s
Μυστικά και... συνταγές για τέλεια επιδερμίδα! - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 41
    Όνομα:
    George

Re: Μυστικά και... συνταγές για τέλεια επιδερμίδα!

Quote Originally Posted by sellana View Post
    :toung:Aφου εισαι αρνητικος απο την αρχη , γιατι ασχολησε και χανεις και τον πολυτιμο χρονο σου σε γυναικειες σελιδες ?

:tease1::tease1::tease1:
    Δεν είμαι αρνητικός βρε!
    Πλάκα κάνω! Αμέσως εσύ!:bigsmile:
    Κι εμένα με ενδιαφέρουν τα βιολογικά κι υγιεινά προιόντα, ειδικά στη διατροφή!
    Να ξες ότι μια φορά είχα φτιάξει και κολώνια από πεύκο άν θυμάμαι καλά με αιθέρια έλαια!
    Ωραία μύριζε αλλά με κυνηγούσαν κάτι σκιουράκια!:nuts:
    Επίσης, δεν χάνω τον χρόνο μου σε γυναικείες σελίδες! Προσπαθώ να εξερευνήσω τη γυναικεία φύση και τον τρόπο που σκέφτεστε! Ώστε το κάνετε κι αυτό ε?!! :toung:

Αφού σου είπα ότι όταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω (σε καμιά γάτα της γειτονιάς)! :bigsmile:

Όνομα:
    ντινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Με το συμπάθιο, αλλά ΔΕΝ είναι αποκλειστικότητα των γυναικών ο καλλωπισμός του σώματος, ούτε αυτές οι σελίδες είναι ...γυναικωνίτης. Εδώ εγώ και κοντεύω να γίνω ...metrosexual :nuts:
    :bigsmile:Εννοειται οτι ο καλλωπισμος του σωματος δεν ειναι προνομιο των γυναικων . Αλλα η σελιδα ξεκιναει : "Θελετε να παραμεινετε φρεσκιες και δροσερες , προλαμβανοντας ............." εκει κολλαει η γυναικεια σελιδα που γραφω .

Όνομα:
    ντινα

Quote Originally Posted by zoze View Post
    Δεν είμαι αρνητικός βρε!
    Πλάκα κάνω! Αμέσως εσύ!:bigsmile:
    Κι εμένα με ενδιαφέρουν τα βιολογικά κι υγιεινά προιόντα, ειδικά στη διατροφή!
    Να ξες ότι μια φορά είχα φτιάξει και κολώνια από πεύκο άν θυμάμαι καλά με αιθέρια έλαια!
    Ωραία μύριζε αλλά με κυνηγούσαν κάτι σκιουράκια!:nuts:
    Επίσης, δεν χάνω τον χρόνο μου σε γυναικείες σελίδες! Προσπαθώ να εξερευνήσω τη γυναικεία φύση και τον τρόπο που σκέφτεστε! Ώστε το κάνετε κι αυτό ε?!! :toung:

Αφού σου είπα ότι όταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω (σε καμιά γάτα της γειτονιάς)! :bigsmile:
    :bigsmile:Μεγαλη μαλαγανα εισαι βρε αδερφακι μου
    Δοκιμασε το καλυτερα σε γατο γιατι διαφορετικα θα εχεις προβλημα :bigsmile:

καλησπερα σας,θελω να ρωτησω αν καποια γνωριζει καποιο μυστικο ομορφιας για τις παναδες. εχω δοκιμασει τα παντα απο το εμποριο αλλα δυστυχως το προβλημα συνεχιζει.....

