- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 33 of 33
-
25-01-2012, 10:56 AM #31
Re: Όταν χτυπιέται ο χτυπημένος..
Λοιπόν αγαπητή μου Λένα σου εύχομαι μία όμορφη και εποικοδομητική μέρα.
Η δική μου άρχισε στις 5.00 μ.μ. Δυστυχώς δεν με γνωρίζεις προσωπικά, άλλως θα είχες καταλάβει πως όταν γράφω, ή γενικά όταν αφιερώνω το χρόνο μου εκεί έξω σε όλους εσάς και σε εμένα άγνωστους το κάνω άνευ εντάσεως, και μετά μεγάλης χαρά και ευχαρίστησης. Με γνώμονα τα παραπάνω σου γνωστοποιώ και εσένα προσωπικά και σε όλους του αγαπητούς μας φίλους λοιπόν – και είμαι απόλυτη σε αυτό – πως όταν έχω τα νεύρα μου ή τα φαρμάκια μου, σεβόμενη τους συνανθρώπους μου, κάθομαι και τρώω τα μαξιλάρια μόνη μου, κτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ή την πέφτω στη θάλασσα 4 το πρωί τα ξημερώματα, αλλά δεν ζαλίζω κανενός τον έρωτα. Απλώς δεν μιλώ, κλείνομαι στον εαυτό μου, και γενικώς φροντίζω να μην μεταφέρω την κακή μου διάθεση σε κανέναν.
Μιας λοιπόν και γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα, μην έχεις κανέναν απολύτως ενδοιασμό, άλλωστε σε πάω με χίλια καθώς βλέπω ότι την παλεύεις, το ψάχνεις, τα σκαλίζεις, κ.λ.π., ίδιον του πιο ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ που λέει και το άσμα. Χα,χα, εύγε σου.
Αναφερόμενη λοιπόν, στα δύο παρακάτω ερωτήματα σου όπου αναρωτιέσαι αν π.χ. :
1. ο Χ πλανήτης διελαύνει ώστε, μέσω τετραγώνου να ανατρέψει τον γενεθλίως βαλλόμενο Ψ' ή
θα μπορούσε να είναι τόσο σωστό όσο όμως θα μπορούσε να είναι και η αμέσως επόμενη εκδοχή.
2. 'ο διελαύνων Χ πλανήτης επιβαρύνει τον ήδη βαλλόμενο στο γενέθλιο Ψ, τετραγωνίζοντας τον ?
Ωστόσο πρέπει πάντα να λαμβάνεις υπόψη ότι ένας ήδη γενέθλια βαλλόμενος πλανήτης είναι πάντα πιο επιρρεπής στο να επέλθει κάποιο γεγονός. Ένα απλό παράδειγμα: Αν είσαι π..χ σκιέρ και έχεις πάθει διάστρεμμα και αυτό εμφαίνεται από μία δύσκολη όψη στο ωροσκόπιο σου, είναι πολύ πιθανότερο να επαναληφθεί όταν και εφόσον κάποιος δυσανάλογος και κακεργέτης πλανήτης από μόνος του αγγίξει αρνητικά το ήδη ευάλωτο γενέθλιο πλανητικό σημείο.
Αν όμως αυτός ο διελαύνων κακεργέτης πλανήτης βρίσκεται ο ίδιος σε δυσμενή όψη με έναν άλλον πλανήτη και τείνει κατά την διέλευση του να κάνει δυσμενή όψη με τον ήδη ευπαθή γενέθλιο πλανήτη, πρέπει να εξετάσουμε αν το δεύτερο δυσμενές σώμα που συμπαρασύρει ο μαζί του ο διελαύνων πλανήτης δημιουργεί ή όχι αρνητικές ή θετικές όψεις προς τον ήδη ευπαθή γενέθλιο πλανήτη.
Επειδή όμως ακόμα και με αυτό το παράδειγμα ίσως να μην γίνεται κατανοητό το θέμα θα έλεγα να μου στείλεις κάποια πιο συγκεκριμένα στοιχεία ώστε να έχω και εγώ μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του θέματος σου.
Φιλ – Χρ –Σπ - και πάντα με καλή προαίρεση και διάθεση
-
25-01-2012, 07:34 PM #32
Ίσως να ευθύνεται ο τρόπος επικοινωνίας μας όπου αναγκάζομαι να 'εικονοποιώ' τον άλλο μιας και το μόνο που έχω προς κρίση είναι ένας γραπτός λόγος, πότε 'ρετουσαρισμένος' και πότε πιο 'αυθόρμητος'.
Σε κάθε περίπτωση εννοούσα την ένταση που προκαλείται μέσα στο 'διάλογο' και όχι απαραίτητα στο αν η όχι κάποιος κοινωνεί τα όποια προβλήματά του στο forum. Συγγνώμη αν δεν έγινα κατανοητή..
Δυστυχώς δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα που να μπορώ να θέσω χωρίς να γράφω 'κατεβατά' ολόκληρα αναλύοντας τις όψεις...
Τη λογική που αναλύσατε την κατάλαβα. Από τεχνικής άποψης όμως μου 'πέφτουν πολλές' οι όψεις μιας και οι προβληματισμοί μου αφορούν περιόδους όπου επηρεάζονται (σχεδόν ταυτόχρονα) όλοι οι σχηματισμοί μου. Ταυ τετράγωνα, Μεγάλα Τρίγωνα και Yods. Αν μπορούσα να συνυπολογίσω και το Vertex, θα είχα επιπλέον και Μεγάλα Εξάγωνα ενώ τα ταυ τετράγωνα θα ήταν πλέον Μεγάλα...
Έχω ήδη γεμίσει δύο μπλοκ σημειώσεων με παρατηρήσεις επί παρατηρήσεων, οπότε η απορία μου είναι μάλλον προσπάθεια να καταλάβω τους επηρεασμούς έναν έναν και μετά να προσπαθήσω να αντιληφθώ την απόρροια..
Λένα
Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για τη δήλωσή σας! Μα, 8 στους 10 καθηγητές/δασκάλους που είχα, μου ομολόγησαν εν καιρώ πως βίωσαν στιγμές που ευχαρίστως θα με έδερναν.. Να καταγραφεί παρακαλώ πως εγώ το δήλωσα.
-
25-01-2012, 08:59 PM #33
Ο.κ, μήνυμα ελήφθη.
Αν σε κάτι μπορώ να βοηθήσω στην διάθεση σου.
Φιλ - Χρ - Σπ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.