s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 277
    Όνομα:
    Silia

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σελήνη Παρθένος
    Πραγματικά πολύ καλές θέσεις για τους περισσότερους πλανήτες. βαριέμαι βέβαια να σκεφτώ τις γωνίές, αλλά πολύ αέρας μου μυρίζει!! (φυσάει, κλείσε, μπάζει!!)

Ετούτη η Σεληνούλα όμως... δείχνει να υποφέρει!!! Μη το λες!!! Να προβάλεις τον ¶ρη, την Αφροδίτη κ το Δία!!! Ειδικά τον ¶ρη!! :embarrest
    may..

Τώρα που το σκέφτομαι, και με αφορμή το ωροσκόπιο που παρέθεσε ο Γιώργος, να ρωτήσω κάτι τους γνώστες. Βρε παιδιά, αν ο κάθε πλανήτης σ' ένα χάρτη είναι και σε άλλο ζώδιο, με αποτέλεσμα να έχουμε απ' όλα τα ζώδια μόνο μία φορά, το άτομο είναι σχίζο και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ή να μην ανησυχώ?
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Τώρα που το σκέφτομαι, και με αφορμή το ωροσκόπιο που παρέθεσε ο Γιώργος, να ρωτήσω κάτι τους γνώστες. Βρε παιδιά, αν ο κάθε πλανήτης σ' ένα χάρτη είναι και σε άλλο ζώδιο, με αποτέλεσμα να έχουμε απ' όλα τα ζώδια μόνο μία φορά, το άτομο είναι σχίζο και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ή να μην ανησυχώ?

Σε άλλο ζώδιο εννοείς ή αλλο οίκο;;Αν ναι ρίξε μια ματιά στο αρθρο περί σχηματισμών πλανητων σε γενεθλιο χάρτη!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Σε άλλο ζώδιο εννοείς ή αλλο οίκο;;Αν ναι ρίξε μια ματιά στο αρθρο περί σχηματισμών πλανητων σε γενεθλιο χάρτη!
    Σε άλλο ζώδιο εννοώ όχι σε άλλο οίκο. Δηλαδή να μην υπάρχουν ούτε δύο πλανήτες στο ίδιο ζώδιο.
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Φωτεινή

Δες αν θέλεις εδώ
    νομίζω θα σε βοηθήσει ως ένα βαθμό με την απορία σου.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Δες αν θέλεις εδώ
    νομίζω θα σε βοηθήσει ως ένα βαθμό με την απορία σου.:bigsmile:
    Ευχαριστώ Φωτεινή:bigsmile: Το είχα ήδη διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο. Νομίζω όμως, ότι κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει Μιλάμε για το "μπάχαλο"

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Εγώ στη θέση σου θα χαιρόμουν
    Πολύπλευρη προσωπικότητα λέμε
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Quote Originally Posted by friary View Post
    Εγώ στη θέση σου θα χαιρόμουν
    Πολύπλευρη προσωπικότητα λέμε
    Αχ! σ' ευχαριστώ Μου δίνεις κουράγιο...:embarrest Κάποτε θα πάψω να ταλαιπωρώ τους γύρω μου που θα πάει...:toung:

AXX ωραίο θέμα....:bigsmile: επιτέλους να πώ και εγώ τον πόνο μου...Ήλιος στο Κριό ,Ωροσκόπο Κρίο ...αυθόρμητη εγωίστρια λιγο αθυρόστομη..Σελήνη στο Υδροχόο ...πηγή ρηξικεύλεθων ιδεών Αφροδίτη στον Ταύρο..λατρεία στα υλικά αγαθά Δία στους Διδύμουςς ..αδυναμία στα debate ..και ¶ρη στο Καρκίνο..αυτο πιστεύω με τσακίζει σαν οντότητα:toung: Επίσης μια υπέροχη αντίθεση Ήλιου Πλούτωνα και τον κύριο Ποσειδώνα να τριγωνίζει ΕΥΤΥΧΩΣ σχεδόν όλους τους πλανήτες..:dizzy:

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    AXX ωραίο θέμα....:bigsmile: επιτέλους να πώ και εγώ τον πόνο μου...Ήλιος στο Κριό ,Ωροσκόπο Κρίο ...αυθόρμητη εγωίστρια λιγο αθυρόστομη..Σελήνη στο Υδροχόο ...πηγή ρηξικεύλεθων ιδεών Αφροδίτη στον Ταύρο..λατρεία στα υλικά αγαθά Δία στους Διδύμουςς ..αδυναμία στα debate ..και ¶ρη στο Καρκίνο..αυτο πιστεύω με τσακίζει σαν οντότητα:toung: Επίσης μια υπέροχη αντίθεση Ήλιου Πλούτωνα και τον κύριο Ποσειδώνα να τριγωνίζει ΕΥΤΥΧΩΣ σχεδόν όλους τους πλανήτες..:dizzy:
    Και από ηλιακό και από ωροσκόπο το ΕΓΩ σου εκτινάζεται στα ύψη :nuts: :toung:
    Πάντως για το αθυρόστομη που λες, το έχω παρατηρήσει..... αθυρόστομη ακόμη και σε άτομα που χρήζουν κάποιου σεβασμού :nuts: Και ειδικά αφού είσαι διπλή (Κριός και σε ζώδιο και σε ωροσκόπο) φαντάζομαι, όταν ζητάς το δίκιο σου, το λίγο πρέπει να γίνει πολύ!
    Δεν πειράζει.... καλή καρδιά! Πάλεψε για το δίκιο σου!!!

Page 4 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)