s
Nightmare lying here in the dark... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 63
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Nightmare lying here in the dark...

Λίγο πολύ νομίζω αυτά είναι γνωστά. Η Μαρία μας (skorpion) που σπουδάζει ψυχολογία και έχει τρέλα με το Φρόυντ μπορεί να μας τα πιστοποιήσει.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Λίγο πολύ νομίζω αυτά είναι γνωστά. Η Μαρία μας (skorpion) που σπουδάζει ψυχολογία και έχει τρέλα με το Φρόυντ μπορεί να μας τα πιστοποιήσει.
    Αγαπητέ Βασίλη Παπαδολιά καλησπέρα,

Είναι γνωστά λίγο πολύ όπως αναφέρεις, όχι απόλυτα γνωστά.Ομως τα απέδωσα όπως πραγματικά είναι γιατί όταν γνωρίζουμε τους μηχανισμούς μπορούμε να δράσουμε και να αντιδράσουμε ανάλογα.
    Σίγουρα η Scorppion μπορεί να σας τα πιστοποιήσει και συμμερίζομαι την τρέλλα της για το Φροίντ αφού και εγώ έχω σπουδάσει ψυχολογία.

Φιλικά,

καπου εχω γραψει κατι για τα ονειρα και τον Φροιντ στο (πατηστε πανω) Όνειρο... τo μυστήριο, το άγνωστο, το ανεξήγητο!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Bungula View Post

Αγαπητέ Βασίλη Παπαδολιά καλησπέρα,

Είναι γνωστά λίγο πολύ όπως αναφέρεις, όχι απόλυτα γνωστά.Ομως τα απέδωσα όπως πραγματικά είναι γιατί όταν γνωρίζουμε τους μηχανισμούς μπορούμε να δράσουμε και να αντιδράσουμε ανάλογα.

Σίγουρα η Scorppion μπορεί να σας τα πιστοποιήσει και συμμερίζομαι την τρέλλα της για το Φροίντ αφού και εγώ έχω σπουδάσει ψυχολογία.

Φιλικά,

Η ψυχαναλυτικη ερμηνεια των ονειρων, ειναι καλο να γινεται από ανθρωπους που εχουν επαγγελματικη πειρα. Σιγουρα οι πληροφορίες που μας δωσατε ειναι χρησιμες και οργανωνουν τις ελλειπεις γνωσεις που εχουμε οι περισσοτεροι πανω στο θεμα.
    Μια μικρη ενσταση μονο: Το thread δεν ανοιξε, για να να κανουμε ερμηνεια των ονειρων και των μηχανισμων τους.
    Ανοιξε για να περιγραψει οποιος θελει, τους εφιαλτες του.
    Στην ουσια να
    εξομολογηθει τους φοβους του και ισως και να τους ξορκισει βγαζοντας τους στο φως. :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Η ψυχαναλυτικη ερμηνεια των ονειρων, ειναι καλο να γινεται από ανθρωπους που εχουν επαγγελματικη πειρα. Σιγουρα οι πληροφορίες που μας δωσατε ειναι χρησιμες και οργανωνουν τις ελλειπεις γνωσεις που εχουμε οι περισσοτεροι πανω στο θεμα.
    Μια μικρη ενσταση μονο: Το thread δεν ανοιξε, για να να κανουμε ερμηνεια των ονειρων και των μηχανισμων τους.
    Ανοιξε για να περιγραψει οποιος θελει, τους εφιαλτες του.
    Στην ουσια να
    εξομολογηθει τους φοβους του και ισως και να τους ξορκισει βγαζοντας τους στο φως. :bigsmile:
    Για αυτό και δεν συμμετέχω
    Οχι εφιάλτες αλλά ούτε καν όνειρα δεν θυμάμαι να βλέπω :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Για αυτό και δεν συμμετέχω
    Οχι εφιάλτες αλλά ούτε καν όνειρα δεν θυμάμαι να βλέπω :nuts:
    Τα εχεις καλα κρυμμενα προφανως!!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ ένα όνειρο που έβλεπα μικρή είναι ότι εμφανίζονταν άνθρωποι-γίγαντες και κυνηγάγαν εμένα και τους υπόλοιπους ανθρώπους και προσπαθούσα να κρυφτώ μέσα στο σπίτι μου! Βασανιζόμουν πολύ. Και ένα άλλο που βλέπω τώρα είναι ότι πέφτω-πέφτω στο κενό!! ¶λλο βάσανο.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

