- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 37 of 37
Thread: Πώς οδηγηθήκατε στην αστρολογία;
-
31-03-2009, 10:14 PM #31
Re: Πώς οδηγηθήκατε στην αστρολογία;
Ήμουν πολέμιος...πίστευα ότι η αστρολογία είναι για τους αμόρφωτους, τις γυναικούλες και τους αδύναμους που ψάχνουν απεγνωσμένα απαντήσεις σε οτιδήποτε....μέχρι που είδα το όραμα στη Δαμασκό, σαν τον απόστολο Παύλο
Έτυχε κάπου να διαβάσω τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Έλεγε πολύ συγκεκριμένα πράγματα, όχι αοριστολογίες. Και μου είχε κάνει εντύπωση...τι διάολο έλεγα, μπας και υπάρχει κάποια αλήθεια?? Και άρχισα να ψάχνω και να μαθαίνω...και είναι από τα ωραιότερα και σοφότερα πράγματα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!!
-
01-04-2009, 01:36 AM #32
Διαβαζω αστρολογια απο τα 15, ειμαι 29. Με τραβηξε αυτο ακριβως που ειναι η αστρολογια, ενας δρομος προς την αυτογνωσια, οσο και να διαβασω πιστευω οτι θα εχω παντα να μαθαινω.
-
07-04-2009, 05:27 PM #33
Παιδιά, απ' ότι παρατηρώ τον εαυτό μου, μου έχει ανοίξει περισσότερο η όρεξη για αστρολογικές γνώσεις κι απαντήσεις, τους τελευταίους μήνες! Και το ίδιο παρατηρώ και για άλλα άτομα! Μήπως αυτό οφείλεται κατά ένα βαθμό και στο πέρασμα του Δία στον Υδροχόο? Είναι σαν να προσεγγίζουμε πλέον όλοι μας την αστρολογία με περισσότερο σεβασμό και με περισσότερο επιστημονικό ενδιαφέρον θα ΄λεγα!
Ισχύει, όντως κάτι τέτοιο ή εμένα μου φαίνεται? Εσείς τι λέτε, παιδιά?
Οι υπεύθυνοι του site έχετε παρατηρήσει αύξηση μελών τους τελευταίους μήνες ή αύξηση επισκεψιμότητας???
-
08-04-2009, 08:46 AM #34
Και εγώ απο τα 15, πιστεύω λόγω σελήνης στους Ιχθείς...Μάλιστα η πρώτη μου επαφή ήταν όταν δανείστικα απο τη δημοτική βιβλιοθήκη ένα τεράστιο μπλε βιβλίο της κας Ντάκου. Δεν θυμάμαι βέβαια τίποτα απο το περιεχόμενο.:embarrest
Επίσης θεωρώ ότι δεν με ελκύει τόσο κανένα άλλο σχετικό site ώστε να συνεχίσω να ασχολούμαι.:bigsmile:
-
08-04-2009, 12:14 PM #35
Ειχα διαβασει παλια για τον Υδροχοο και συμφωνουσα με τα περισσοτερα ,ο οροσκοπος στον Παρθενο μου ξυνηζε παντα , ωσπου βρηκα σε αυτον την λατρεια μου για τα μαθηματικα και την αναλυση μεχρι αηδιας που εχω . Οσο διβαζω αστρολογια τοσο πιο πολυ κολαω γιατι βρισκω κομματια του εαυτου μου .Αλλα πιστευω πως τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη μας ειναι καρμικα ,οποτε ηταν να γινει , εξαλλου για ενα Υδροχοο η ενασχοληση με την αστρολογια ειναι κατι φυσιολογικο και η αναλυση το ιδιο για τον οροσκοπο μου , οποτε :bigsmile: το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον :bigsmile:
-
08-04-2009, 02:52 PM #36
Ημουνα λιγο πριν την εφηβεια ,με ενα ρολο μικρου παρατηρητη μεσα στην οικογενεια μου ,οπου προσπαθουσα να ερμηνευσω την συμπεριφορα της υπερβολικης μαμας Υδροχοου και του υπερευαισθητου (οσον αφορα το νευρικο του συστημα) αδερφου Καρκινου..(συν την κυκλοθυμια του μπαμπα Διδυμου)
οταν ξαφνικα.....
επεσε στα χερια μου καποιο εντυπο και αρχισα να διακρινω με την μικρη λογικη μου και την οξυμενη (συναισθηματικη ) μου δεκτικοτητα τις ομοιοτητες της συμπεριφορας με οσα μελετουσα...
Οταν δε ανακαλυψα οτι ειμαι μια Υδροχοος με Ωροσκοπο Διδυμο(29η μοιρα?) ή Καρκινο(Μηδενικη μοιρα?..ακομα το ψαχνω ...:unsure...εκει τα ειδα ολα...
15 χρονια μετα ,εντυπα, περιοδικα , ενα αστρολογικο προγραμμα στον υπολογιστη(ιστορικη στιγμη!) και κυριως η παρατηρηση των ομοιοτητων ανθρωπων που συναντησα μου κρατησαν αμειωτο το ενδιαφερον γαι την αστρολογια μεχρι που σας συναντησα και σας ...
-
08-04-2009, 07:21 PM #37
Επιλέγοντας να δουλέψω στην Αθήνα και μένοντας για αρκετό καιρό μόνη έπεσε στα χέρια μου κάποιο έντυπο αστρολογίας. Διαβάζοντας το προσεκτικά ανακάλυψα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Σταμάτησα για μεγάλο χρονικό διάστημα να ασχολούμαι συστηματικά αλλά το μικρόβιο παρέμεινε και τώρα μέσα από την ιστοσελίδα σας άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο και όταν μου μένει ελεύθερος χρόνος χάνομαι μέσα στα ενδιαφέροντα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.