- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 41
-
30-04-2009, 12:31 PM #31
Re: Μυστικά και... συνταγές για τέλεια επιδερμίδα!
Δεν είμαι αρνητικός βρε!
Πλάκα κάνω! Αμέσως εσύ!:bigsmile:
Κι εμένα με ενδιαφέρουν τα βιολογικά κι υγιεινά προιόντα, ειδικά στη διατροφή!
Να ξες ότι μια φορά είχα φτιάξει και κολώνια από πεύκο άν θυμάμαι καλά με αιθέρια έλαια!
Ωραία μύριζε αλλά με κυνηγούσαν κάτι σκιουράκια!:nuts:
Επίσης, δεν χάνω τον χρόνο μου σε γυναικείες σελίδες! Προσπαθώ να εξερευνήσω τη γυναικεία φύση και τον τρόπο που σκέφτεστε! Ώστε το κάνετε κι αυτό ε?!! :toung:
Αφού σου είπα ότι όταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω (σε καμιά γάτα της γειτονιάς)! :bigsmile:
-
30-04-2009, 02:36 PM #32
-
30-04-2009, 02:40 PM #33
-
22-05-2009, 01:03 AM #34
καλησπερα σας,θελω να ρωτησω αν καποια γνωριζει καποιο μυστικο ομορφιας για τις παναδες. εχω δοκιμασει τα παντα απο το εμποριο αλλα δυστυχως το προβλημα συνεχιζει.....
-
22-05-2009, 11:15 PM #35
-
23-05-2009, 09:34 AM #36
-
23-05-2009, 11:45 AM #37
-
27-05-2009, 02:26 AM #38
Γεια σας!!! Λοιπόν, έχω για σας (κάνει και για άντρες φαντάζομαι,μην αδικήσουμε τα αρσενικά μέλη..) μία μάσκα θρέψης και ενυδάτωσης που χρησιμοποιώ και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! (μία μέρα μετά με ρωτούσαν τι έκανα!)-και είναι η εξής:
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 ώριμη μπανάνα
1 κουταλιά της σούπας κουάκερ (σε φάσης έκτακτης ανάγκης βάζω ότι δημητριακό διαθέτω...αλλά το κουάκερ είναι το καλύτερο...και είναι και πολύ υγιεινό)
Όλα μαζί στο μπλέντερ, να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και την εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο, πλην των ματιών και στο μπούστο αν επιθυμούμε...Την αφήνουμε για αρκετή ώρα μέχρι να μαυρίσει η μπανάνα και να νιώσουμε ότι εχει στεγνώσει πλήρως..(καλή ιδέα θα ήταν να είστε ξαπλωμένοι ανάσκελα γιατί γλιστράει σχετικά εύκολα..)
ΥΓ Βάλτε οπωσδήποτε διχτάκι στην αποχέτευση όταν θα την ξεπλένετε..α, και το ξέβγαλμα είναι λιγάκι μπελαλίδικο αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω!
Επίσης ιδανική μάσκα ματιών-και προσώπου, είναι το ελαιόλαδο!! Έσωθεν μέλι έξωθεν λάδι έλεγαν οι αρχαίοι..
-
22-07-2010, 01:53 AM #39
:bigsmile: Ολα είναι πολύ ενδιαφέροντα και σίγουρα πολλές γυναίκες ανάλογα με τον τύπο του δερματός τους μπορούν να βοηθηθούν!!
Να σας πω και εγώ ποιά κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη λοσιόν για το πρόσωπο για κάθε τύπο δέρματος που του δίνει μεταξένια υφή, μετά τον καθαρισμο?
Το ροδόνερο.....
Δοκιμάστε το ,θα με θυμηθείτε,και μπορείτε να το βρείτε πανεύκολα!!:bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
22-07-2010, 10:05 AM #40
και συμπληρώνω την θαυματουργή μάσκα μαλλιών με 3 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 μέλι!
μαγική!
εναλλακτικά αντί για μέλι βάζουμε αυγό αλλά αφήστε το για μετά τα καλοκαίρι καλύτερα.... :bigsmile:
Ακόμη και σκέτο το λαδάκι την κάνει τη δουλειά του.
Φάε λάδι και άστο στο μαλλί όλο το βράδυ.Tabula rasa
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.