- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 58
-
10-10-2006, 05:40 PM #31
Re: Κρόνος - Ο "δάσκαλος" του ζωδιακού
Παιδιά όσον αφορά τον κρόνο παίζει και εδώ πάρα πολύ ρόλο ο προσωπικός χάρτης του καθενός.Εγώ έχω ήλιο σελήνη ωροσκόπο και κρόνο στο Τάυρο και αφροδίτη και ερμή στο Κριό.
Ε όταν θα περάσει Ο κρόνος απο τον Κριό και διαδοχικά απο τον Ταύρο θα με τσακίσει τι δάσκαλος μου λέτε τώρα
Αυτά είναι περίεργα πράγματα γεννήθηκα το 1971 τον Απρίλιο αν είχα γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1970 θα είχα μια ωραία σύνοδο Ηλιου - Δία και θα το έλεγα και εγώ δάσκαλος ο Κρόνος!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα έχω μια ωραία θέση Δία άχρηστη όμως
Και με ωροσκόπο Ταύρο έχω τονισμένους 12 και 1 οίκο και όταν περνάει ο Κρόνος απο πάνω είμαι να με κλαιν οι ρέγγες
-
10-10-2006, 05:47 PM #32
Εάν οι επιλογές που θα έχεις κάνει θα είναι οι σωστές, δεν θα σε τσακίσει, θα περάσει και απλά θα φύγει. Εάν όμως έχεις κάνει λάθος επιλογές, τότε φόρα το κράνος και περίμενε!!!:toung:
Έτσι και αλλιώς, από τα λάθη μαθαίνουμε - γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!
Έτσι δεν είναι?I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
10-10-2006, 06:01 PM #33
-
10-10-2006, 06:06 PM #34
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
10-10-2006, 06:08 PM #35
Είπες ότι έχεις Αφροδίτη στον Κριό (:scaredκαι κρόνο στην Παρθένο. Ο Κρόνος τότε σε βοηθάει γιατί σε προσγειώνει. Αν το καλοσκεφτείς, καλό σου κάνει.
Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας στη ζωή του. Κάποιος μπορεί να θέλει ένα σύντροφο απλά για να περνάει τη ζωή του, για να μη βαριέται. Ενώ, κάποιος άλλος μπορεί να ψάχνει κάτι πιο βαθύ! ¶σχετα με τις όψεις, αυτό που ψάχνει κάτι πιο βαθύ, εννοείται ότι θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο
Τι να πω εγώ που έχω Αφροδίτη στους Διδύμους και Κρόνο στην Παρθένο?I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
11-10-2006, 10:40 AM #36
Κατά τη γνώμη μου αυτό που λες είναι σχεδόν σπάνιο να συμβεί. Ναι μεν είναι σωστό, είναι η "θεωρία", όπως λέμε, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος να έχει κάνει τις απόλυτα σωστές επιλογές στη ζωή του σε ένα βάθος χρόνου μεγάλο πριν την έλευση του Κρόνου, ώστε όταν έρθει ο Κρόνος να είναι σαν να μην ήρθε ποτέ κ να μην έχει πρόβλημα!!
Και βάσει πιθανοτήτων κ στατιστικής να το δεις, δεν είναι αδύνατον αυτό που λες (όχι μόνο εσύ, αλλά κ η θεωρία, όπως προείπα) αλλά είναι μια πολύ - πολύ ακραία τιμή.
Εγώ πιστεύω ότι ο Κρόνος σε ξαναβάζει στο δρόμο από τον οποίο είχες βγεί, πιθανώς από μια άσχημη επιρροή (π.χ. Ποσειδώνας) και επαναφέρει ξεκάθαρα μπροστά σου τον σκοπό για τον οποίον ήρθες στη ζωή. Είτε αυτό λέγεται σχέση-γάμος, είτε επαγγελματικά, είτε σχέση με γονείς - συγγενείς. Χτυπάει κ πολύ τον εγωισμό μας. Κάποιος που λέει ότι έχει την καλύτερη δουλειά ή τον καλύτερο γάμο, τον προσγειώνει αναλόγως.
Γι' αυτό ας μην αφήνουμε τη θεωρία περί Κρόνου να μας κάνει ροζ την πραγματικότητα. Ο Κρόνος θα περάσει κ σιγουρα θα αφήσει πισω του κάποιο "χάλασμα". Σχεδόν πάντα είναι για καλό, δεν διαφωνώ με αυτην την άποψη, αλλά είμαι πεπεισμένη για αυτό. Κλείνουν κύκλοι στις ζωές μας, κάτι που έχει ένα κόστος. Το πόσο υψηλό θα είναι το κόστος αυτό, σχετίζεται με άλλους παράγοντες του Ωροσκοπίου.
Βάλτε επίσης στη συζήτηση σαν παράμετρο, ότι ο Κρόνος με το Δία αλλά κ τον Ποσειδώνα (και πιο πριν τον ¶ρη), "συγκρουστήκαν" μέσα στη χρονιά αρκετές φορές κ μάλιστα όχι σε απλό τετράγωνο, αλλά και σε Τ-τετράγωνο!
Αυτά από εμένα!!may..
-
11-10-2006, 10:50 AM #37
Αγαπητή May,
συμβαίνει όμως. Εγώ προσωπικά ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ 2,5 με τον Κρόνο στον Καρκίνο. Μια φίλη όμως, που είχε και εκείνη τον Κρόνο στον Καρκίνο (και μιλάω για ηλιακά ζώδια), σχεδόν δεν την άγγιξε! Γιατί, προφανώς, είχε κάνει σωστές επιλόγες.
Δεν είναι απόλυτο, λοιπόν, αυτό που λες, αλλά παρόλα αυτά συμφωνώ μιας και εγώ υπήρξα "θύμα" του Κρόνου
Φιλικά
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
11-10-2006, 10:56 AM #38
may..
-
11-10-2006, 11:01 AM #39
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
11-10-2006, 09:02 PM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.