s
Βιβλία που μας συγκλόνισαν... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τί είδους βιβλία διαβάζετε;

Voters
185. You may not vote on this poll
  • Ποίηση

34 18.38%
  • Θεατρικά έργα

25 13.51%
  • Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες

44 23.78%
  • Παραμύθια - παιδικά βιβλία

23 12.43%
  • Αστυνομικές ιστορίες

42 22.70%
  • Νουβέλες

25 13.51%
  • Δοκίμια - πραγματείες (ιστορικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.λπ.)

77 41.62%
  • Διηγήματα

62 33.51%
  • Μυθιστορήματα

131 70.81%
  • (Επιστημονικής) φαντασίας

33 17.84%
  • Βιβλία αστρολογίας, μεταφυσικής κ.λπ.

110 59.46%
Multiple Choice Poll.
Page 4 of 25 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 241
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Βιβλία που μας συγκλόνισαν...

πρέπει να είσαι σ αυτούς που αποκαλεί τελειομανείς τότε :toung: αυτοί δηλαδή που δεν αφήνουν το βιβλίο απ τα χέρια τους μέχρι να το τελειώσουν,δεν προσπερνάνε σελίδες και φυσικά δεν διαβάζουν άλλο παράλληλα ή ενδιάμεσα! Για πείτε, για πείτε...:toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μαρία

Κι εγώ παράλληλα δεν μπορώ να διαβάσω... ξεκινάω ένα και αν με συνεπάρει, μπορεί και να ξενυχτήσω, να το πάρω στην παραλία για να πάρει χρώμα :weird: κλπ. κλπ... Ένα σας λέω... ένας καθηγητής μου -καλή του ώρα- έπαιρνε στην παραλία λεξικά...

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ανηκω στην κατηγορία βιβλιοφάγος (που δεν συμφέρει).Εξαρτάται κι απο τον όγκο του βιβλίου βέβαια αλλά γενικώς με το που θα πέσει βιβλίο στα χέρια μου θα το διαβάσω μέχρι τέλους ακόμα κι αν ξενυχτήσω.:bigsmile:
    Εγώ πάλι εξαρτάται το βιβλίο...Αν με τραβήξει πολύ μπορεί να το διαβλάσω σε μια νύχτα γενικά όμως το καθυστερώ για να το απολάυσω!!!

Έχω όμως τις εξής αρχές

Ξέρω πάντα τί διαβάζω και γιατί
    Ένα βιβλίο τη φορά
    Δεν διαβάζω ποτέ το ΄τέλος
    Και δεν το αφήνω στη μέση ακόμα κι αν αποδειχθεί αφόρητο

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Εγώ πάλι εξαρτάται το βιβλίο...Αν με τραβήξει πολύ μπορεί να το διαβλάσω σε μια νύχτα γενικά όμως το καθυστερώ για να το απολάυσω!!!

Έχω όμως τις εξής αρχές..
    Για να είμαι ειλικρινής τα διαβάζω μονοκοπανιά γιατί
    α)είμαι περίεργη τι θα γίνει μετά
    β)ειμαι ανυπόμονη και δεν αντέχω να περιμένω ούτε ένα λεπτό.(Παραδέχομαι επίσης ότι μία φορά έσκασα απο την περιέργεια και έκανα ζαβολιά διαβαζοντας το τέλος.:amazed
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Πλάκα κάνεις???? Και τραγωδία να δεις αισιόδοξη θα μου την πεις!!!!
    ..............
    Θυμάμαι επίσης έντονα ότι σαν παιδί έπεσα σε βαρια κατάθλιψη και συγκλονίστικα από το ημερολόγιο της Αννας Φρανκ....Αυτό είναι μια πολύ πικρή παιδική μου ανάμνηση...δεν ξέρω αν έκανα καλά που το διάβασα τότε...
    Δεν κάνω πλάκα και δεν μπορώ να καταλάβω το ότι δεν βρίσκετε και τα αισιόδοξα μηνύματα μιας υπόθεσης, έστω και τραγικής :worried: (ακόμα και όταν συμβαίνει σε εμάς τους ίδιους).
    Την Αννα Φρανκ καλά έκανες και την διάβασες.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Τι αισιόδοξο βρήκατε στο 1984 βρε παιδιά;
    Το ότι κάποιος συνειδητοποίησε σε μεγάλο βαθμό το που οδηγούν κάποιες πρακτικές και αφού περιτύλιξε το ζόφο με καταπληκτική λογοτεχνική ατμόσφαιρα βοήθησε να αφυπνιστούν πολλές συνειδήσεις. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Το ότι κάποιος συνειδητοποίησε σε μεγάλο βαθμό το που οδηγούν κάποιες πρακτικές και αφού περιτύλιξε το ζόφο με καταπληκτική λογοτεχνική ατμόσφαιρα βοήθησε να αφυπνιστούν πολλές συνειδήσεις. :bigsmile:
    Ε, τότε θα πρέπει να το διαβάσουν άλλοι τόσοι (μεταξύ άλλων και εγώ...), διότι απαιτείται στις μέρες μας καθολική αφύπνιση!

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Και μια και μιλάμε για βιβλία έχω να θέσω ένα πολύ βασικό ερώτημα:
    Πως διαβάζετε ;
    Κανονικά όπως όλοι οι άνθρωποι (δυτικοί) από αριστερά προς τα δεξιά και 2-3 βιβλία εναλλαξ, γυρνώντας προς τα πίσω για να θυμηθώ τι έλεγε πριν και ρίχνοντας μια ματιά στο τέλος, τσαλακώνοντας τις σελίδες γιατί μου έχει πέσει ο σελιδοδείκτης που μου δωρίσαν όταν αγόρασα το βιβλίο, σπάζοντας την ράχη τους για να τα διπλώσω και να τα πιάνω καλύτερα και φυσικά χωρίς να μπορώ να τα βρω μετά από κάποιο καιρό γιατί κάποιος τα δανείστηκε και δεν μου τα επέστρεψε. Ουφ.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Ε, τότε θα πρέπει να το διαβάσουν άλλοι τόσοι (μεταξύ άλλων και εγώ...), διότι απαιτείται στις μέρες μας καθολική αφύπνιση!
    Μπα, τώρα μας έχει πάρει η κάτω βόλτα. Θέλει άλλες μεθόδους αφύπνισης και αντίστασης (βγαίνουμε και εκτός θέματος, άστο καλύτερα. Διάβασέτο όμως, καλό είναι. Έχει μουντή και ψυχρή ατμόσφαιρα, ότι πρέπει με τον καιρό που έχουμε :nuts: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Μαρία

Δεν αρκεί η αφύπνιση της συνείδησης.Χρειάζεται κι η αλλαγή της προς το καλύτερο και αυτή δεν υφίσταται ακόμα δυστυχώς:bigsmile:
    Πάντως ένα πράγμα που δε μπορώ να βλέπω στα βιβλία είναι να τα τσαλακώνουν και να τα κακομεταχειρίζονται και κυρίως να κάνουν αυτήν την φρικτή τσάκιση στο σημείο που δένουν.Μ αρρωσταίνει!Εναλλάξ εννοείς παράλληλα όπως εγώ;:toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 4 of 25 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)