s
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 80
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα

Κατια, να επιμεινω λιγο και στην οψη ερμη-πλουτωνα για το κολλημα? Κυριως τετραγωνο?
    Ειναι σαν να μην μπορει να φυγει το μυαλο απ τα ιδια και τα ιδια.:bigsmile:

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Κατια, να επιμεινω λιγο και στην οψη ερμη-πλουτωνα για το κολλημα? Κυριως τετραγωνο?
    Ειναι σαν να μην μπορει να φυγει το μυαλο απ τα ιδια και τα ιδια.:bigsmile:
    Συμφωνώ, αλλά είναι άλλου τύπου αυτό. Έχει να κάνει με την σκέψη και όχι με το συναίσθημα. Εσύ βέβαια τον έχεις κυβ. τον Ερμή και το ζειςε αλλιώς. Πιο δυνατά. Τίνα τι λες;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Νίκος

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    ¶παιχτοι οι εξωκρόνιοι.....

Νίκο, αυτή την "περίφημη" σύνοδο Δία/Ποσειδώνα κι εγώ την έχω στον 5ο οίκο. Από όσο θυμάμαι μια ζωή απογοητευμένη ήμουν στα αισθηματικά μου, ενώ σε θέματα παιδιών ένα από τα πολλά που μου έφερε ήταν μια αποβολή σε δίδυμο κύηση. Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη σύνοδο για την οποία έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια από πολλούς αστρολόγους και σημειωτέον πως αυτή η όψη στηρίζει ολόκληρο το ωροσκόπιο μου, ένα κατ' άλλα "χτυπημένο" ωροσκόπιο, αφού τριγωνίζει τον Ήλιο μου.

Το κλειδί για τον Ποσειδώνα, ειδικά όταν έχει πέσει κάποιος τόσο χαμηλά, είναι να μην περιμένει τίποτα. Όσο περισσότερο προσπαθείς να σηκωθείς, τόσο περισσότερο σε ρίχνει, άσχετα αν έστω και για λίγο σου "χάριζει" την ψευδαίσθηση", πως μπορεί και να έχεις σηκωθεί. Όσοι δεχεστε (δεχόμαστε) την επιρροή του, βιώστε τον πόνο και τη θλίψη, όχι γιατί θα γίνετε περισσότερο δυνατοί (άλλωστε αυτό είναι δουλειά του Κρόνου και του Πλούτωνα) αλλά γιατί αυτό ζητά ο πλανήτης, να αφεθείτε, να παραπλανηθείτε. Μόνο τότε και με κάποιο μαγικό τρόπο ο Ποσειδώνας θα σας ανεβάσει, ενώ για τη γενιά των 40 και κάτι, κάντε υπομονή έως τα 42 και κάτι περίπου, που ο Ουρανός θα κάνει αντίθεση με το γενέθλιο Ουρανό σας.

Προσωπικά, παρόλη τη θολούρα και τα λάθη μου, προσεύχομαι να είμαι γερή να βιώσω αυτές τις καθοριστικές όψεις για τη ζωή ενός ανθρώπου και ν' ανακαλύψω ιδίοις όμμασι τις αστρολογικές θεωρίες που ακουώ, διαβάζω και μεταδίδω μέσα από την αστρολογική μου γνώση.
    Τίνα σ΄ευχαριστώ πολύ. Πόσο δίκαιο έχεις...

Όνομα:
    Κάτια

Κάτια μου, το κόλλημα και η εμμονή, πράγματι ανήκει στη δικαιοδοσία του Πλούτωνα όχι όμως τόσο, εξαιτιας της συναισθηματική του ανασφάλειας (αυτό είναι Κρόνια τακτική) αλλά εξαιτίας της αυτοκαταστροφικής του τάση. Ο Ποσειδώνας καταστρέφει πολλές φορές εν αγνοία του. Ο Πλούτωνας ποτέ, σε καταστρέφει επί τούτου. (τζιμάνι δεν θα πει τίποτα :bigsmile.
    Σε μένα θα το πεις; Που τον έχω πάνω στην Σελήνη; Αυτοκαταστροφή δεν θα πει τίποτα! Ακραία! Προκειμένου να πεθάνεις θα πεθάνω κι εγώ! Έτσι κόβεις τα @@ σου και ησυχάζεις. Μπράβο! Well done!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Ανδρόνικε ρωτάς την Κοραλλία και κανονικά εκείνη θα έπρεπε να σου απαντήσει όμως διαβάζοντας το ποστ σου, δε μπόρεσα να αντισταθώ.
    Μα ακριβώς με περιγράφεις;;
    Η Σελήνη μου βρίσκεται στις 29 μοίρες του Υδροχόου και σχηματίζει ασύμβατο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον Τοξότη.
    Όλη αυτή την περίοδο ο Ποσειδώνας από διέλευση της έχει αλλάξει τα φώτα για να περάσει στους Ιχθείς και να σχηματίσει τέτράγωνο με το γενέθλιο Ποσειδώνα μιας και ανήκω στη γενιά των 40 και κάτι.
    Ο Κρόνος φρόντισε ήδη να ωριμάσει τον Ήλιο μου και επειδή τελειωσε το πέρασμα του από εκεί, "αποφάσισε" να κάνει παρέα στον ωροσκόπο μου (Καρκίνος).

Καθαρά βιωματικά θα σου πω, πως από τη μία παραπλάνηση πέφτω στην άλλη και από το ένα λάθος στο άλλο.
    Πόσο ακριβά τα πληρώνω;;
    Πανάκριβα θα έλεγα, πολλές φορές περισσότερο κι από όσο πρέπει.
    Συνειδητοποιήσεις, εξίσου πολλές και ναι, κάποιες πλάνες όπως πολύ εύστοχα έγραψε η Κοραλλία, διαλύονται για να δημιουργηθούν εκ νέου και εκ νέου να της πληρώσω.
    Βέβαια μην φανταστείς πως είμαι το αγαθό θύμα του Ποσειδώνα γιατί οι συνειδητοποιήσεις δεν έρχονται μόνο από τον Κρόνο αλλά κι από τον Πλούτωνα που τετραγωνίζει τον Ήλιο μου και που τα τελευταία χρόνια, είναι σχεδόν αχώριστοι .
    Μια σκληρότητα όσο να ναι, τη βγάζω.
    Θεωρώ όμως πως τα πραγματικά αποτελέσματα θα φανούν πολύ αργότερα, επομένως.....γερή να είμαι να τα δω :bigsmile:
    Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Αυτό που ήθελα να διευκρινίσω, το διευκρίνισα. Όταν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τις γνώσεις σου το παραμικρό μπορεί να σε μπερδέψει και εγώ ότι έχω μάθει, το έχω μάθει μόνος μου. Εύκολα ταράζομαι! Είναι και η εποχή τέτοια.

Και είμαι και Σκορπιός. Τι να πουν οι άλλοι;

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Ο τράνζιτ Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον γενέθλιο μπορεί να φέρει αυταπάτη ή πλάνη αλλά μπορεί να φέρει και διάλυση μιας αυταπάτης ή πλάνης.
    Εμένα μου έφερε και τα τρία κυρία Μόζορα. Απάτη-πλάνη-διάλυση. Ευτυχώς που στην άμυνα παίζει ο Κρόνος και τον αλλάζει ο Πλούτωνας. Θα έχανα στην έδρα μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Συμφωνώ, αλλά είναι άλλου τύπου αυτό. Έχει να κάνει με την σκέψη και όχι με το συναίσθημα. Εσύ βέβαια τον έχεις κυβ. τον Ερμή και το ζειςε αλλιώς. Πιο δυνατά. Τίνα τι λες;
    Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά :bigsmile:.

Κάτια μου, τώρα είδα ότι μου πέταξες το μπαλάκι.
    Αν και έχουμε ξεφύγει από το αρχικό ποστ και το τετράγωνο του Ποσειδώνα, η σύνοδος του Ερμή/Πλούτωνα μας παραπέμπει σ' αυτό που λες. Στη σκέψη και στον τρόπο αντίληψης. Θα μπορούσε για παράδειγμα, κάποιος να έχει απομακρυνθεί συναισθηματικά από τον πρώην σύντροφο αλλά διαρκώς να ψάχνει να βρει, γιατί του είπε εκείνο, γιατί του είπε το άλλο, μήπως εννούσε κάτι άλλο πολύ βαθύτερο από αυτό που κατάλαβε, μήπως έκρυβε κάτι; Ας μην ξεχνάμε πως ο Πλούτωνας δεν φοβάται να "σκάψει" προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποκτήσει βαθύτερη γνώση. Στην περίπτωση της Έφης, όντως υπάρχει περισσότερη έμφαση εξαιτίας του Ερμή που είναι χορηγός του Ήλιου της.

Την Καλημέρα μου κι ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο αρχικό θέμα πριν η διαχείριση βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μας ανακοινώσει πως θα μας "φυλακίσει" στη μαύρη τρύπα.

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Δε βαριέσαι. Δεν κάνουμε διαγωνισμό πόνου. Ο μεγαλύτερος πόνος είναι ο δικός μας! Κακά τα ψέματα.

Αλλά τον εαυτό μας δεν τον σωφρονίζουμε όταν έχουμε Ποσειδώνα υπόθετο στον χάρτη μας. Αυτή είναι η λειτουργία του. Να μην τον βλέπουμε μπροστά μας. Ας έρθει κάποιος που τον χτυπάει στα φώτα του (γενέθλια όψη) να μας πει τις εμπειρίες του. Δεν βάζεις μυαλό! Μια καινούργια πλάνη θα ξεπηδήσει από καινούργιο πηγάδι και θα μοιάζει πιο αληθινή από την προηγούμενη.
    Και για να μην λέω μόνο τα κακά, έχει απέραντη ομορφιά ο άτιμος ο Ποσειδώνας! Στον αφρό σε έχει!
    Κάτια, υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή μου το οποίο και λατρεύω, μέχρι τέλους. Ειναι η αδελφή μου. Διδυμίνα με ωρ. Ιχθύ. Γεννήθηκε με ακριβή αντίθεση Ήλιο-Ποσειδώνα, ακριβώς επάνω στις ακμές του άξονα 4/10. Ενα πλάσμα υπερευαίσθητο, με τον χαρακτηριστικό δυισμό και χιούμορ του Ερμή αλλά και την εσωστρέφεια των υδάτινων σχηματισμών.
    Όσο σοφές και οξυδερκείς έχουν αποδειχθεί οι επιλογές της στα επαγγελματικά της, άλλο τόσο καταστροφικές και τραγικά λανθασμένες οι επιλογές της στα συναισθηματικά της. Ακριβώς όπως το περιέγραψες πιο πριν. Ο Ποσειδώνας είναι εκεί και ΔΕΝ τον βλέπει!
    Το χειρότερο είναι πως όσο κι αν προσπαθώ να είμαι κοντά της και να της ρίξω λίγο "φως" στο μονοπάτι της, τόσο πιστεύει πως πράττει σωστά. Όταν όμως έρχεται η ώρα να μου πεί όλα όσα "έπαθε", είναι η χειρότερή μου. Πες μου εσύ τί να της πω? "Σου τα έλεγα εγώ", κλπ κλπ? Το σιχαίνομαι αυτό!

Τρέμω την ώρα, μετα από λίγα χρόνια που ο Ποσειδώνας θα κάνει όψη τετραγώνου με τη γενέθλια αντίθεσή της... Εκεί τί θα κάνω, και πως θα προλάβω καταστάσεις?
    "Εδω σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα "
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Αλικη

καλημερα σας ! εχω Ποσειδώνα Τετράγωνο Σελήνη κ Ποσειδώνας Τετράγωνο Αφροδίτη
    κ τα πραματα δεν πανε ποτε καλα στις σχεσεις μου.Δεν ξερω αν χρειαζετε να σας πω...περισοτερα.αλλα τα πραματα δεν πανε καθολου καλα...
    ποτε δεν πηγαν...κατι πρεπι να κανω να σταματησουν να με εκμεταλλεύονται.στις αρχες μπενω σε παραμυθια κ μετα γινονται εφιαλτες...... μια ζωη η ιδια ιστορια ¨(

Όνομα:
    ΕΦΗ

Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά :bigsmile:.

Κάτια μου, τώρα είδα ότι μου πέταξες το μπαλάκι.
    Αν και έχουμε ξεφύγει από το αρχικό ποστ και το τετράγωνο του Ποσειδώνα, η σύνοδος του Ερμή/Πλούτωνα μας παραπέμπει σ' αυτό που λες. Στη σκέψη και στον τρόπο αντίληψης. Θα μπορούσε για παράδειγμα, κάποιος να έχει απομακρυνθεί συναισθηματικά από τον πρώην σύντροφο αλλά διαρκώς να ψάχνει να βρει, γιατί του είπε εκείνο, γιατί του είπε το άλλο, μήπως εννούσε κάτι άλλο πολύ βαθύτερο από αυτό που κατάλαβε, μήπως έκρυβε κάτι; Ας μην ξεχνάμε πως ο Πλούτωνας δεν φοβάται να "σκάψει" προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποκτήσει βαθύτερη γνώση. Στην περίπτωση της Έφης, όντως υπάρχει περισσότερη έμφαση εξαιτίας του Ερμή που είναι χορηγός του Ήλιου της.

Την Καλημέρα μου κι ας προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στο αρχικό θέμα πριν η διαχείριση βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μας ανακοινώσει πως θα μας "φυλακίσει" στη μαύρη τρύπα.
    Ευτυχως δεν εχω τετοια συνοδο Τινα μου.

Ακαδημαικα αναφερω ομως , οτι πριν μερικους μηνες, ο διελαυνων Πλουτωνας εκανε τετραγωνο με τον γενεθλιο Ερμη. Ναι επιασα τον εαυτο μου να κολλαει σε διαφορες σκεψεις, υπερβολικες ακομη και για ενα παρθενο. Σε μερικα χρονια θα τετραγωνισει και την γενεθλια σεληνη

Βοηθεια μου

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)