- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 293
Thread: Συναστρίες
-
23-04-2008, 04:03 PM #31
-
23-04-2008, 04:28 PM #32
Re: Συναστρίες
Κατά τη γνώμη μου και πολύ γενικά νομίζω πως κάπως έτσι είναι. Επιπλεόν σχετίζεται κ με το ποιον τρόπο μπορούν να τα βρουν δύο άνθρωποι, να συζήτήσουν κ να επιλύσουν τις διαφορές τους. Και πάλι προσωπική άποψη... δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη μεταξύ τους σχέση, αλλά αυτό δεν υποχρεώνει κανέναν να το ασπαστεί. Το λέω από εμπειρία κ παντού το έχω δει να παίζει.
may..
-
23-04-2008, 05:16 PM #33
Θα ηθελα να ρωτησω οι οψεις του τριγωνου και του εξαγωνου σε μια συναστρια πως ερμηνευονται.Γνωριζω πως ειναι θετικες αλλα θα ηθελα μια περαιτερω εξηγηση.Επισης σε μια συναστρια, αφροδιτη του ενος σε τετραγωνο με ποσειδωνα του αλλου,σημαινει αυταπατη?πως να το εξηγησω?
-
23-04-2008, 05:31 PM #34
Αυτό που ρωτάς σχετίζεται καθαρά με τις ιδιότητες του πλανήτη, πως δρα δηλαδή κ πως επηρεάζει ανάλογα με τον αν εκφράζει τον "καλό" ή "κακό" του εαυτό αλλά κ πως δρα μια γωνία "σκληρά" ή "βοηθητικά". Είναι σε γενικές γραμμές η γωνία που κάνει τη διαφορά. Μετά βέβαια υπάρχουν και δεύτερεύοντα στοιχεία, όπως για παράδειγμα το ζώδιο που φιλοξενεί τον πλανήτη ή ο οίκος. Αυτά τα δύο τελευταία μπορούν να διαφοροποιήσουν κατά πολύ τη συμπεριφορά του πλανήτη.
may..
-
12-05-2008, 01:35 AM #35
Γεια σας..:embarrest
Θα ήθελα να μάθω πως επιδρούν στη σχέση μεταξύ 2 ατόμων, οι πλανήτες τους που κάνουν αυτές τις όψεις.Υπάρχει κάποιο μοιραίο στοιχείο ή έντονη έλξη?
ήλιος χιαστί ήλιος
ήλιος σύνοδο δίας
ήλιος τετράγωνο ουρανός
αφροδίτη τετράγωνο άρης
αφροδίτη τρίγωνο ουρανός
άρης αντίθεση σελήνη
άρης αντίθεση αφροδίτη
ποσειδώνας σύνοδο ποσειδώνας
πλούτωνας σύνοδο πλούτωνας
-
12-05-2008, 02:04 AM #36
-
12-05-2008, 01:46 PM #37
Ευχαριστουμε για το αρθρο.
Θα ηθελα να ρωτησω κατι¨τι γινεται οταν εχουμε σε συναστρια γενικα
συνοδο Κρονου, η Πλουτωνα, Αφροδιτη η Λιλιθ του ενος με τον Νδ του αλλου?
-
12-05-2008, 02:04 PM #38
Πολύ παίζει το χιαστί παιδιά...και δεν μπορώ να καταλάβω από πού μπορεί να προέρχεται η έλξη μεταξύ ζωδίων που ούτε από άποψη ποιότητας ούτε από άποψη στοιχείου έχουν καποιο κοινό, δηλαδή καμίας ουσιαστικής και φανερής σύνδεσης μεταξύ τους (και κυρίως όταν υπολογίζουμε ως ισχυρότερες ή και σημαντικότερες τις πτολεμαϊκές όψεις)...έχω κάτι υπόψην μου αλλά ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού??!!:weird:
-
12-05-2008, 05:21 PM #39
Είναι πολύ ιδιαιτερη η έλξη των ατόμων αυτών.. π.χ. Tαύρος με Tοξότη... K σε αυτήν ακριβώς τη διαφορετικότητα στηρίζεται η εντονότατη έλξη. Aλλά από την άλλη από όσο έχω δει, πρέπει να συνυπάρχουν κ άλλοι σταθεροποιητικοί παράγοντες για να δώσουν τη διάρκεια στη διαφορετικότητα αυτή κ να τη γεφυρώσουν.
may..
-
12-05-2008, 05:42 PM #40
...χιχιχιχιχι!!! Και σε σχέση με τη γνωστή σειρά...
¶ρα θεωρείς σημαντική, έτσι κι αλλιώς, μιά τέτοια όψη σε συναστρία (μιλάμε πάντα για προσωπικούς πλανήτες)...επίσης σκεφτόμουν κατά πόσο τέτοιες έλξεις στηρίζονται στο γεγονός, ότι υπαρχει περίπτωση προσωπικοί πλανήτες να πέσουν σε ζώδια συμβατά τελικά με τη φύση του ζωδίου που βρίσκεται χιαστί, και μάλλον αυτό εννοείς όταν λές ότι πρέπει να συνυπάρχουν και άλλοι παράγοντες...κυρίως μάλλον ήθελα να επιβεβαιώσω την ισχύη της όψης...
να 'σαι καλά!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.