8. Re: Nightmare lying here in the dark...

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    Μμμμ... και μόνο που θυμήθηκα το όνειρο..σκιάχτηκα που λένε..!! Πάνε γύρω στα 5 χρόνια τώρα που το είδα..! Έβλεπα λοιπόν ότι κοιμόμουν κανονικά και ξαφνικά άρχιζα να βγαίνω από το σώμα μου σαν να πετάω..αλλά δεν μου άρεσε γιατι φοβόμουν και καθώς απομακρυνόμουν προς τα πάνω μπορούσα να με δω να κοιμάμαι κανονικά και τότε άρχισα να προσπαθώ να ξεφύγω αλλά ήμουν σαν παράλυτη..δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου και προσπαθούσα να φωνάξω για να με βοηθήσουν αλλά ούτε φωνή είχα..ούρλιαζα αλλά δεν έβγαινε ήχος..και ξαφνικά γυρνάω και ξυπνάω!! Ε..τελικά από ότι θυμάμαι δεν ξανακοιμήθηκα εκείνο το βράδυ!! Αυτό ήταν..και έχω να το θυμηθώ αυτό το όνειρο και να το περιγράψω από τότε..
    από 12 χρονών μου συνέβαινε να ξυπνάω ενώ κοιμάμαι,να βλέπω εικόνες,να ακούω χωρίς να μπορώ ουσιαστικά να κουνηθώ ή να φωνάξω...η μητέρα μου μου μίλησε τότε για μια 'κατάσταση' που δεν ξέρω ακριβώς τι, και λέγεται Μόρα...μου μίλησε για δική της εμπειρία (στα 12 μου ναι,μου μίλησε!!)από τότε όταν μου συμβαίνει λέω προσευχές (μέχρι και σήμερα, από συνήθεια πια...είμαι 36 ετών)για να ξυπνήσω (ευτυχώς ή δυστυχώς πιάνει)κι ας έχω μάθει περισσότερα γι αυτό!!δεν είναι εύκολο να εμβαθύνεις στο άγνωστο κι ας μπορεί να πρόκειται για το πλέον επιθυμητό...
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    από 12 χρονών μου συνέβαινε να ξυπνάω ενώ κοιμάμαι,να βλέπω εικόνες,να ακούω χωρίς να μπορώ ουσιαστικά να κουνηθώ ή να φωνάξω...η μητέρα μου μου μίλησε τότε για μια 'κατάσταση' που δεν ξέρω ακριβώς τι, και λέγεται Μόρα...μου μίλησε για δική της εμπειρία (στα 12 μου ναι,μου μίλησε!!)από τότε όταν μου συμβαίνει λέω προσευχές (μέχρι και σήμερα, από συνήθεια πια...είμαι 36 ετών)για να ξυπνήσω (ευτυχώς ή δυστυχώς πιάνει)κι ας έχω μάθει περισσότερα γι αυτό!!δεν είναι εύκολο να εμβαθύνεις στο άγνωστο κι ας μπορεί να πρόκειται για το πλέον επιθυμητό...
    Τι είναι επιτέλους βρε παιδιά αυτή η Μόρα;Την είχα πρωτοδιαβάσει στο φόρουμ του μεταφυσικού και ήταν μια τύπισσα που ισχυριζόταν ότι τον άντρα της τον βασανίζει η Μόρα και πως πρόκειται για ένα μαύρο μαλλιαρό πλασματάκι που καθόταν στο θώρακά του (αν θυμάμαι καλά)και όταν του έδειχνες σταυρό απομακρυνόταν.Δε ξέρω για σας,εμένα πάντως συμπαθητικό μου ακούγεται...:toung::toung:

Μην κολλάτε τόσο πολύ στο λεγόμενο μεταφυσικό....Το ανθρώπινο μυαλό είναι πολύπλοκο και οι λειτουργίες του είναι ακόμα τρομακτικά -στην κυριολεξία-άγνωστες.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Ανατρίχιασα και μόνο που στην σκέψη ότι πάνω στον θώρακα μου θα βρισκόταν ένα μαλλιαρό πραγματάκι :scared:

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)