- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 140
Thread: Οι 12 οίκοι του ζωδιακού
-
17-02-2008, 04:00 PM #31
Re: Οι 12 οίκοι του ζωδιακού
Ακόμα και να ξέρουμε πάλι το ηλιακό ζώδιο από κοινού με το γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον 12ο είναι πολύ τραβηγμένο να πούμε ότι το άτομο είναι "καταδικασμένο να ζει στο σκοτάδι" ή να έχει παράλληλη ζωή. Όσο ισχυρός και αν είναι ο Ήλιος σε ένα ωροσκόπιο, δεν είναι και ο μοναδικός παράγοντας επίδρασης. Είναι πολύ πιο περίπλοκα τα πράγματα.:bigsmile:
-
18-02-2008, 08:27 AM #32
Οι γενικότητες ειναι ενα λάθος που κάνω συνεχεια...αλλα παντα σαν αρχη για να ξετυλιξω το κουβαρι μετα...
Ο Ηλιος ειναι στον Ζυγό καθώς και ο ωροσκόπος...και να σημειωθει μια αφροδίτη στον σκορπιο στρογγυλοκαθισμενη στον 2οικο...αααα..κι ενας κρόνος στον 8, με ταύρο μούρλια...
Όσο να πεις "κάτι" μυρίζει...χιχιχιχι
-
22-02-2008, 12:34 AM #33
Ενδιαφέρον άρθρο, απλό και κατατοπιστικό. Ευχαριστούμε!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
19-03-2008, 05:35 PM #34
ισχυει οτι ο 10ος οικος δειχνει το πεπρωμενο?
τι σημαινει οτι περιγραφει τον γονεα του αντιθετου φυλου?????:blink:
-
19-03-2008, 06:32 PM #35
Πρώτη φορά ακούω ότι ο δέκατος οίκος σχετίζεται με πεπρωμένο,έχω την εντύπωση ότι με παλαιό κάρμα σχετίζεται ο δωδέκατος οίκος αλλά αν γνωρίζει κάποιο άλλο μέλος ας βοηθήσει.
Περιγράφει το είδος των επιρροών,τα μαθήματα που μας δίνει ο γονέας του αντίθετου φύλλου (αν και περισσότερο ταυτίζεται με τον πατέρα και σε λίγες φόρες με την μητέρα) καθώς και πως τον βιώνουμε,πέρα από τις υπόλοιπες ιδιότητες του.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
19-03-2008, 06:47 PM #36
ευχαριστω! απλα ακουσα οτι σε συναστρια οταν ο ηλιος του ενος πεφτει στον 10ο οικου του αλλου δειχνει το πεπρωμενο. Απλα μου εκανε εντυπωση.. ισχυει?:embarrest
-
19-03-2008, 06:56 PM #37
Καταρχάς σε μία συναστρία ποτέ δεν κρίνουμε από μία μεμονωμένη όψη.Γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη που να την αναιρεί αλλά και γιατί το αποτέλεσμα της συναστρίας βγαίνει από το σύνολο!(δηλαδή αν είναι καρμική ή όχι κλπ).Τώρα για αυτό και πάλι πρώτη φορά το ακούω!
Αν θές θέσε την ερώτηση σου στους εραστές της αστρολογίας και ισως κάποιο μέλος ξέρει να σου απαντήσει.
Φιλικα!:bigsmile:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
19-03-2008, 07:01 PM #38
οκ ευχαριστω πολυ:bigsmile:
-
27-03-2008, 05:51 PM #39
Καλησπερα. Καποιος αστρολογος καποτε μου ειχε πει κοιτωντας το χαρτη μου, οτι θα γερασω χωρίς τα αγαπημενα μου προσωπα κοντα. Αυτό μου ακουστηκε..τρομαχτικό. Φανταζομαι εβγαλε το συμπερασμά του από τον κρονο που ειναι στον 4ο οικο μου, αναδρομος στους διδυμους. Να προσθεσω οτι ο ερμης βρισκεται στον 10ο στον τοξοτη. Και να σας ρωτησω, εχετε ποτε ακουσει κατι τοσο αθλιο να λεγεται;
-
27-03-2008, 06:13 PM #40
οταν ο κυβερνητης του 5ου (σεληνη) και του 7ου (ερμης) ειναι στον 3ο οικο, τι σημαινει?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.