s
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 53

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

....Τέλος πάντων!!! Να πω κι εγώ το παράπονό μου;;;;;; :embarrest
    Γίνεται να βρω τον άντρα της ζωής μου;;;;;;;;;;;;;

θελω να εχω υγεια. :unsure: και για ολα τα υπολοιπα, θεληση να εχουμε και μπορουμε να καταφερουμε τα παντα :bigsmile::bigsmile:

Ο τρόπος που "βλέπω" και αντιμετωπίζω ό.τι συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη ζωή μου.

Αχ!!!Καθε μηνα διαβαζω τα καλυτερα για το ζωδιο μου και στο τελος του μηνα ακανοντας απολογισμο βλεπω τα αντιθετα.....Μαλλον πολυ χτυπημενο ειναι το ωροσκοπιο μου και δεν μου βγαινου οι γενικες προβλεψεις...Δεν φταινε παντα τα αστρα αυτο μην το ξεχνατε.....:idea::idea:
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

:το μονο που θα ηθελα και θελω και θα συνεχισω να θελω ειναι να τα ξαναβρω με αυτον που αγαπαω τοσο πολυ..ξερω ακουγεται συνηθισμενο,οι περισσοτεροι αυτο λενε..ομως θα εδινα και την ζωη μου για να γυριζε και παλι

Παραλογο αλλα συμφωνω με το διδυμο.....Θα θελα ο επομενος ερωτας να ειναι μεγαλυτερος απο τον προηγουμενο......Δυσκολο ομως στις μερες μας γιατι ολοι εχουμε γινει εγωιστες στις σχεσεις μας.....:embarrest:embarrest
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by nti View Post
    Παραλογο αλλα συμφωνω με το διδυμο.....Θα θελα ο επομενος ερωτας να ειναι μεγαλυτερος απο τον προηγουμενο......Δυσκολο ομως στις μερες μας γιατι ολοι εχουμε γινει εγωιστες στις σχεσεις μας.....:embarrest:embarrest
    Θα απελπιστούν από την μοναξιά και θα στανιάρουν....
    Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικοί (-ες) μας θά'ναι

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Quote Originally Posted by e k View Post
    Θα απελπιστούν από την μοναξιά και θα στανιάρουν....
    Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικοί (-ες) μας θά'ναι
    Ναι αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.... "Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται"!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Ναι αλλά τότε θα είναι πολύ αργά.... "Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται"!
    Αν δεν ήσουν δίδυμος να τραμπαλίζεσαι, και πίστευες σταθερά, γενναία και ακλόνητα στην επάνοδο του έρωτος όλα θα ήταν καλύτερα.
    Βλέπεις δεν έμοιασες εμάς τα καβουράκια που σαν βράχοι στέκουμε, αλύγιστοι σαν ατσάλι. Στωικοί σαν μαθουσάλες και σαν κεραυνοί χτυπάμε. Γκουχ γκουχ το σιρόπι μου :embarrest

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Quote Originally Posted by e k View Post
    Αν δεν ήσουν δίδυμος να τραμπαλίζεσαι, και πίστευες σταθερά, γενναία και ακλόνητα στην επάνοδο του έρωτος όλα θα ήταν καλύτερα.
    Βλέπεις δεν έμοιασες εμάς τα καβουράκια που σαν βράχοι στέκουμε, αλύγιστοι σαν ατσάλι. Στωικοί σαν μαθουσάλες και σαν κεραυνοί χτυπάμε. Γκουχ γκουχ το σιρόπι μου :embarrest
    Μη ξεχνάς φίλε μου ότι εμείς οι Ζυγοί πιστεύουμε και κυνηγάμε σε όλη μας τη ζωή τον ένα και μοναδικό έρωτα.. γιατί νομίζουμε ότι έτσι θα ολοκληρωθούμε! Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη καλό είναι να απομακρύνεσαι από κάτι που τελείωσε, διότι αργά ή γρήγορα θα επαναληφθεί το ίδιο... τέλος!!

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)