s
Ευαισθησια.... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 68
  1. Re: Ευαισθησια....

Quote Originally Posted by may View Post
    Πες το ψέμματα!!!! :toung:
    προσωπικά το λέω ¶ΛΗΘΕΙΑ...
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Ευαισθησια....

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    καλημέρα!!!δεν καταλαβαίνω γιατί νοιώθεις θιγμένη...Δεν είπα ότι είσαι αναίσθητη..ρώτησα πως έχεις τοποθετήσει μέσα σου την "ευαισθησία"...Μόνο αυτό
    Σόρρυ που μπαίνω σφήνα, είμαι γνωστός offtop-πάς άλλωςτε :embarrest...

...αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι ταυτίζουν την ευαισθησία με τον θρήνο. Είναι "εκπαιδευμένοι" (άρα και εθισμένοι) έτσι. Όμως έχει τόσες ομορφιές η ζωή... Σερσέ ε τρουβέ που λέν κι'οι Γάλλοι

Όνομα:
    Διονυσία

γιατί όταν είμαι χάλια θέλω οι άλλοι να μην το καταλαβαίνουν και να δείχνω μες την τρελή χαρά και με κατηγορούν για αναισθησία
    οτάν κάτι με πληγώνει θέλω να μένω μόνη να κλαίω ως βλακίας,γιατι μερικους που δεν αξείζουν να τους κρατάμε στην ζωη μας,και να μην το μάθει κανείς και δεν τους το λεω γιατί θέλω να πιστεύω οτι μόνος σου πρέπει να καταλαβένεις οτι όταν κάτι δεν αρεσει στον άλλο δεν το κάνεις

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by ioni View Post
    γιατί όταν είμαι χάλια θέλω οι άλλοι να μην το καταλαβαίνουν και να δείχνω μες την τρελή χαρά και με κατηγορούν για αναισθησία
    οτάν κάτι με πληγώνει θέλω να μένω μόνη να κλαίω ως βλακίας,γιατι μερικους που δεν αξείζουν να τους κρατάμε στην ζωη μας,και να μην το μάθει κανείς και δεν τους το λεω γιατί θέλω να πιστεύω οτι μόνος σου πρέπει να καταλαβένεις οτι όταν κάτι δεν αρεσει στον άλλο δεν το κάνεις
    φιλικη συμβουλη, να ζητας περισσοτερα απο τους αλλους...
    μπορει ο αλλος απλως να μην καταλαβαινει ο,τι δεν σου αρεσει ,αν εσυ π.χ. αντι να θυμωσεις, αρχισεις να γελας μπροστα του και μετα πας στη γωνια σου και αρχισεις να κλαις. δεν ειναι κακο να πουμε ή να δειξουμε στους αλλους τι μας αρεσει και τι οχι.
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    φιλικη συμβουλη, να ζητας περισσοτερα απο τους αλλους...
    μπορει ο αλλος απλως να μην καταλαβαινει ο,τι δεν σου αρεσει ,αν εσυ π.χ. αντι να θυμωσεις, αρχισεις να γελας μπροστα του και μετα πας στη γωνια σου και αρχισεις να κλαις. δεν ειναι κακο να πουμε ή να δειξουμε στους αλλους τι μας αρεσει και τι οχι.
    ΝΑΙ!, είναι αλήθεια προτιμότερο κατάφατσα να εκφραζόμαστε -με όποιο κόστος- πρώτον γιατί στον εαυτό μας το οφείλουμε και έπειτα επειδή οι περισσότεροι δεν μπορούν να μας αντιλαμβάνονται δίχως ...έντονα συμπτώματα.
    Κι αν απλώς ρόμπα γινόμαστε και τίποτε δεν καταλάβουν δικό τους ζόρι

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    καλημέρα!!!δεν καταλαβαίνω γιατί νοιώθεις θιγμένη...Δεν είπα ότι είσαι αναίσθητη..ρώτησα πως έχεις τοποθετήσει μέσα σου την "ευαισθησία"...Μόνο αυτό
    μα γιατι να νιωσω θιγμενη καλη μου;την ευαισθησια μου παντως δεν την εχω τοποθετημενη σε κανενα ραφι της καρδια μου να καθεται να μουχλιαζει απο τα κλαψουρισματα ,η ευαισθησια για εμας που εχουμε φωτια ειναι γεματη ενεργεια ,ζεστασια και προσφορα .Ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ευαισθητοι εξαλλου, απλα ο καθενας μας το δειχνει με την δικια του ιδιοσυγκρασια
    με εκτιμηση Δεσποινα

Όνομα:
    Μαργαρίτα

μην συνδεετε το κλαμα με την ευαισθησια...μια πολυ καλη ψυχολογος μου ειπε πως κλαμα σημαινει εντονος θυμος,αυτος που κλαιει συνειδητα η υποσυνειδητα ειναι θυμωμενος...νομιζω οτι στον 21αιωνα και αντρες και γυναικες δεν εχουν την πολυτελεια να νιωθουν ευαισθητοι...οσο για το παραπανω ποστ δεν νομιζω οτι ολοι εχουν την ιδια προδιαθεση να ειναι το ιδιο ευαισθητοι...τα ζωδια του νερου καρκινακια,σκορπιοι,ιχθυς για π.χ εχουν περισσοτερο αυτην την ταση οπως και οι οψεις προσωπικων πλανητων με Ποσειδωνα.Οσο για τα ζωδια της φωτιας δεν υπαρχει στο ιδιο βαθμο!αλλιως ενας Κριος αλλιως ενας ιχθυς!

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    μην συνδεετε το κλαμα με την ευαισθησια...μια πολυ καλη ψυχολογος μου ειπε πως κλαμα σημαινει εντονος θυμος...
    επιτελους, ας το πει καποιος! ευχαριστω τοξοτακι!!!!

...και δεν πειραζει καποιοι θα μας αγαπησουν και μας τους κλαψιαρηδες!!!!!!!!!:wink2::σφύριγμα
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Βρε αξιαγαπητοι ειστε,αν και μελοδραματικοι...εγω ειμαι υπερ των ευαισθητων ψαριων και ας ειναι λιγο μιχ-μιχ

Όνομα:
    Silia

Εμένα πάντως όλα τα νερά αποδεδειγμένα με ανατριχιάζουν από κάποιο σημείο κ έπειτα... Mια το ότι δεν έχω καθόλου νερό στο ωροσκόπιό μου (εκτός του Oυρανού αλλά αφορά γενιά άρα δεν πιάνεται) κ δύο ότι οι ακμές των πιο σκοτεινών οίκων (4ου, 8ου και 12ου) είναι αντίστοιχα σε Σκορπιό, Ιχθύ, Kαρκίνο.

Aυτά... :weird:
    may..

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)