- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 43
-
04-11-2007, 11:01 AM #31
Re: ουρανός και πλούτωνας σε συναστρία
Τελος Πάντων... Kia
Ήσουν κατατοπιστικότατη... παίξανε και πολλά ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ στην περίπτωσή σου θα έλεγα.
Εγώ, εχω να κάνω με πολλές ΣΥΝΟΔΟΥΣ και ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΕΣ και μια καταπιεστικότατη Λίλιθ που δημιουργεί δηλίμματα Ζωής και απηλεί με τραγικά γεγονότα σαν τέραστιο Γιαπωνέζικο σπαθί πάνω από την καθημερινότητα μου...
Σκτοτώνω τις πιθανότητες του «Pωμαίου και της Iουλιέτας» για να σώσω τη ζωή μου όπως έχει και κρατάω τα αισθήματα «πλάτωνικά» παρατηρώντας τα με σύνεση χειρούργου που δεν αποφασίζει να πιάσει το νυστέρι...
Yποψιάζομαι καρμικότητα... O Πλούτωνας με την Aφροδίτη δίνουν ρεσιτάλ εδώ!
2 καρμικές Παρουσίες και εγώ στο κρεβάτι του Προκρούστη...
BOHΘEIA MAΣ
-
05-11-2007, 01:00 PM #32
Είχε περάσει απο τον τρίτο οικο μου και ήρθε σε σύνοδο με γενεθλια σύνοδο σεληνης-ηλιου-δία και με την γενεθλια θέση της, στον καρκίνο, ενεργοποιώντας γενέθλιες όψεις (τριγωνα με ουρανό και τετράγωνα με πλούτωνα).
Δεν γνωρίζω αν στις συναστρίες της εποχής υπήρχαν όψεις της λίλιθ.
Απλως βγήκε η χθονια πλευρά του Καρκίνου θα έλεγα.Αν και μου είχε δώσει δυναμισμό, θα έλεγα πως με είχε κάνει κάπως κακιά να το πώ;
Η εμπειρία του να "εξουσιάζεις" είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά αν είσαι ένας Καρκίνος, αλλά όταν περασε η διελευση και εκανα την αυτοκριτική μου, κατάλαβα ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν λανθασμένη και γενικά αυτη η φιλοσοφία ζωής δεν μου ταιριάζει:bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
12-03-2010, 04:20 PM #33
Καλησπέρα και απο μένα!
Έψαχνα να βρω μια συζητηση που αναφερεται στον ουρανό και ευτυχώς την έχετε ξεκινήσει. Σε δική μου συναστρία
ο ουρανός μου κανει τετραγωνα με ηλιο, σεληνη, αρη , δια του και
ο ουρανός του κανει εξαγωνο με αφροδιτη μου και χιαστι με σεληνη μου.
Δεν ξερω τι ακριβώς σημαινουν αυτες οι όψεις(?) αλλα το αποτελεσμα ειναι οτι υπηρχε σχεση, συναρπαστική , κεραυνοβόλα αλλα επηρθε ξαφνική ρήξη όπως προαναφέρατε με εδω και ενα χρονο εμμονή στην αναπόληση του.
Αυτο που διερεύνησα και μου έκανε εντυπωση ειναι οτι αυτος έχει τον Ουρανό του στον Σκορπιό και στον 7ο οίκο που απο οτι διάβασα σε ένα blog είναι τρανταχτή ένδειξη Ομοφυλλοφιλίας...... έχει κάποιος άποψη πάνω σε αυτό? Ο ουρανός του στο γενεθλιο χάρτη του κάνει τριγωνο με ερμη και χιαστι με αφροδιτη του, σε περίπτωση που αυτα δίνουν επιπλέον πληροφορίες!
-
12-03-2010, 06:32 PM #34
Αγαπητή europe
Όταν κάποιος έχει Ουρανό στο 7 σπίτι δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι είναι ομοφυλόφιλος! :bigsmile: Πρέπει να συνηγορούν πολλοί παράγοντες,και πάλι αυτό είναι μια ένδειξη.Υπάρχουν δεκάδες άλλοι δρόμοι για να βιώσεις κάποιες όψεις.
Τώρα..πόσο "σοβαρό" είναι ένα blog που βγάζει συμπεράσματα από μια μόνο όψη δεν θα το σχολιάσω.
Φιλικά
Ανν
P.S. Sorry για το off-topic.
-
12-03-2010, 08:21 PM #35
Σ'ευχαριστω Ανν για την άποψη σου! Το blog αυτο έλεγε όλα τα σημαδια για ομ. και εγω σταθηκα στο συγκεκριμένο (ουρανος στο Σκορπιο -7ος οικος)γιατι το αναγνωρισα στο χαρτη του φυλλου μου και τρομαξα η αληθεια είναι!
-
17-03-2010, 10:22 AM #36
Κάπου είχαμε ένα πολύ εκτεταμένο θέμα περί ομοφυλοφιλίας, κάπου τρέχει ήδη ένα καινούργιο, φόβοι και εδώ
Χαλαρώνουμε λιγάκι γιατί πρώτον είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να έχουν ποσοστά και από τις δύο φύσεις στον οργανισμό και την ψυχικότητά τους και δεύτερον οι κάθε είδους ενδείξεις στον χάρτη δεν σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν κιόλας. Πρέπει να βρεθεί πρόσφορο έδαφος συνθήκες και θέληση για την επαλήθευση των οποιωνδήποτε σημαδιών.
Εξ άλλου αφού τον χώρισες πρέπει να χαίρεσαι που.... (οκ το μαζεύω!)
. Mind over matter.
.
.
> >
-
17-03-2010, 03:53 PM #37
Το τι εχει γινει με αυτον Δείμων είναι ενα μυστηριο ακόμα κ για μενα. Ηταν ο μονος ανθρωπος που με συμπληρωνε, μου ξυπνησε πεθαμενα συναισθηματα για την ατομικοτητα κ τη θηλυκη μου πλευρα...πολλά, πολλά ειχαμε μαζι, αλλα εξαφανιστηκε απο παντου σε 1 μερα. Δεν ειμαι απο τις χαζες που ζουσα ενα παραμυθι. Ηταν κ στη δουλειά μου, όλη μερα μαζι, οποτε ο ερωτας ηρθε απο το πουθενα μετα απο 2 μηνες γνωριμιας. Αυτος για καποιο λογο είχε ενοχες .......και προσπαθω κ εγω να καταλάβω μεσα απο τη συναστρια οσα δε μου ειπε κ παραλληλα να μπω πιο μεσα στο συναρπαστικο της κοσμο....όλοι απο κατι ξεκινάμε το astrology trip! :amuse:
-
17-03-2010, 05:20 PM #38
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-03-2010, 06:45 PM #39
Αγαπητή europe,
μια και αναφέρεις τις όψεις του Ουρανού στη συναστρία σας ίσως σε βοηθήσει και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%E5%E9%F2.html
-
19-03-2010, 06:15 PM #40
Απίστευτα άρθρα!
Ευχαριστω πολύ!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.