s
Η ΕΥΤΥΧΙΑ - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 181

Re: Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Να πω κατι ? Ισως θα ηταν καλυτερο να μας πει και η ιδια η Σοφη γιατι την πειραξε τοσο .:embarrest

και για να μην παρεξηγηθω θα πω οτι η ευτυχια για μενα δεν εχει καλουπια ουτε και οριζεται αντικειμενικα... βεβαια και ειναι ρομαντικο να απολαμβανεις ενα σπουργιτακι...
    και πολυ φυσικο ο αλλος διπλα να μην το καταλαβαινει...

αρα η αληθεια που βρισκεται???? καπου αναμεσα σε ολες τις αποψεις γιατι ειναι κατι εντελως υποκειμενικο...

Quote Originally Posted by annita25 View Post
    βασιλη μου συμφωνω μαζι σου στα περισσοτερα...
    αλλα οταν ενας ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος εκει που ειναι... ειναι σωστο να του χαλαμε την ευτυχια???

υγ.. εχω βεβαια και μια απορια για την ευτυχισμενη της παρεας...
    γιατι χαλαστηκε που ο βασιλης δεν συμφωνει????
    Εγώ, πάλι, απορώ γιατί γράφεις με μεγάλα πράσινα γράμματα :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Φανταζεσαι να ηταν μεγαλα ροζ γραμματα ? :embarrest

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    παντα ετσι γραφω γιατι μου αρεσει το πρασινο κι οσο για την γραμματοσειρα δεν ειναι μεγαλη ειναι απλα τονισμενη....
    εφοσον μεχρι σημερα δεν μου εκανε κανενας την παρατηρηση δεν σκεφτηκα να το αλλαξω... βεβαια αν ειναι κατι που ενοχλει .... κανενα προβλημα το αλλαζω αμεσως

Όνομα:
    Βασίλης

βασιλη μου συμφωνω μαζι σου στα περισσοτερα...
    αλλα οταν ενας ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος εκει που ειναι... ειναι σωστο να του χαλαμε την ευτυχια???
    Κι αυτό σωστό, Αννίτα. Λάθος δικό μου που μπήκα πάλι σε ρόλο όπως κάνω συνήθως και ξέχασα αυτή τη διάσταση...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Αγγέλα

Εγώ ένα θα πώ παιδιά: "Δεν συμφωνώ με αυτό που λές, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μπορείς να το λές" (Βολταίρος).
    Είμαστε τόσοι άνθρωποι, αλίμονο αν συμφωνούσαμε σε όλα!:blink:Κι επειδή ούτε καν γνωριζόμαστε δεν υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος να πει κάτι για να θίξει τον άλλον.Αυτή είναι η γνώμη μου.
    Αν κάποιος είναι ευτυχισμένος με το να βλέπει ένα ηλιοβασίλεμα,μπράβο του.Αν κάποιος άλλος ζητάει πιο "υλιστικά" πράγματα, πάλι μπράβο του.Ο καθένας είναι διαφορετικός και λογαριασμό για τη γνώμη του δεν έχει ανάγκη να δώσει σε κανέναν.:bigsmile:
    ¶λλωστε γι' αυτό γίνονται συζητήσεις,για να ακούγονται πολλές απόψεις.Ε;:toung:

Όνομα:
    Διονυσία

Quote Originally Posted by skorpio View Post
    Εγώ ένα θα πώ παιδιά: "Δεν συμφωνώ με αυτό που λές, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μπορείς να το λές" (Βολταίρος).
    Είμαστε τόσοι άνθρωποι, αλίμονο αν συμφωνούσαμε σε όλα!:blink:Κι επειδή ούτε καν γνωριζόμαστε δεν υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος να πει κάτι για να θίξει τον άλλον.Αυτή είναι η γνώμη μου.
    Αν κάποιος είναι ευτυχισμένος με το να βλέπει ένα ηλιοβασίλεμα,μπράβο του.Αν κάποιος άλλος ζητάει πιο "υλιστικά" πράγματα, πάλι μπράβο του.Ο καθένας είναι διαφορετικός και λογαριασμό για τη γνώμη του δεν έχει ανάγκη να δώσει σε κανέναν.:bigsmile:
    ¶λλωστε γι' αυτό γίνονται συζητήσεις,για να ακούγονται πολλές απόψεις.Ε;:toung:
    συμφωνώ μαζί σου απόλυτα
    ευτυχισμένος μόνο να είναι

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Ευτυχία είναι, το νερό που τρέχει, το χιόνι που πέφτει, η λάσπη απ τη βροχή, η φουρτουνιασμένη θάλασσα, η ανατολή του ήλιου, το ηλιοβασίλεμα, ένας χωρισμός, ένα χαστούκι, ένα πέσιμο, ένα χτύπημα, η γέννηση ενός παιδιού,το οικονομικό ολίσθημα και τόσα άλλα που μας συμβαίνουν στη ζωή..
    Γιατί αν δε μας συνέβαιναν, δε θα γνωρίζαμε τη γαλήνη, τη χαρά, τον πόνο, τις αντοχές μας, τη δύναμη της ψυχής μας...
    Δε θα γνωρίζαμε λίγο λίγο τον εαυτό μας.. Και το να προσπαθούμε να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία!

Με αγάπη

Σόφη
    Καμια φορα φιλοι μου πολλοι απο εμας που μας εχουν συμβει σοβαρα γεγονοτα στην πορεια της ζωης μας να ειστε σιγουροι οτι νιωθουμε ευτυχεις με το βλεμμα μας να κοιταει το ηλιοβασιλεμα η οτι παραπανω λεει η καλη μας φιλη ....και εγω προσωπικα δεν τα βλεπω καθολου ρομαντικα αλλα πολυ γαληνια και με πολυ ουσια τα οσα λεει η Σοφη μας.
    Δεσποινα Κουκι:bigsmile:

Όνομα:
    Κυριακή

αρα η αληθεια που βρισκεται???? καπου αναμεσα σε ολες τις αποψεις γιατι ειναι κατι εντελως υποκειμενικο...
    Αν εννοεις η αληθεια για την ευτυχια, αυτη βρισκεται μονο μεσα στο μυαλο και την καρδια σου, και μπορει καλλιστα να αλλαζει, να μεταλλασεται στην πορεια της ζωης σου...
    Στην ουσια δεν υπαρχει "αληθεια" με την εννοια μιας γενικως αποδεκτης φορμουλας για την ευτυχια!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 4 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)