Quote Originally Posted by veatriki View Post
    καλησπερα σας,θελω να ρωτησω αν καποια γνωριζει καποιο μυστικο ομορφιας για τις παναδες. εχω δοκιμασει τα παντα απο το εμποριο αλλα δυστυχως το προβλημα συνεχιζει.....
    το βασικό αντιηλιακό με υψηλό δείκτη και σε βράζεις νερό με ευκάλυπτο ή χαμομήλι
    κάνωντας ατμούς στο πρόσωπο σε πρώτη φάση όσο πιο συχνά μπορείς άργότερα 2 φορές την εβδομάδα είναι καλά

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    το βασικό αντιηλιακό με υψηλό δείκτη και σε βράζεις νερό με ευκάλυπτο ή χαμομήλι
    κάνωντας ατμούς στο πρόσωπο σε πρώτη φάση όσο πιο συχνά μπορείς άργότερα 2 φορές την εβδομάδα είναι καλά
    καλημερα girl να σε ρωτησω δεν καταλαβα καλα, θα βαλω αντιλιακη και στη συνεχεια θα κανω ατμους η μετα τους ατμους θα βαλω αντιλιακη?

Quote Originally Posted by veatriki View Post
    καλημερα girl να σε ρωτησω δεν καταλαβα καλα, θα βαλω αντιλιακη και στη συνεχεια θα κανω ατμους η μετα τους ατμους θα βαλω αντιλιακη?
    δεν το διατύπωσα σωστά
    να φοράς αντιηλιακή χειμώνα καλοκαίρι πανω απο την κρεμα ημερας
    οι ατμοί γίνονται σε καθαρό πρόσωπο χωρίς ίχνος κρέμας

Γεια σας!!! Λοιπόν, έχω για σας (κάνει και για άντρες φαντάζομαι,μην αδικήσουμε τα αρσενικά μέλη..) μία μάσκα θρέψης και ενυδάτωσης που χρησιμοποιώ και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! (μία μέρα μετά με ρωτούσαν τι έκανα!)-και είναι η εξής:
    1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
    1 ώριμη μπανάνα
    1 κουταλιά της σούπας κουάκερ (σε φάσης έκτακτης ανάγκης βάζω ότι δημητριακό διαθέτω...αλλά το κουάκερ είναι το καλύτερο...και είναι και πολύ υγιεινό)
    Όλα μαζί στο μπλέντερ, να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και την εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο, πλην των ματιών και στο μπούστο αν επιθυμούμε...Την αφήνουμε για αρκετή ώρα μέχρι να μαυρίσει η μπανάνα και να νιώσουμε ότι εχει στεγνώσει πλήρως..(καλή ιδέα θα ήταν να είστε ξαπλωμένοι ανάσκελα γιατί γλιστράει σχετικά εύκολα..)
    ΥΓ Βάλτε οπωσδήποτε διχτάκι στην αποχέτευση όταν θα την ξεπλένετε..α, και το ξέβγαλμα είναι λιγάκι μπελαλίδικο αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω!

Επίσης ιδανική μάσκα ματιών-και προσώπου, είναι το ελαιόλαδο!! Έσωθεν μέλι έξωθεν λάδι έλεγαν οι αρχαίοι..

Όνομα:
    Άννα

:bigsmile: Ολα είναι πολύ ενδιαφέροντα και σίγουρα πολλές γυναίκες ανάλογα με τον τύπο του δερματός τους μπορούν να βοηθηθούν!!
    Να σας πω και εγώ ποιά κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη λοσιόν για το πρόσωπο για κάθε τύπο δέρματος που του δίνει μεταξένια υφή, μετά τον καθαρισμο?
    Το ροδόνερο.....
    Δοκιμάστε το ,θα με θυμηθείτε,και μπορείτε να το βρείτε πανεύκολα!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Πόπη

και συμπληρώνω την θαυματουργή μάσκα μαλλιών με 3 κουταλιές ελαιόλαδο και 2 μέλι!
    μαγική!
    εναλλακτικά αντί για μέλι βάζουμε αυγό αλλά αφήστε το για μετά τα καλοκαίρι καλύτερα.... :bigsmile:
    Ακόμη και σκέτο το λαδάκι την κάνει τη δουλειά του.
    Φάε λάδι και άστο στο μαλλί όλο το βράδυ.
    Tabula rasa

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)