- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 168
Thread: Γάμος and the city...
-
10-11-2006, 01:06 PM #31
Re: Γάμος and the city...
Δεν ξέρω αλλά έχει αρχίσει και μου την σπάει αυτό. Με ρωτουν αν θέλω να παντρευτω και να μπω σε manus mancipi( γιατί εκεί νομίζουν θα καταλήξω). Το καλοκαίρι στον γάμο ενός ξαδερφού μου, όποιος πλησίαζε να μου ευχηθεί τον κοιτούσα απειλητικά και έστριβε γωνία. Τώρα εχουν άλλο συστημα, περιμένουν να κάνω και ένα μεταπτυχιακό και μετα όπωσδήποτε γάμο. Εδω που τα λέμε, κάνουν λες και μου τον έχουν έτοιμο τον γαμπρό. ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ?:embarrest
τουλάχιστον η μάνα μου και η θεία μου το έχουν ρίξει στο γέλιο και όταν πλησιάζει κάποιος να ευχηθεί:"Αντε Αγγελικούλα, η σειρά σου τώρα"(όποιος θέλει του παραχωρώ την σειρά μου):toung:, του λένε" γιατί εμείς να μην αποκατασταθούμε?"Φανταστεί τε να ζούσαμε σε χωριό.Από το 15 θα με είχαν παντρέψει για να με ξεφορτωθούν!
-
10-11-2006, 01:06 PM #32
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-11-2006, 01:06 PM #33
-
10-11-2006, 01:07 PM #34
-
10-11-2006, 01:07 PM #35
Απολογείσαι, αιτιολογείς, δικαιολογείς, δεν ξέρω τί κάνουμε ακριβώς... εγώ πάντως κάθε φορά που θα γίνει λόγος γι' αυτό το θέμα και που τα "φώτα" στρέφονται στα μπακούρια της εκάστοτε παρέας, νιώθω σα να πρέπει να απολογηθώ! Ενοχές δε νιώθω! Αλλά είναι μερικοί άνθρωποι που από τον τρόπο τους νιώθεις "κάπως" και καταλήγεις να απολογείσαι. Βέβαια, αν αυτό συνεχίζεται, ε γίνομαι επιθετική, ίσως εριστική, λέγοντας την άποψή μου, αλλά και πάλι δε νιώθω καλά! Τελικά, υπάρχει μια λύση! Να κάβουμε παρτίδες από αυτούς τους ανθρώπους! :nuts: Και μετά σου λένε για αποξένωσηηηη!!!!
Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
10-11-2006, 01:18 PM #36
Συμφωνώ με όλους σε όσα λέτε!
Είναι ένα θέμα μεγίστης σημασίας τελικά αυτό.......... ή το έχουν κάνει οι άλλοι να είναι-μοιάζει τεράστιας σημασίας! Εδώ υπάρχουν άλλα και άλλα πιο σοβαρά και μας, μας πρήζουν για γάμους και πανηγύρια! Ε ρε γλέντια λεέμε εδώ!
Πέραν των όσων έχουν ειπωθεί να συμπληρώσω και γω ότι όχι μόνο θέλουν να μας αποκαταστήσουν..... Εφόσον δεν τους κάνουμε την χάρη (γιατί είμαστε και αντιδραστικά στοιχεία), θέλουν να μάθουν τουλάχιστον αν υπάρχει κάτι στη ζωή μας. Κοινώς ένα ρεπόρτο με ποιον βγαίνουμε, τι κάνουμε, τι επαγγέλεται, τι σπουδές εχει κάνει (γιατί για ορισμένους με την μύτη εκεί απάνω, αν δεν έχει βγάλει πανεπιστήμιο δεν είναι άξιος -δε κοιτούν την καμπούρα τους λέω γω). Και αν δεν αναφέρεις τίποτα περι σχέσης το εχουν δεδομένο ότι δεν έχεις σχέση! Μήπως να το βγάλουμε και στο δελτίο ειδήσεων?????? Να το μάθει όλος ο κόσμος. Και αν ισχυριστείς το αντίθετο δε σε πιστεύουν κιόλας! Τους φαίνεται απίθανο..... Μα που έχουμε καταντήσει πλέον?????? Να πρέπει να δίνουμε ρεπόρτο σε ποιους (???).. στους συγγενείς (κατά βάση...γιατι αυτοί έχουν την καούρα) για το τι κάνουμε και πως και με ποιον και και και και .....
Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ :nuts:
-
10-11-2006, 01:18 PM #37
Πάντως, πριν ανέφερε κάτι πολύ σημαντικό η Κυριακή-starfish... όλοι έχουν την εντύπωση ότι αν δεν έχεις παντρευτεί ή τουλάχιστον δεν οδεύεις προς τα εκεί (να έχουν περαστεί οι βέρες εεεεεεε) είσαι ατελής.
Παλιότερα είχα ακούσει το εξής, που με συνετάραξε και με θύμωσε πολύ... ένας γνωστός μου είχε αποκαλέσει μια γυναίκα που κόντευε τα 80 και που τέλος πάντων η ζωή τής τά'χε φέρει έτσι και δεν κατάφερε να παντρευτεί (βλέπετε δεν είχε προίκα και ο "αγαπητικός" της την έστειλε κανονικώς... άλλες εποχές τότε...) την είχε αποκαλέσει λοιπόν... κοπέλα... Και το αιτιολόγησε εννοείται γιατί δεν έχει παντρευτεί.
-
10-11-2006, 01:23 PM #38
Παλιότερα είχα ακούσει το εξής, που με συνετάραξε και με θύμωσε πολύ... ένας γνωστός μου είχε αποκαλέσει μια γυναίκα που κόντευε τα 80 και που τέλος πάντων η ζωή τής τά'χε φέρει έτσι και δεν κατάφερε να παντρευτεί (βλέπετε δεν είχε προίκα και ο "αγαπητικός" της την έστειλε κανονικώς... άλλες εποχές τότε...) την είχε αποκαλέσει λοιπόν... κοπέλα... Και το αιτιολόγησε εννοείται γιατί δεν έχει παντρευτεί.
Και η δεσποινις το ιδιο... :nuts:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
10-11-2006, 01:24 PM #39
Mη νομίζεις ότι κάτι έχει αλλάξει. Εμένα με εκνευρίζει και το κυρία ή δεσποινίς? Λες και μόνο αν παντρευτείς είσαι κυρία.:weird: ¶λλωστε δεν σκέφτονται και τον άμοιρο τον γαμπρό που θα με φορτωθεί, πώς θα αντέξει το δύστυχο?? Πάντως αν μου γίνει καμία στραβή, έτσι όπως είμαι και κυκλοθυμική θα πάρουν πόδι οι συγγενείς και θα αλλάξουν γαλαξία.
-
10-11-2006, 01:32 PM #40
Δεν ξερω αν το εχετε υπ οψιν σας, παντως εδω και μερικα χρονια, οταν κλεινεις τα 18 εισαι δια νομου κυρια [του εαυτου σου υποθετω, μια και ενηλικιωνεσαι...]:bigsmile:
Εχει αποσυνδεθει πλεον ο χαρακτηρισμος απο την ιδιοτητα της παντρεμενης. [οχι πια, κυρια μεσω του κυριου... ]Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.