- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 63
-
04-12-2007, 02:19 PM #31
Re: Nightmare lying here in the dark...
Λίγο πολύ νομίζω αυτά είναι γνωστά. Η Μαρία μας (skorpion) που σπουδάζει ψυχολογία και έχει τρέλα με το Φρόυντ μπορεί να μας τα πιστοποιήσει.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
04-12-2007, 04:08 PM #32
Αγαπητέ Βασίλη Παπαδολιά καλησπέρα,
Είναι γνωστά λίγο πολύ όπως αναφέρεις, όχι απόλυτα γνωστά.Ομως τα απέδωσα όπως πραγματικά είναι γιατί όταν γνωρίζουμε τους μηχανισμούς μπορούμε να δράσουμε και να αντιδράσουμε ανάλογα.
Σίγουρα η Scorppion μπορεί να σας τα πιστοποιήσει και συμμερίζομαι την τρέλλα της για το Φροίντ αφού και εγώ έχω σπουδάσει ψυχολογία.
Φιλικά,
-
04-12-2007, 11:41 PM #33
καπου εχω γραψει κατι για τα ονειρα και τον Φροιντ στο (πατηστε πανω) Όνειρο... τo μυστήριο, το άγνωστο, το ανεξήγητο!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
05-12-2007, 12:15 PM #34
Η ψυχαναλυτικη ερμηνεια των ονειρων, ειναι καλο να γινεται από ανθρωπους που εχουν επαγγελματικη πειρα. Σιγουρα οι πληροφορίες που μας δωσατε ειναι χρησιμες και οργανωνουν τις ελλειπεις γνωσεις που εχουμε οι περισσοτεροι πανω στο θεμα.
Μια μικρη ενσταση μονο: Το thread δεν ανοιξε, για να να κανουμε ερμηνεια των ονειρων και των μηχανισμων τους.
Ανοιξε για να περιγραψει οποιος θελει, τους εφιαλτες του.
Στην ουσια να
εξομολογηθει τους φοβους του και ισως και να τους ξορκισει βγαζοντας τους στο φως. :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
05-12-2007, 12:23 PM #35
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-12-2007, 01:06 PM #36
-
05-12-2007, 01:50 PM #37
Εγώ ένα όνειρο που έβλεπα μικρή είναι ότι εμφανίζονταν άνθρωποι-γίγαντες και κυνηγάγαν εμένα και τους υπόλοιπους ανθρώπους και προσπαθούσα να κρυφτώ μέσα στο σπίτι μου! Βασανιζόμουν πολύ. Και ένα άλλο που βλέπω τώρα είναι ότι πέφτω-πέφτω στο κενό!! ¶λλο βάσανο.
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
24-12-2007, 11:28 PM #38
από 12 χρονών μου συνέβαινε να ξυπνάω ενώ κοιμάμαι,να βλέπω εικόνες,να ακούω χωρίς να μπορώ ουσιαστικά να κουνηθώ ή να φωνάξω...η μητέρα μου μου μίλησε τότε για μια 'κατάσταση' που δεν ξέρω ακριβώς τι, και λέγεται Μόρα...μου μίλησε για δική της εμπειρία (στα 12 μου ναι,μου μίλησε!!)από τότε όταν μου συμβαίνει λέω προσευχές (μέχρι και σήμερα, από συνήθεια πια...είμαι 36 ετών)για να ξυπνήσω (ευτυχώς ή δυστυχώς πιάνει)κι ας έχω μάθει περισσότερα γι αυτό!!δεν είναι εύκολο να εμβαθύνεις στο άγνωστο κι ας μπορεί να πρόκειται για το πλέον επιθυμητό...
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
25-12-2007, 12:19 AM #39
Τι είναι επιτέλους βρε παιδιά αυτή η Μόρα;Την είχα πρωτοδιαβάσει στο φόρουμ του μεταφυσικού και ήταν μια τύπισσα που ισχυριζόταν ότι τον άντρα της τον βασανίζει η Μόρα και πως πρόκειται για ένα μαύρο μαλλιαρό πλασματάκι που καθόταν στο θώρακά του (αν θυμάμαι καλά)και όταν του έδειχνες σταυρό απομακρυνόταν.Δε ξέρω για σας,εμένα πάντως συμπαθητικό μου ακούγεται...:toung::toung:
Μην κολλάτε τόσο πολύ στο λεγόμενο μεταφυσικό....Το ανθρώπινο μυαλό είναι πολύπλοκο και οι λειτουργίες του είναι ακόμα τρομακτικά -στην κυριολεξία-άγνωστες.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
25-12-2007, 02:23 AM #40
Ανατρίχιασα και μόνο που στην σκέψη ότι πάνω στον θώρακα μου θα βρισκόταν ένα μαλλιαρό πραγματάκι :scared:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.