταράζεσαι, ο Μητσάκος μάλλον ήθελε να πει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, πως δεν μπορούμε να κρίνουμε από μεμονωμένες όψεις ώστε να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Όπως και αν έχει, δεν γίνεται να σου πει κάποιος, έτσι ελαφρά τη καρδία, αν θα παντρευτείς ή όχι, κρίνοντας από δυο τρεις γενέθλιες όψεις. Η διαδικασία είναι πιο σύνθετη για να εντοπίσεις τις τάσεις και χρειάζεται μελέτη της συνολικής εικόνας του χάρτη σου, κάτι που ούτως ή άλλως αντιτίθεται στους κανονισμούς του site. Όπως θα διαβάσεις κι εσύ, οι συζητήσεις γίνονται με σκοπό την ανταλλαγή αστρολογικής γνώσης και πληροφοριών, και όχι την παροχή προσωπικών συμβουλών.

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)