s
Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 65

Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Κοραλλία, για καλό μας το έμαθες τώρα αυτό; Βρήκαμε δουλειά! Έκανα πρακτική μέσα στην νύχτα και πράγματι λειτουργεί –ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις- με σοκαριστική ακρίβεια! :nuts:Απίστευτο! Καταστράφηκα! :unsure:
    Είναι εκπληκτικό, δεν είναι;

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
    Μήπως οι αστρολόγοι μας γνωρίζουν εαν υπάρχει αντίστοιχο ηλεκτρονικό πρόγραμμα (software) για το ηλιακό τόξο, αλλά και για τις προόδους, και αν ναι, από πού μπορώ να το προμηθευτώ?
    Όλα τα μεγάλα αστρολογικά προγράμματα διαθέτουν και τους υπολογισμούς όλων των προγνωστικών συστημάτων, όπως το Kepler, Solar Fire κ.λπ. Πωλούνται και στο διαδύκτιο από τις κατασκευάστριες εταιρείες τους.

Όνομα:
    Κάτια

Με έχετε τρομάξει λίγο με τις διαφορές της ώρας και τα σχετικά, κι όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω γεννηθεί και σε χώρα που ένα προβληματάκι να την βρεις, το έχεις! Και δύο μπορώ να πω! Πάντως, με το πρόγραμμα του my horoscope δοκίμασα την τεχνική που μας περιέγραψε η Κοραλλία και βρήκα μεγάλη χρονική ακρίβεια στα γεγονότα με τα οποία πειραματίστηκα.

Αν είναι Κοραλλία; Έχω πάθει πλάκα!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Ρίτσα

Δεν πρότεινα το συγκεκριμένο πρόγραμμα σαν αντικατάσταση του προγρ του myhoroscope, παρά σαν συμπληρωματικό και βολικό όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet
    ¶λλωστε το πρόγραμμα του myhoroscope δίνει την δυνατότητα συγκεκριμένου αριθμού καταχωρήσεων αν δεν κάνω λάθος!
    Αγαπώ myhoroscope γι αυτό και είμαι μέλος!!! Δεν γράφτηκα για να ζητήσω προβλέψεις!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by lefkas View Post
    Δεν πρότεινα το συγκεκριμένο πρόγραμμα σαν αντικατάσταση του προγρ του myhoroscope, παρά σαν συμπληρωματικό και βολικό όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο internet
    ¶λλωστε το πρόγραμμα του myhoroscope δίνει την δυνατότητα συγκεκριμένου αριθμού καταχωρήσεων αν δεν κάνω λάθος!
    Αγαπώ myhoroscope γι αυτό και είμαι μέλος!!! Δεν γράφτηκα για να ζητήσω προβλέψεις!
    Ρίτσα μου, προς θεού, δεν είπα κάτι τέτοιο! Εγώ απλώς ανησυχώ για την ακρίβεια των προγραμμάτων γενικά. Να μην βαράω στον γάμο του Καραγκιόζη δηλαδή και κάνω χαρούλες άδικα… Αυτό φοβήθηκα. :bigsmile:
    .
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Ρίτσα μου, προς θεού, δεν είπα κάτι τέτοιο! Εγώ απλώς ανησυχώ για την ακρίβεια των προγραμμάτων γενικά. Να μην βαράω στον γάμο του Καραγκιόζη δηλαδή και κάνω χαρούλες άδικα… Αυτό φοβήθηκα. :bigsmile:
    .
    Δεν απάντησα σε εσένα Κατια καλή μου!!! Απλά για τα προηγούμενα ποστ και τα μηνύματα που δέχτηκα.
    Με κούρασε αυτή η υπόθεση...να δίνω εξηγησεις για αυτονόητα πράγματα
    Προτιμώ να στενοχωρηθώ στη συνέχεια μόνο για τα σοβαρά προβλήματά μου!!!
    Πάντως για να μιλήσω για το ηλιακό τόξο που είναι το θέμα, μελετώντας αρκετούς χάρτες δικών μου ανθρώπων στατιστικά βρήκα 98% ακρίβεια στα γεγονότα ακόμη ακόμη & ως προς τα solar arc μεσοδιαστήματα. Η έρευνά μου αφορά πάνω από 20 άτομα & δεν είναι σε επαγγελματική βάση

Quote Originally Posted by lefkas View Post
    Δεν απάντησα σε εσένα Κατια καλή μου!!! Απλά για τα προηγούμενα ποστ και τα μηνύματα που δέχτηκα.
    Με κούρασε αυτή η υπόθεση...να δίνω εξηγησεις για αυτονόητα πράγματα
    Προτιμώ να στενοχωρηθώ στη συνέχεια μόνο για τα σοβαρά προβλήματά μου!!!
    Πάντως για να μιλήσω για το ηλιακό τόξο που είναι το θέμα, μελετώντας αρκετούς χάρτες δικών μου ανθρώπων στατιστικά βρήκα 98% ακρίβεια στα γεγονότα ακόμη ακόμη & ως προς τα solar arc μεσοδιαστήματα. Η έρευνά μου αφορά πάνω από 20 άτομα & δεν είναι σε επαγγελματική βάση
    Ρίτσα μου, από την εμπειρία μου, αυτό το 2% που λες είναι όψεις πλανητών με ακμές στο τόξο και δεν φαίνονται λόγω μη ακριβούς ώρας γέννησης. Όταν γίνει διόρθωση της ώρας του χάρτη φαίνονται αμέσως όλες οι όψεις στο 100%.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Όλα τα μεγάλα αστρολογικά προγράμματα διαθέτουν και τους υπολογισμούς όλων των προγνωστικών συστημάτων, όπως το Kepler, Solar Fire κ.λπ. Πωλούνται και στο διαδύκτιο από τις κατασκευάστριες εταιρείες τους.
    Ευχαριστώ. Νομίζω πως καλύφθηκα.

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Ρίτσα μου, από την εμπειρία μου, αυτό το 2% που λες είναι όψεις πλανητών με ακμές στο τόξο και δεν φαίνονται λόγω μη ακριβούς ώρας γέννησης. Όταν γίνει διόρθωση της ώρας του χάρτη φαίνονται αμέσως όλες οι όψεις στο 100%.
    Συμφωνώ απολύτως το είδα στο γιό μου που έχω ακριβέστατη ώρα γέννησης!!!
    Και έτσι διόρθωσα και την δική μου με διαφορά 3 και κάτι λεπτών!!!

:bigsmile: Καλησπερα !Διαβασα σε ενα ξενο βιβλιο οτι στο ηλιακο τοξο κοιταμε μονο τις δυσκολες οψεις (τετραγωνο,αντιθεση και συνοδο ) και οχι τις αλλες ισχυει κατι τετοιο ?

Επισης κατι αλλο που εχει γραφτει σε παλιοτερο ποστ . Φετος στο ηλιακο τοξο αλλαζω ωροσκοπο και απο λιονταρι γινομαι παρθενος .Στο προοδευτικο μου χαρτη αυτη η αλλαγη θα γινει σε εξι χρονια περιπου . Αυτο δειχνει οτι οι αλλοι θα βλεπουν μια αλλαγη σε μενα που θα γινει πιο εμφανης μεσα στα επομενα χρονια η αυτη η αλλαγη θα γινει "γεγονος" οταν οι δυο χαρτες συγχρονιστουν ?

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread