s
παιδια και οικοι - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 33 of 33
    Όνομα:
    Τίνα

Re: παιδια και οικοι

Όπως βλέπετε (εκει θελω να καταλήξω) υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λαβει κανεις υπόψη του σε τέτοια θέματα, και πρώτα απ όλα το γενεθλιο χάρτη του συντρόφου του, μια και γι αυτή τη δουλειά χρειάζονται... δύο!

Amarige σαφώς πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πολλούς παράγοντες. Όμως πρώτα απ' όλα δεν είναι ο χάρτης του συντρόφου μας αλλά΄ο δικός μας. Μια γόνιμη Σελήνη από μόνη της δεν λέει τίποτα, παίζουν ρόλο οι όψεις της, καθώς και του Ερμή αλλά και του κυβερνήτη του 5ου σου οίκου.

Νομίζω πως αν ψάξεις λίγο περισσότερο τον χάρτη σου θ' ανακαλύψεις πως η αιτία που δεν απέκτησες παιδιά δεν ήταν ο Κρόνος στον 5ο του συντρόφου σου. Ακόμη κι αν ήταν αυτός ο πραγματικός λόγος θα πρέπει να φαίνεται στο ωροσκόπιο σου, είτε γνωρίζαμε το δικό του ωροσκόπιο, είτε όχι. Και φυσικά από έναν Κρόνο στον 5ο του συντρόφου μας δεν κρίνουμε πως θα υπάρξει ανυπαρξία παιδιών στη ζωή του και στη δική μας μαζί του.

Ένας έντονος Κρόνος από μεριάς του συντρόφου στη συναστρία σας για παράδειγμα θα μπορούσε να δείχνει μπλοκαρίσματα και προβλήματα ωστόσο δεν είναι αρκετός για να πούμε "δεν αποκτάτε παιδιά". Σ' αυτήν την περίπτωση ο συνθετος χάρτης ίσως να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο τομέα.

.

Σ ευχαριστώ Τίνα που ασχολήθηκες, γτ με εχει ποβληματισει πολυ το ζητημα, μια κι όπως καταλαβαινεις σταθηκε η αιτία να διαλυθεί ο γάμος. Λες να ευθυνεται ο Ουρανός μια και ο 5ος μου είναι στον Υδροχόο και ο Ουρανός στο 12ο;Σχηματιζει μια αντιθεση με τον Ηλιο μου, γεγονός που μ εχει δυσκολεψει αρκετα στη ζωή μου ομολογώ, αλλά οι άλλες οψεις δεν ειναι κακες, κανει κ μια συνοδο με το Δία, αλλά στο 12ο πάλι! Πολύς ο 12ος μάλλον ε; Να φταιει το τετράγωνο του Άρη με τη Σελήνη μου; Τον σύνθετο τον ειχα δει παλιότερα πέρασε πολύς καιρός από τότε και δε θυμάμαι πολλά, θα τον ξαναδώ ομως μια και τώρα ξερω περισσότερα από τότε που τον κοίταξα.

Α! Θυμαμαι οτι ο 5ος στο συνθετο ήταν στον Κριό, δεν ειναι κι ότι καλύτερο μάλλον ε;Αυτό θυμαμαι που με ειχε εντυπωσιάσει ήταν ότι στο συνθετο υπήρχε μονο μια συνοδος που καλυτερα να μην υπήρχε μάλλον γτ ήταν σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα! Δεν εχω ασχοληθεί πολυ με συνθετο χάρτη, αλλά ειχα διαβασει, θυμάμαι, ότι ειναι καλό να υπάρχουν συνοδοι στο συνθετο, γτ δειχνει τα κοινά θέλω του ζευγαριού, τους τομεις συμπόρευσης στη σχέση, πράγμα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη και σταθερότητα της σχέσης.

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)